Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 1
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (518)

rastlinka 

všechny recenze uživatele

Dve a pol hodiny nudy. Alebo by sa skôr patrilo napísať reklamy na všetko možné od hlavných hrdiniek, oblečenia, obuvi, šperkov, kozmetiky, hodiniek, periodík, spotrebnej a komunikačnej techniky, áut, gayov, dokonalých pestúnok s prirodzeným poprsím, lesbičiek, Lizy Minelli, New Yorku až po arabskú kultúru... Toto sme tu mali už v "jednotke", ale tu je to reklamovanie dotiahnuté do megalomanských rozmerov. Výpovedná hodnota tamer nulová. Scény, ktoré mali byť vtipné pôsobia trápne a tie, ktoré majú byť vážne a majú divákovi niečo dať sú opozerané a najmä - slabučké! ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, ale mě druhé filmové pokračování skvěle bavilo! Troufnu si říct že i trochu víc než filmoví díl první... asi to bude tím že tohle je prostě nové... Rozhodně jsem se bavil od začátku do konce. To že film je kýč jak bič, je jasné už ze začátku, ale mě se to líbí. U Sexu se totiž nedá nic jiného čekat... i tak to ale tvůrcům hltám! Pro mě 5*! ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ač jsem původní seriál měla velmi ráda, film je prostě slabota. Nevím, zda je to tím, že představitelky stárnou a já se vyvíjím 😉😎 či naopak😁🙃, ale za mě tento kousek neeee. Mimochodem seriál je z let 1998-2004 a toto je jen jakýsi ubohý výškrabek, který nefunguje. Kdyby tento film nevznikl, nic by se nestalo... Nemohu se zbavit pocitu, že záměr filmu je pouze "vodvařit prachy." ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Riedke ako... Je to o ničom. Carrie Bradshaw nemôže byť nikdy tým, čím je BRIDGET JONESOVÁ To čo malo byť jednou (!) epizódou seriálu, skúsili natiahnuť na vražednú dĺžku... Bez romantiky, bez humoru - len pekné pozlátko... PS: v originálnom znení to získavá značne naivnejší a ešte viac slepačí podtón... ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Opravdu nejsem příznivcem Sexu ve městě, seriálem opovrhuju a první film jsem shlédla jen protože mě kamarádky chtěly dotáhnout na dvojku do kina a tak jsem si řekla, že bych se aspoň trochu měla podívat na co půjdu. Jedničkou jsem byla totálně zhnusená, nuda, nuda a nuda. Takže jsem byla nakonec ráda, že jsem na to nemusela jít do kina, ale když už jsem přetrpěla ten první díl, rozhodla jsem se sebrat odvahu a kouknout se i na díl druhý. Trvalo mi to docela dlouho, ale nakonec jsem se k tomu dokopala. Překvapivě se mi to zdálo méně hrozné než jednička a i když to opět mělo přemrštěnou délku, nezdálo se mi to tak nekonečný jako díl první. Ovšem ta část s Abu Dhabí, jasně nějákej chlápek za 4 uječený ženský zaplatí kompletní cestu a všechno. Netušila jsem, že má být Sex ve městě pohádka. Už se na to nikdy nepodívám znova, 2* ()

Galerie (95)

Zajímavosti (27)

  • Film se natáčel mimo jiné i v Maroku (celkem 6 týdnů). Filmaři původně vybrali lokaci Dubaje, ale Spojené arabské emiráty s natáčením nesouhlasily. (don corleone)
  • Penélope Cruz zmínila v interview s Ellen DeGeneres, že natočila svou cameo roličku za dvě hodiny, a že ji nabídka mihnout se v Sexu ve městě velice potěšila, jelikož je fanynkou Sarah Jessicy Parker i celého seriálu. (Karlos80)

Reklama

Reklama