Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (114)

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Poučenie z filmu" Sláva neznamená šťastie a priatelia . Celý tento film sa nesie v duchu víťazstiev a prehier, nádejí a sklamaní, pokusov a omylov, radosti i smútku. V podstate tu nie je nič zvláštne len obyčajný americký muzikál....:) ale zase až ako najväčší prúser to zase nedopadlo . Hodnotenie: /50%/ ()

snoopik 

všechny recenze uživatele

dle filmového scénáře neprobíhala žádná rivalita, až na jednu nafoukanou baletku ... myslim že ve skutečnosti je rivalita na školách tohoto typu obrovská ... hudebníci nesnáší baletky a baletky nesnáší herečky a podobně... po hudební stránce uspokojivé ale nepřináší žádný hlubší smysl... ano možná bych pochválil že byl věnován větší prostor neúspěšným a snaživým jedincům a jejich osudům. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Isham: 1. Welcome to P.A. - Raney Shockne ,2. Fame - Naturi Naughton ,3. Big Things - Anjulie ,4. Ordinary People - Asher Book ,5. This Is My Life - Hopsin/Ak'sent/Tynisha Keli/Donte Winston ,6. Out Here On My Own - Naturi Naughton ,7. Street Hustlin' - Raney Shockne/Stella Moon ,8. You'll Find a Way - Santigold ,9. Can't Hide From Love - Naturi Naughton/Collins Pennie ,10. Black & Gold - Sam Sparro ,11. Back To Back - Collins Pennie/Ashleigh Haney ,12. I Put a Spell On You - Raney Shockne/Eddie Wakes ,13. Get on the Floor - Naturi Naughton/Collins Pennie ,14. Try - Asher Book ,15. You Took Advantage of Me - Megan Mullally ,16. Too Many Women - Rachael Sage ,17. Someone To Watch Over Me - Asher Book ,18. You Made Me Love You - Raney Shockne/Oren Waters ,19. Hold Your Dream - Naturi Naughton/Asher Book/Kay Panabaker , ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Původní film neznám, remake je ale celkem povedeným, hudebně laděným filmem ze střední, kam všechny ty písně zapadají mnohem přirozeněji než do takového High School Musical. A který je i po vizuální stránce velmi sympatický, takže jako celek utíká velmi rychle. Tolik k pozitivům, jsou tu totiž ještě obrovské "ale". Narvat osudy asi deseti postav do příběhu, který se odehrává během čtyř let, není zrovna nejchytřejší. Než jsem se stačila zorientovat v postavách, dějová linka už se přenesla do druháku, a když v posledním ročníku všichni školu opouštěli, měla jsem pocit, že jsem si z filmu neodnesla prakticky vůbec nic. Postavy jsou totiž docela běžné, některé talentované více a některé méně, v souhrnu však všichni působí dojmem kluka odvedle z běžné čtvrti americké nižší střední třídy. Což vás na jednu stranu nutí se všemi sympatizovat, na tu druhou to ale znamená, že nikdo není skutečně vyhrocený; a pokud náhodou je, v minimálním prostoru, který mu dovolí maximálně jednu osobní scénu za školní rok, se to divák nikdy nedozví. (Kdyby se film více věnoval konfliktu mezi mladou pianistkou a jejím otcem, případně se také více zaměřil na příběh tanečníka a ukázal, co pro něj balet znamená, na škodu by to rozhodně nebylo.) Kolem a kolem z Fame tak vychází možná nejsympatičtější americký hudební film točící se kolem teenagerů za posledních několik let, i kdyby už jen tím, že postavy nevypadají jako vystřižené z titulních stran časopisů, mají větší dávku talentu a jejich život nenabízí jen příjemné chvilky. Více oné dřiny, kterou paní ředitelka v úvodu slibovala a která by mi asi jednotlivé postavy zaryla více pod kůži, by ale na škodu vůbec nebylo. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, který je podobný ale už stovkám předešlým. Krásné holky, krásní kluci. A co je nejkrásnější? Když krásný kluk chodí s krásnou holkou :D Průměr. Přestože, jsem věděla (a to snad každý) o čem daný snímek bude, podívala jsem se na něj. Musím říct, že mě ničím speciálním nepřekvapil, ale jedné věci jsem si všimla. Bylo tam dobře vyváženo pozitivum a negativum daných postav. Všichni nebyli nejlepší, nejúžasnější a nejúspěšnější. Byli tam i osoby, kterým se nedařilo a přímo jim řekli, že to s nima lepší nebude..Což většinou neřeknou, ale optimisticky je nabudí, že se to určitě splní :D Samozřejmě jsem se nejvíce těšila na závěrečné vystoupení, které bylo samozřejmě krásný, ale víc ani ťuk. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (1)

  • Během scény v metru si Jenny (Kay Panabaker) sedá ke sloupu na kterém je jízdní řád. V dalším záběru z boku už sedí o sloup dál. (Domaneni)

Reklama

Reklama