Reklama

Reklama

Skupina tanečníků, zpěváků, herců a dalších umělců se představuje během čtyř let na prestižní umělecké škole. Nachází tu šanci dosáhnout pomocí svého talentu a tvrdé dřiny slávy a úspěchu. Jejich životy však nejsou jen učením, ale také bouřlivým časem přátelství a lásek… Remake slavného filmu z 80. let. (oficiální text distributora)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Donutilo mě to najít si původního Parkera a teď na něj koukám. To je taková pecka, že tomuhle odvaru nemůžu dát víc jak za dvě. A vůbec nechápu, proč někdo točí remake filmu, kterej se líp natočit nedá.

Skoveta

Skoveta (hodnocení, recenze)

ahoj víte prosím jak se jmenuje blond herečka, která zpívala ve scéně v jídelně, skoro v začátku filmu??? Měla tam scénu dlouhou asi jednu minutu.

Uživatel Skoveta smazal svůj příspěvek.

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

Jitulkaa: tzn.:stojí za 100% nebo bys doplnila nějaké slovo na pět písmen?

Tremono

Tremono (hodnocení, recenze)

Tak trochu vývar z původního filmu. Dějová linie zůstala zachována, ale spousta silných momentů je z děje odstraněno, a místo vyplněno kupou klišé z tuctových romantických teen komedií. Hlavní postavy oproti originálu prakticky nemají žádné problémy, žádné osobní drama, žádné hluboké emoce, učitelé je plácají v jednom kuse po zádech. A vůbec k obsazení, docela zábavná věc oproti předloze. Přišlo mi, že nejprve se vybírali herci tak aby alespoň trochu připomínali původní charaktery, a ti potom o jednotlivé role losovali bez ohledu na pohlaví, bez ohledu na to jestli hraju na klavír nebo zpívám, protože nejlepší je přeci dělat obojí a můžu tak suplovat několik dalších postav. Jak jinak si vysvětlit ten hrozný guláš? Nevidět oba filmy v jeden den, asi bych se spokojil s tím, že je to tuctový slaďák pro masy a nebyl bych tak zlej ;)

vi.cky

vi.cky (hodnocení, recenze)

Pôvodne som si myslela, že to bude film ako Dokáž to alebo Nikdy to nevzdávaj. Zo začiatku sa film začal pekne rozbiehať a bavil ma, no v strede sa ten dej nejak " zastavil" a bol dosť nezáživný. Našťastie ku koncu začal naberať znovu "spád" a tá záverečná scéna bola krásna. Čakala som od tohto filmu viac... Dávam 3*

panda.uo

panda.uo (hodnocení, recenze)

tak kdopak to viděl?? podělte se o dojmy;)
Taylor.Dee: fajn příspěvek

Jitulkaa

Jitulkaa (hodnocení, recenze)

já to nechápu proč zas dělaj nějakej novej muzikál...už jich je těch nových mnoho a všecky sou stejný a stojí za *****

Monoxid

Monoxid (hodnocení, recenze)

lidi jasejte! nase mladez bude mit zase nove idoly a papirnictvi potisky pro skolni potreby!

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

bola to len otazka casu... modra je nova modra (ked sa zacne tocit remake americana v parizi, nech tam prosim nehra justin timberlake)

Eawy

Eawy (hodnocení, recenze)

uvidíme či to bude rozdiel od prechádzajúcich muzikálov, a let s dance filmov

c.est.moi

c.est.moi (hodnocení, recenze)

Film jsem viděla minulý týden a je to skutečně tak na dvě hvězdičky, docela zklamání. Trailer sice vypadá dobře, ale film celkově není nic moc.

dobruca

dobruca (hodnocení, recenze)

Z originalu jsem videl jen nekolik ukazek, ktere mi prisli daleko lepsi nez tento film, ktery jsem videl v USA. Ohodnitil bych ho asi jednou nebo dvemi hvezdickami, jenze hodnoceni tohoto filmu zatim neni mozne. Priznavam, ze jsem se dost nudil.

Reklama

Reklama