Reklama

Reklama

Epizody(5)

Soutěž Big Brother je v plném proudu, zbývá posledních pár soutěžících. Tam venku, za zdmi studia, se ale začíná cosi dít...něco podivného, krvavého, nezvratného. Televizní štáb ani soutěžící ještě netuší, že už zanedlouho budou mít jiné starosti než jak si vzájemně nelézt na nervy. Zombie epidemie je tady, a je potřeba se jí postavit tváří v tvář. Nic jiného totiž ani nezbývá. (Trash)

(více)

Recenze (285)

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Geniální nápad, skloubit tolik profláklou reality show Big B. se zombie žánrem horroru. Ten začátek, který byl víceméně jen o těch ubožácích ve vile mě dost znechutil, ale vydržel jsem to... netrvalo dlouho a přišla zábava. Heh, účastnící tohoto "zájezdu" mi byli sympatičtější než všechny české reallity stars dohromady. Ano, herecký ansábl byl skvostný, ale všemu vévodil mistrovský Andy Nyman, jehož postava neměla chybu. Jsem rád, že jsem viděl zase originální a zábavný horror, i když jistě nějaké ty mouchy měl (tak mě napadlo.. kam se poděla všechna zvířata?? Že by je zombíci stihli všechna spapat?? .) ani psa ve filmu nebylo...) rád mu je odpustím a dávám plný počet. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Podľa hodnotení a komentárov som očakával skvelú mini sériu, pri ktorej sa zabavím. Opak sa stal pravdou. Nudil som sa a posledné dve časti som len čakal kedy to už skončí. Dej to malo slušný. Big Brother so zombie, ale bolo to tak otrasne natočené, že to zničilo celý seriál. Všetko to bolo nechutne tmavé i ked sa dej odohrával cez deň, kamera roztrasené a tak som videl jedno veľké hovno. A to vychválené gore? Aké gore? Niekto tam nejaké gore videl? Ja nie! Pri tom tmavom filtri s roztrasenou kamerou tam mohli ukazovať aj odhryznuté genitálie, ale keď to človek nevie natočiť, tak nech radšej kašle nato. Som nasraný, pretože namiesto toho aby som si spríjemnil deň dobrým seriálom... mi tento paškvil na nejaký čas znechutil zombie filmy. Nikdy som moc nebol na zombie, ale Snyderov Dawn of the Dead či Boylove 28 Day Later a samozrejme [REC] sú mojimi obľúbenými v danom žánri, ale toto. Uf. Dávam, pre tento seriál moc dobrých 50% za ten nápad. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Žádná palba. Jeden výtečný nápad (Big Brother feat. Dawn of the Dead) přetavený do přetaženého a filmařsky otupělého seriálového balení, jemuž by neuškodila jak redukce stopáže (víc jak dvě hodiny na tak řídkou zápletku?), tak (a to především) zajímavější zpracování. Šedý filtr a epileptická kamera sice zakryjí slabý rozpočet, ale začnou brzy nudit. Pořád ale lepší trocha akce, než sledovat tolik idiotských postav, jejichž osudy jsou dopředu očividně nalajnované. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

No čakal som že to bude zlý zombie seriál, lebo briti toho moc predtým neponúkli, ale bol som príjemne prekvapený. Brilantné herectvo, vynikajúce postavy a možno až plíliš dobré gore efekty na tv produkciu. Dead Set splnil všetko čo si od neho hororový fanúšik môže priať. PS: Nesmiem zabudnúť na moju recenziu http://www.studna.net/reviews/1047/ ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Výborný britský horrorový miniseriál o prepuknutí zombie nákazy a snahe rôznorodej zmesi účastníkov reality show Big Brother vysporiadať sa s touto nezávideniahodnou situáciou. Všetkých 5 epizód (dohromady 180 minút) som sfúkol za jeden sobotňajší večer ako nič. Keby takéto seriály vysielali naše komerčné televízie namiesto "napumpovaných" kriminálok, tak by som pred nimi smekol, ale to sa s najväčšou pravdepodobnosťou nikdy nestane... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Při premiéře na Channel 4 vidělo pilotní epizodu 1,5 milionu diváků. (Chatterer)

Reklama

Reklama