Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zdánlivě opuštěné chaty v horách se uchýlí parta mladých lidí, kteří si chtějí užít chvíle svobody v divočině. Netuší, že je místo pokryté sledovacími zařízeními a technickými vychytávkami. Ve sklepě narazí parta studentů na mnoho bizarních předmětů včetně starého deníku sadistické rodiny Brucknerů. Bohužel jedna ze studentek vysloví latinské zaklínadlo. Brzy se tak prázdninový pobyt v romantické chatě promění v brutální hon sadistických zombií na své kořisti a v boj o život mladých studentů... (TV Barrandov)

(více)

Videa (25)

Trailer 1

Recenze (1 584)

castor 

všechny recenze uživatele

Četné pomrkávání na diváka je asi fajn, ale jakožto milovník hororů, a tak trochu čistých žánrů, jsem se blahem rozhodně netetelil. Humor mezi řádky prostě očekávám (VĚTŠINOU) od jiných látek, i když musím uznat, že debutující režisér Drew Goddard (pero si s ním do ruky vzal i tvůrce Avengers Joss Whedon) talent má a nadhled určitě také nepostrádá. Ospravedlňuje už notně zaprášená schémata, nejde na to zle, ale.. třeba to napodruhé vyjde o poznání lépe!! Signál pro odvážné tvůrce tu ale od dua Goddard - Whedon určitě je!! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

A cenu pro nejlepší "horor" roku získává... Cabin in the Woods už z traileru prozradil dost, takže všem natěšeným fandům muselo být zkrátka jasný, že slasherem z prostředí lesní chaty to rozhodně neskončí. Jenže masakr, který následuje potom, je ještě lepší! Tolik břitkýho humoru, geekovských nápadů a trefných reakcí na žánr obecně (Asiaté mají dlouhovlasé duchy, Amíci zase zombies nebo dodržování zajetých pravidel vyvražďovaček) by se vešlo do dalších deseti filmů. Zkrátka DOKONALOST. A nejlepší na tom je, že absolutně nic vás nepřipraví na to, co vás tady čeká. Kurva, tohle vidět v kině! ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nehorázná šílenost, kterou buď budete milovat, nebo nenávidět. Každej správnej fanda hororů si snad ale nepřál vidět nic jiného. Výborně natočený uragán hlášek, originálních nápadů a příběhu, který je příšerně WTF a nedává smysl, ale stejně vás dokáže napínat a překvapovat do poslední sekundy filmu. I přes pár zjevných nedostatků tak nemůžu jinak, než dát plný počet. Takhle dlouho už jsem si žádný horor neužil. ()

Algernons 

všechny recenze uživatele

Hravý a nápaditý obrat na typický americký horor a slasher. Člověk to musí brát s velkou nadsázkou, jelikož si to dělá silně srandu ze všech žánrových klišé včetně obsazení. Film má přijemný tempo, hromadu nápadů i povedených vtipů. Rukopis Josse Whedona jde cítit, ovšem občasná chytrost postav je možná až lehkým negativem výsledného projektu, kdy jsou jednotlivci v kritických situacích až moc nad věcí. Finále je také lehce překombinované a to nutně nemyslím počtem monster, ale tím jak celá zápletka absurdní. Avšak velký plus za to, že někdo měl takovýto nápad, opravdu se rozhodl provést a to dost kvalitním způsobem. Procpat tohle přes hlavouny studia musel být boj. Parádní biják pro všechny, kteří mají rádi slashery, ale jsou z jejich formule a repetice už tak trochu znuděný. Nebo je to taky ideální film na party s přáteli. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle je snad ten nejvic prekombinovanej a vykradecskej horor jakej jsem kdy videl jako ocenuju pokus o neco neotrelyho ale ve finale to dopadlo docela tragicky jak tu par lidi trefne napsalo a ja s nima musim souhlasit napadne to pripomina pejska a kocicku jak varili dort a jak to dopadlo vime vsichni... ()

Galerie (369)

Zajímavosti (27)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 42,1 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 70 milionů. (NIRO)
  • Jazyk vlčej hlavy bol vyrobený zo silikónu a bol odnímateľný. (misterz)

Související novinky

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

Hemsworth, Bridges a hotelové trápení

25.08.2017

Scenárista Drew Goddard (Monstrum, Světová válka Z) natočil Chatu v lesích a od té doby už se za kameru nedostal. Režii Marťana totiž předal Ridleymu Scottovi poté, co se rozhodl věnovat čas… (více)

Kdo natočí nového Spider-Mana?

Kdo natočí nového Spider-Mana?

03.03.2015

Studia Sony a Marvel se budou podílet na vzniku zbrusu nového Spider-Mana. Andrew Garfield se odebral za Tobeym Maguirem do pavoučího důchodu a na jeho místo nastoupí nová tvář, která ztvární buď… (více)

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (více)

Thor se akce neleká

Thor se akce neleká

01.07.2011

Chris Hemsworth nás jako komiksový Thor přesvědčil. Není důvod nevyhlížet urostlého sympaťáka i v jeho dalších rolích. Už má dotočený horor Cabin in the Woods (scénář Joss Whedon), remake… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno