Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 3
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (358)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

30/30 Přítomnost Lucy Lawless v seriálu Ash vs Evil Dead nemohla vyvolat větší nadšení nejen mezi diváky Starz. Dlouholeté herecké setkávání Lucy a Bruce Campbella dráždilo už v dobách Xeny. Tolik důvodů k radosti, celý starý tým Renaissance Pictures je zase spolu, hudba je Joea LoDucy, Michael Hurst režíruje, Tapert a Raimi produkují. Nicméně formát je zrádný a deset půlhodinových dilů v sérii není úplně to pravé. Čili místo čekání doporučuju tři maratony a výsledný zážitek bude jedině lepší. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

... na skodu veci ..projekt posobi hororovo snad ani tak na 10 % ale zostava pozeratelny a putavy po celu dobu s vymimkou finalnej casti kde z nepochopitelnych dovodov tvorcovia absolutne nezvladli a prekomplikovali zaver do priemernej konsenzualnej absurdity medzi silami zla a dobra , takze v konecnom dosledku tym vyslo cele kreativne usilie navnivoc a anomalie v preudofinale v zmysle pravidiel nastavenych v doterajsom deji posobia amatersky , nelogicky, naivne a produkcne nekompetentne ... ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

I pokud bych si měl udržet odstup a udělat ze sebe neznalý hovado, pořád by to byla nejlepší hororová komedie minimálně letošního roku. Co se Evil Dead relationshipu týče, doplním po skončení série. Doporučuju, je to nářez! Update: Po třech dílech můžu s klidem říct, že je to boží! Valíme regulérní oldschool Evil Dead sadu pouze s tím krásným rozdílem, že jsme v civilizaci. Evil Dead ve městě, chápeš to! Navíc se od třetího dílu začínáme dozvídat víc informací o historii a původu oné knihy, takže už teď jsem si jistý, že se ještě máme na co těšit. Je děsně sžírající, že díly mají pouze 30 minut, ale pokud si AvED udrží svý tempo, bude něco neskutečnýho pustit si celou sérku v kuse. Těším se a doporučuju všem, co aspoň trochu ví, co to je Evil Dead. 100% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ash je zpátky a je to hodně groovy. Bezvadný krvavý seriál, který skvěle navazuje na starou trilogii a obsahuje tvrďáckého, tak trochu lempla, Ashe, jeho hispánskýho kámoše Pabla a jejich sexy kolegyni z obchoďáku Kelly. Tato trojice se společně vydá bojovat proti zlu, které Ash opět omylem vypustil. Sledujeme svižné epizody plné krve, mluvících uříznutých hlav, a nechutností všeho kalibru, které jsou ale udělané klasicky přehnaně, takže nechutné vlastně vůbec nejsou. Při tom si poslechneme plno skvělý sedmdesátkový muziky - Alice Cooper, Deep Purple, Whitesnake, AC/DC a další kapely. No a na závěr bych ještě pochválil Lucy Lawless, jejíž přítomnost mě příjemně překvapila ... a je to pořádná MILFka, která vypadá snad ještě líp než před těma dvaceti rokama v Xeně. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Vlhký sen každého fanouška Evil dead se stal skutečností, ne ale kinofilmem ale rovnou seriálem. Na tohle se čekalo hodně dlouho a výsledek stál za to. Když jsem viděl seriál poprvé nechtěl jsem ho hodnotit a tak jsem to dnes zkoukl na jeden zátah. Takže první co bych chtěl vytknout, a i přes to že toho bude docela hodně neznamená to že je to špatné nebo že by tu nepřesahovala více pozitivních věcí. Co mě trošku zklamalo bylo až moc humoru, hlavně v prvním díle mi tu přišlo až přehnaně moc, pak se to naštěstí lehce uklidní a je tu převážně hláškující Bruce, bohužel věc které mě nasrala ale nejvíc je důvod čtení z knihy, no tak scénáristi tohle byla hnusná podpásovka. Druhá věc co mě trošku zklamalo bylo až moc digitální krve masakr byl sice hodně slušnej ale zatímco v originále naprosto dokonale vévodila uvěřitelná krev tak tady je většinou digitál, sice taky po litrech, ale ztrácí to na uvěřitelnosti. No a poslední věc co mě zrovna hodně mrzela je ztracení příležitosti si pohrát s fanouškama, všechny odkazy k původnímu filmu byly povětšinou ukázany ve flashbacku takže pro fanouška tu není moc co najít a čím překvapit. Jo a kde je sakra cameo Teda Raimiho? Nicméně i přes tyhle menší mínusi si nemůžu pomoc byla to 5 hodinová jízda kterou jsem si užil, na druhou sérii se těším jak kráva, jen trošku pozor, nechat otevřený konec a říct že ve světě nastala apokalypsa vě mě budí strach, aby se z toho nestala nějaká válečná fantasy sračka, přeci jenom nechme Ashe a jeho dva parťáky osamotě (btw herci byly vybráni slušně a postavy jsou napsány solidně). ()

Galerie (441)

Zajímavosti (14)

  • Spočiatku sa malo jednať o ďalší film série, no keďže tvorcovia napísali veľké množstvo nového materiálu, rozhodli sa, že namiesto filmu rozbehnú seriál. (Steny94)
  • Druhá séria bola schválená už tri dni pred odvysielaním pilotného dielu. (Da_reba)

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama