Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Kvalita dílů byla proměnlivá, ale když si člověk vybere pár těch, kde byli fakt exoti, tak se pobaví kvalitně. Namátkou mě napadá třeba díl s Kamarádem Kudrnáčem, který působil jako od Andyho Kaufmanna, nebo ten s Tygřím spárem. Do toho Trávníček jel oplzlý fóry a Sabina byla ňuňu. Občas je něco k dohledání na YouTube, doporučuju. ()

Nihlathak 

všechny recenze uživatele

Naprostý výmaz, všichni, co tam kdy účinkovali, hlavně Trávníček a Slávek Boura, museli jet v ultratvrdých drogách, chlastu, fetiši, voodoo a podobně. Jen kombinace výše zmíněných a pořádného doušku čističe skla mohla způsobit to psycho, ten bezbřehý surrealismus, tu jízdu, která se v DO-RE-MI děla! To už nikdy nikdo nepřekoná. Nejzábavnější pořad historie televize, dodnes brečím smíchy, když si to na Youtube připomínám! Naprostý , dokonalý a totální kult! ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ufff... takový předskokan Superstar po českém způsobu. S podobným formátem se nedokázalo tehdy vůbec pracovat a podle toho to vypadalo. Viděl jsem jen pár dílů a málokterý se dokázal vyhnout trapnosti. A to nemyslím jen trapnosti soutěžících, ale vůbec celého formátu, kdy se smích dostavoval vždy nechtěně. Za Trávníčka s Laurinovou zvedám hodnocení na jednu hvězdu, ale víc dát nejde. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI-FA-SO-LA-SI-DO, to jsem trochu odbočil..Néé, jsem jiného názoru, svého času se jednalo o stálici na komerční televizi Nova, později divácky velmi oblíbenou a úspěšnou. Pavel se Sabinou mě byli vždycky sympatičtí, po hlasové stránce měli téměř dokonalý harmonický souzvuk, pořad obohatili svým osobitým přístupem, vtipy a bonmoty. Jednoduše dokonalý pár,možná i mimo televizní kamery:-) Takže tak zle bych to zas neviděl, byly a jsou horší, prosím nezatracovat! Lepší než Brouskovo Caruso-show stoprocentně! ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Caruso show. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama