Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Doremifasolasidoooooo....už se trochu škrtím, tu čtvrtou oktáv(k)u tam ne a ne dostat. Rozhodl jsem, že své pěvecké umění zkusím v soutěži, ve které amatéři vyhrávají deset litrů. Cítím, že co pěvecky nezvládám v koupelně, na zastávce MHD a ve sklepě, když jdu pro uhlí, zvládnu v pěvecké soutěži. Posílám přihlášku, po půl roce se vrací odpověď, že soutěž byla kdysi dávno zrušena. Tak já jako vůl pilně trénuji své vibráto(ry), denně kloktám kyselinu a holím si chlupy v nose, abych měl brilantní nádechy a teď to ani nikde nepředvedu. K Haberovi nejdu, to i kdybych měl navždy zůstat neobjeveným talentem. A já talent jsem a velký! Takže žádná Sabina, žádný Pavel, žádné studiové kulisy na úrovni regionálního vysílání Mrtvého rána z Ústí, prostě těch patnáct minut slávy je pryč. Ovšem z mého pohledu tragédie. V koupelně ticho, na zastávce ticho, sklep jsem vyměnil za klub začínajících modelářů, ale i tam spíše mlčím a pilně dávám dohromady balzový model tryskáče. Chybí mně zpěv. Pouštím nad ránem Doremi na Nově, kde je jeho vysílací čas. Co kecali, nic se nezrušilo, soutěž jede dál. Až v závěru titulek přichází strašné prozření. Rok výroby je 2000, propadám panice, buším pěstmi do podlahy. Ten pořad není aktuální, bylo mně divné, že všichni účinkující mají nějak mladistvou vizáž a špenátem to nebude. Ale tohle jsem nečekal. Na druhý den se vzdávám zpěvu, nacvičený rozhovor se Sabinou ruším, připravenou písničku od Tomáše Kluse ruším taky. Televize ze mě neudělá budoucí hvězdu. Kruté poznání, ale tuhle soutěž, jak jsem miloval, tak ji nenávidím, zpěv si zakazuji a představa, že Sabinu šukám v zákulisí, přišla taky vniveč. 0% ()

CyriC

všechny recenze uživatele

Tento pořád nemůžu ohodnotit. Nechápu, zda všichni ti asociálové či blázni byli vybírání náschvál nebo ne. Každopádně to bylo neskutečné panoptikum všemožných pošuků, vidláků či jiných cvoků. Jak už bylo řečeno, tento pořad je tak trapný a blbý, až je vlastně naprosto perfektní. Summer piss, summer gay! Okena princ! ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

V době nejzářivější slávy nováckých estrád tohle patřilo ještě mezi ty méně zhůvěřilé pořady, přesto to stačí na max. 1 (slovy JEDNU) hvězdičku. Nova je prostě televizní žumpa od nepaměti a když už se jí něco fakt povede (třeba Okresní přebor), je to spíše výjimka, potvrzující pravidlo o nekonečné hromadě televizního hnoje, který na diváky tatíček Železný i jeho následovníci usilovně kydali a kydají. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia za cenu toho, že budú v televízii sú ochotní zo seba urobiť úplnych volov. Zopár takým sa to podarilo práve v tejto hudobno-súťažnej show. Pretože nie každý má dar od Boha spievať. Lenže veľa jedincov si to nedokáže uvedomiť. Počúvať spevácke výkony niektorých súťažiacich už nebolo ani zábavné, ale skôr až trapné. Avšak aj to patrí do podobného typu relácie. Jednoduchá zábava, pre jednoduchých televíznych divákov. Zostarnutý princ Pavel Trávniček a šťavajzna Sabina Laurinová sa na moderovanie "DO-RE-MI" dobre hodili. ** ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama