Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (291)

feryk 

všechny recenze uživatele

Strašný pořad, ale jednu hvězdičku dávám za to, že u některých dílů jsem se královsky pobavil a zasmál víc než u leckteré komedie. Někteří účinkující a asi i štáb neměli absolutně žádnou soudnost a jen touha vidět další "nezpěváky a exoty" v akci mě držela u obrazovky. Pro pobavení dobrý pořad, jen záměr tvůrců byl asi jiný. :) ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Zbraň těžkého kalibru, která dokázala zprznit nespočet písniček. Ono když si lidé zpívají pro sebe v koupelně, tak to nikomu nevadí právě proto, že to nikdo jiný neslyší. Nápad byl dobrý, ale strašně často se tam dostávali lidé, kteří na to absolutně neměli. Sám zpívat neumím a vím to - proto bych se také nikdy nenechal takto mediálně ztrapnit. A dostávám se k tomu, proč dávám "jen" jednu hvězdu. Pořad založený na trapnosti či nevkusu u mě není pořad vhodný pro veřejné vysílání. Samozřejmě se tam objevili i skryté talenty, ale těch moc nebylo. - Komentář shodný s pořadem "Caruso Show", nevidím v nich téměř žádný rozdíl. ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ufff... takový předskokan Superstar po českém způsobu. S podobným formátem se nedokázalo tehdy vůbec pracovat a podle toho to vypadalo. Viděl jsem jen pár dílů a málokterý se dokázal vyhnout trapnosti. A to nemyslím jen trapnosti soutěžících, ale vůbec celého formátu, kdy se smích dostavoval vždy nechtěně. Za Trávníčka s Laurinovou zvedám hodnocení na jednu hvězdu, ale víc dát nejde. ()

Mixerka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo vymyslel takovovou úchylnou šaškárnu a kdo ji povolil? :D Točit zoufalce, nechat je ječet do mikrofonu a usmívat se na všechny jako by všichni žili v zemi gumových medvídků a růžových slonů. Na závěr řekne porota ještě něco zoufalejšího, dá bod, aby neurazili a všichni se mohli usmívat dál. Tohle není vhodný pořad ani pro mentálně zaostalé! Přetvářky, sentimentalita a taky nějak nechápu, proč se s tím na programu TELKA ukazujou znovu po tolika letech. ()

Jandecka odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni, co se pohybujeme trochu více na YT asi dobře známe následující DOREMI vystoupení: Jednou z lesa domů se, dorous podrous potkal vrabce, který vrabec má zoba, vrabec se hlí nechá zob a hró hned se ptá: Čemu se zechá v davré z lesa, právě nehní hnát. Řechta. To vystihuje chrakter celého pořadu dokonale, že až můžeme zapomenout na Ú.Í.U.A.Á ting ťeng a "Tancuj, vole!"... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama