Reklama

Reklama

VOD (1)

Luke je osiřelý streetový tanečník, který se zoufale snaží vyhnout vystěhování z jediného domova: starého skladiště v New Yorku, které je rájem pro mladé tanečníky z celého světa. Tato de facto rodina má taneční skupinu (dance crew), House of Pirates. Aby skupina přežila, musí porazit své dlouholeté rivaly, House of Samurai, v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke v různých undergroundových tanečních scénách ve městě hledá nové talenty, které pomůžou Pirátům vyhrát World Jam. Nakonec najde přesně dva tanečníky, které potřebuje: NATALIE, tajemnou streetovou tanečnici a MOOSA, komediálního tanečníka z druhého dílu filmu, který je nyní v prvním ročníku na New York University. Natalie má tajemství, o kterém Luke neví, a které může zničit jejich začínající romanci a vše, co Piráti vybudovali. Piráti dají dohromady úžasnou taneční sestavu, kterou jim ale Samurajové ukradou. Jak se čas krátí, Moose se obrátí na svou starou skupinu MSA o pomoc. Budou Piráti a MSA schopni dát dohromady nové taneční číslo na poslední chvíli? A bude to dost dobré, aby porazili nejlepší streetové tanečníky světa? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

Marsik 

všechny recenze uživatele

První díl z celé série, co jsem viděl. Choreografie super, tancování bylo dobře natočené, sestříhané a dělané jednoznačně na efekt. Ale ten děj, příběh a dialogy...co k tomu dodat? :)) Prostě špatné. Ale musím uznat, že je to atraktivní film, na který zejména slečny koukají s otevřenými ústy :) 60% (with J.) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Třetí Step Up v pořadí si mě konečně opravdu získal. Předchozí dva díly sice nebyly špatné, ale přišly mi z nějakého důvodu spíše průměrné, co se týká hudby a tance. Tady se konečně našlo aspoň něco, co mě vysloveně nadchlo, ať už to byl výběr hudby nebo některá taneční čísla (Battle of Gwai jsem si musela pouštět několikrát :)). Děj samozřejmě netřeba zmiňovat, je to pořád to samé, ale tady jde koneckonců o něco jiného, že? A když už bych se chtěla zaobírat něčím jiným, než jaký dojem dělal tanec a hudba, tak bych ráda zmínila aspoň to, že mi zde udělal radost Moose jako jedna z hlavních postav. Ve dvojce jsem si ho docela oblíbila. Jen mě trochu štvalo, že s ním Luke v první polovině filmu tak zametal a on si to ještě nechal líbit, přestože mu na jeho holce/škole záleželo. Ale to už se opět dostávám k dějové linii - ta je zkrátka u takových filmů vždycky podřízená tanečním scénám. Nestěžuju si však ani v nejmenším. Dosyta jsem si to užila. :) ~(4,0)~ ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Jakmile u filmu Lets Dance zapomenete na všechny nedokonalosti jako ne až tak úžasný příběh a tu tunu "klišé" před vámi a budete vnímat pouze hudbu a taneční kreace, tak nemůžete být zklamáni. Já sám se divím jak pozitivně na mě film působí. Po skončení se mi chtělo zpívat a tančit a to nejsem nijak pohybově nadán a všem postavám ve filmu hluboce závidím jejich um. Hodinka a půl uběhla jako voda a já se náležitě bavil pří všech tanečních battlech nebo tréninkách a že jich tu není málo. Pro mě možná nejlepší film série, příjemné překvapení pro oddychovou chvilku a naprosto dokonalá možnost, potěšit vaši přítelkyni, pokud to není zabšklá inťoška. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Ach jo... toš koment od srdca, rád by som povedal, že tanec bol úžasný a úprimný, ale fuu takpovediac ani ten tanec ma obzvlášť nevzal a to som mal v sebe 1l "kagoru" tzv. "Kagor - slaďáček z východu" :D Unikátne tipové víno, vzniklo na objednávku z ruskej pravoslavnej "cerkvi"(kostol) - fakt dobrota, momentálne v globuse (neviem či len v globuse:) odroda 16%, ktorá zanechá v človeku pocit... no ale opäť k snímku, Luke je tanečník a vážne mu to ide... k tomu "myšlienka" niečo dokázať + neskutočne romanická zápletka... úžasné, skoro som nezaspal 3/10 a to tak tak.. na pokraji smrti. PS: nebyť kagoru tak sa ani nezačnem dívať, no po pár dúškoch som nabral odvahu... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Čo som prepáčil dvojke a kde všade som prižmúril oko, tu sa už jednoducho nedá. Je to najslabší diel, to je očividné. Slabší herci a toho brčkatého v hlavnej úlohe dosť nemusím. Dej obyčajný, podpriemerný natiahnutý na vyše 100 minút. Nech mi niekto povie, prečo to nemá nejakých 80 minút. V kine som to nevidel, takže 3D ide mimo mňa, ale počúvam, že to 3D tiež nedopadlo moc dobre. Tanečné scénky mohli byť aj lepšie, postavy zaujímavejšie. Nejaký výraznejší herec/herečka. No proste slabota. Pozitívom bola jedine originálna hudba. Teda konkrétne fakt, že použili klasickú hudbu a spojili s ,,Letsdensovským,, moderným štýlom. Zaujímavé, že táto séria ešte stále zarába pomerne veľké peniaze, takže sa asi dočkáme aj štvorky, no dúfam, že bude kvalitnejšia po všetkých stránkach. 45% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Během prvního víkendu film vydělal 15,8 milionu amerických dolarů, což byl nejmenší výdělek filmu z trilogie. Ale celosvětově vydělal více než 159 milonů, což jej v trilogii naopak nejvíce. (Cheeker)
  • Ve finále, když Julian dává kolem krků tanečníků řetězy, má na sobě střídavě bundu a tílko. (Aknah)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama