Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 3

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

JeremyCZ

JeremyCZ (hodnocení, recenze)

fajn ja tesit se .. to zas bude adrenalin si zajít pro něco do kuchyně .. mu he heeé

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

dubinak: asi sa ti trailer zasekol v jednej scéne :) pretože ja som tam za celé 2 minúty videl asi jedno zvracanie ... a fanúšikovia odpusťte, až tak veľmi si pôvodný Evil Dead nepamätám - ale tuším takáto scéna so zvracaním bola aj vo verzii z roku 1981, všakže?

dubinak

dubinak (hodnocení, recenze)

První trailer ušel a docela mě navnadil, ale po tom druhym se začínám pomalu bát, že to bude hrozná blbost. A navíc, bude tam spoustu zvratek a když někdo cokoliv zvrací, tak se hned přidám. Jsem zvědavá, jestli to celé náhodou nebude jedna velá blitka.

na příspěvěk reagoval Carol Pifková

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

podle mě teda přední příčku moderního remaku pořád drží Aja a jeho Hory, který zkrátka JSOU lepší, než originál

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Pilda17

No právě, kdyby to Raimi (ale i Campbell) bojkotovali, tak bych se tomu asi vyhnul, ale když to vzniká přímo v jejich produkci, tak to značí, že by to nemuselo být ale vůbec špatný (což docela potvrzuje i celkem zajímavý trailer).

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Pítrs85

Halloween je také slušný remake, to je pravda. Na něj jsem nějak zapomněl. Tak je jedině dobře, že s tím mají něco společného ne? Třeba z toho nechtějí mít obyžejný paskvil..

na příspěvěk reagoval Pítrs85

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Pro mě je nejoblíbenější hororový remake Halloween od Roba Zombieho, líbí se mi, že to pojal po svém, ale zároveň to beru i jako poctu originálu od Carpentera.

Tohoto se docela obávám, ale tak trochu mě nahlodala ta informace, že to Raimi i Campbell produkují (když první zprávy mluvily o přesném opaku- že s tímto oba pánové nechtějí mít nic společného). Počkám, co na to řekne Bloody13 a pak se rozhodnu :D

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

hladass

Ok, ale začalo to na remaku a s remakem to něco společného má. Pro mě je Thing prostě nejlepší remake, i když je o prequel. Potom není jiný, který by se tolik vyrovnal, kromě Spit on you grave. Můj názor je takový, že pokud bude Evil Dead sebevíc dobrý, tak se tu najdou silní odpůrci, kteří na originál nedají dopustit a nahulákají odpady. Bohužel se přes hranici 60% bude tento horor dostávat jen velmi těžko, ale hrozně rád bych se mýlil. 

na příspěvěk reagoval Pítrs85

hladass

hladass (hodnocení, recenze)

Pilda17

To jo, Pátek i Noční můra jsou čisté odpady... Ale i tak jsem byl z The Thing zklamaný... Nečekal jsem žádné zázraky, přeci jenom, originál řadím mezi nejlepší sci-fi horory všech dob, ale i tak, čekal jsem že bude mít remake více atmosféry a méně naprosto nelogických situací... Ale dost už o The Thing, o tomhle tato diskuze není... :)

na příspěvěk reagoval Pilda17

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

hladass

tiež sa prikláňam k tomuto názoru že Thing (2011) je velký prušvih remake neremake nemali sa do toho ani púšťať, Keď už horor  na antarktíde mohli radšej natočiť V horách šialenstva od môjho obľúbeného spisovateľa Howarda Phillipsa Lovecrafta.

Späť ku Evil Dead vedeli ste že bájni Necronomicon teda kniha mŕtvych ktorú použil ako zrod zla Sam Raimi vymyslel Lovecraft Kniha vraj neexistuje .

na příspěvěk reagoval Pilda17

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

hladass

Já si myslím, že to byl důstojný kousek, ale Carpenter nadělalil takovou laťku, která se těžko překonává. Diváci od toho čekali zázraky, že by snad ten film mohl překonat Carpentra Thing, byl jsem v diskuzi a bylo mi do smíchu. Lepší určitě není, ale rozhodně nedělá ostudu. Děj byl výborný, věc byla povedená, vytěžili z toho co mohli. Já jsem víc nečekal.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

hladass

Evil Dead má laťku navíc hrozně vysoko, na horor 80% je nevídané.. Minulý rok to měl také těžké Thing, ale podle mého se s tím víc než dobře popasovali, nebyl to špatný remake.. 

na příspěvěk reagoval hladass

hladass

hladass (hodnocení, recenze)

Jak já bych si přál, aby tohle byla jedna z vyjímek potvrzující pravidlo, že většina remaků stojí za hovno...

na příspěvěk reagoval Pilda17

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

škoda že si Bruce Campbell nezahrá ani cameo to by bola sranda Hail to the king baby!! aspoň sú spolu s Raimim producenti keď už nič. Neverím zaťial tomuto filmu aj keď druhý trailer bol dosť slušný dúfam že sa príjemne prekvapím

na příspěvěk reagoval Carol Pifková

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama