Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 1

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Joker Punx

Tak hlavní jsou tvé pocity a neřeš hodnocení. Já si taky jedu podle sebe a pokud chci dát 5* filmu, který má 30%, tak to udělám. Názory jiných mne nedokáží ovlivnit. Příští týden jdu do kina, i kdyby měl film 20% a neřeším to. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Pilda17

Kde se to - Wacoslav1 - vypíná a proč s tím moderátor neudělal krátký proces?

 

Pilda17: Záhada Blair Witch rozhodně nebyla jedním z prvních filmů, kde byl použit koncept FF (found footage). Spíš ho - díky důmyslnému uplatnění virálńiho marketingu - popularizovala, ale přitom sama navazovala např. na Kanibaly a vůbec vlnu italských falešných dokumentů s explicitně násilním obsahem (mondo). 

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Asi ano máš pravdu jsem přežranej starýma klasikama. možná to je chyba nevim no. Představ si, že sem tak naivní, že doufám v to, že někdo natočí něco originálního a kreativního, ale abych nekřivdil Líbí se mi třeba celkem série Nezvratný osud líbila se mi třeba Piranha 3d nebo ABCs of death je velmi osvěžující záležitost takže občas se něco najde. žánr sem úplně nezatratil neboj :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Neboj žilka mi nepraskne já bych to tady ani neřešil kdyby se tu nepsali takový sračky, ale už je pozdě. Rozhodl sem se, že to tu trochu zaseru, protože tahle diskuze to potřebuje.

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

Hlaska zlidovela na kazdym rohu a jeste to nikoho nenapadlo natocit :-) Ale treba uz jo, jen o tom nevime...                                                    

na příspěvěk reagoval Pilda17

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

Ty kule v pruvanu by byly dobry, ale nevim jestli by to telo unesly :-D Az to do hororu nekdo da v plnym zaberu, tak budu nasranej ze jsem vymyslel suepr prvek a nemam z toho ani vindru a tvurce si zatim bude rochnit v milionech za muj napad tohle zfilmovat :-)))))

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Pilda17

A co je kurva zajímá? Lidi co to jednou viděli a daj hned odpad že si myslej další stupidní remake, jsou idioti, je to milej krvák a já se kurva dobře bavil! :)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Uživatel Joker Punx smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Ten průvan je dobrý nápad, zkus to navrhnout někam výš. Jinak home video (spíš found footage nebo zkráceně FF) je už starší, jeden z prvních byl Blair Witch a také jeden z nejděsivějších. V této době se to točí až moc a hodně to otravuje a cpe se to do každého žánru. 

na příspěvěk reagoval Deratizer, Deratizer, Bluntman

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Joker Punx

Líbit se ti to může, ale na film šli lidi, kteří horor nezajímá což je chyba (zadarmo). Za druhé je to remak a i kdyby byl sebevíc kvalitní, tak z principu bude dostávat špatné hodnocení. To je naprosto normální reakce a těžko s tím my těžko něco uděláme.

na příspěvěk reagoval Joker Punx, Joker Punx

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

Ale ja bych jednu originalitu do hororu mel. Jeste jsem nikde v zadnym filmu nevidel nikoho povesenyho za kule v pruvanu. :-)

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Pilda17

No pokud se treba za originalni prvky moderni filmografie povazuje home video ve stylu Monstrum a ruzny ty roztrepeny kamery, tak to beru jako utrpeni ve svete filmu a zlaty dul pro tvurce, protoze rozpocty jsou nicotny a vydelky miliardovy. protoze to ma uspech. Ja mam furt rad treba duchariny, ktery originalitou vubec nesrsi, je jich hodne na jedno kopyto, kde nekdo umre, neni pokojne pochovan a duch  obeti si nekoho vyhlidne aby ho dovedl k pravde a nakonec tim ducha vysvobodi. Ale kdyz rozuzleni pribehu dava smysl tak se mi to libi i po sty prvni, protoze se mi tento styl libi, samozrejme kdyz to neni nudny a je to pekne natoceny. Originalita se vymysli tezko, dnes se hraje spis na to kdo pritlaci na pilu v brutalite a ve zvrhlosti, aby predcil posledni nejzvrhlejsi snimek. Ja se kouknu na jakejkoliv horor, jatka, ale nesmi se tam prznit mimina, to za originalitu fakt nepovazuju, ikdyz je to dnes neco co driv nebylo k videni.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Pilda17

Hm je to na hovno, tolik procent co to má teď, si to nezaslouží, mě se ten film líbil jak svině a jako remake se to povedlo a soundtrack je taky supr.

na příspěvěk reagoval cube6, Pilda17

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Deratizer

Snažit se s Wacoslavem1 o smysluplnou diskuzi, je jako doufat, že v Raimiho filmu nebude (zdánlivě) nemotivovaná kamerová jízda nebo rakurz. Tj. věc zhola nemožná.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Deratizer

Souhlas, ale když se podíváš na jeho hodnocení, tak poznáš, že se hororů přežral v 80.letech a teď mu nic nevoní. V 21.století nenajdeš téměř žádný horor, který by pochválil, takže se není čemu divit, že hází špínu na EVIL DEAD 2013. Já v roce 2013 neočekávám originální horor a on pořád čeká, takže může čekat dále, ale nic takového se nestane. Maximálně vymyslet nový subžánr, ale to těžko někdo vymyslí. 

na příspěvěk reagoval Deratizer, Deratizer, Wacoslav1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Je celkem jedno jaké bude hodnocení, záleží jak se to určitému divákovi bude líbit. :-)

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Joker Punx

Na 75% to nepůjde, dostane se to přes 60% určitě, ale zasekne se to okolo 65% podle mého. Na IMDB je to naopak, tam to hodnocení zase klesne okolo 65% .. 

na příspěvěk reagoval Joker Punx

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Lidem tu nadavas do kokotu a buzerantu za netoleranci k jinym uzivatelum za jejich rozdilny hodnoceni a vycitas jim ze se povazuji za nejvetsi znalce zanru a na konci to uplne zabijis tim ze kazdej kdo ohodnoti kladne a dostane film na vysoky procenta a bude se mu libit, tak je dement, ma nevkus a dementne uvazuje. Tak se mi zda ze ten nejpovolanejsi znalec z nejpovolanejasich jsi tu ty. A kdyz je ti jedno jaky film slizne hodnoceni tak proc se tak nervne vztekas? At ti nepraskne zilka!!!

na příspěvěk reagoval Pilda17, Bluntman, Wacoslav1

Deratizer

Deratizer (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Cituji tvy vyroky :

"Vy ste tady ale kokoti a jak to tak vidím největší znalci žánru a každej kdo s váma nesouhlasí je buzerant."

 

"A je mi úplně jedno kam se vyšplhá hodnocení bude to jenom další ukázka nevkusu a demence týhle databáze žádný překvapení..."

 

Doslova si protirrecis. Kritizujes tu lidi keri nemaji toleranci k lidem kteri tvrdi ze je film sracka a v druhym citatu nazyvas dementy vsechny kdo tomu daji kladny hodnoceni a ze je to ukazka nevkusu, kdyz film ziska vysoky procenta. Chapes to jak se sam ve sve psychologii zamotavas?

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Paulie88

A ještě vystřihli jak je v traileru, jak tam řeže něco David (Shiloh Fernandez) motorovou pilou a celej ksicht má od krve jako Bruce Campbell.

Uživatel kery- smazal svůj příspěvek.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Jako docela mě to štve na tu scénu sem se těšil snad nejvíc a podle mě se tam nějak dala nacpat a při filmu kterej má 91 minut bych fakt njaká ta scénka navíc neuškodila :D

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama