Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 1

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

ešte predsa si neodpustím než s tým navždy skončím a nechám trolla trollom, odporúčam čeknúť diskusiu k pokračovaniu Hobita.niekoho tam včera vysmial, že na rozdiel od neho nečítal druhú a tretiu časť Hobita. :D to je debil

na příspěvěk reagoval Martin741

Uživatel dr.horrible smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Já jsem si toho filmu všiml teprve včera, tak jsem ho stáhl, bohužel jsem dementní a nepodíval se na trailer, kdybych viděl trailer, tak do toho ani nejdu. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Asi tak nějak, ale že tenhle píčus kopíruje hodnocení od jiných to není nic novýho. Mě v jednom kuse leze na profil a páč je nasranej, že sem na něj přestal reagovat (zakázal jsem si to) nacpal se schválně na diskuze k mým oblíbeným hercům kde jenom uráží ve stylu, že nechápe jak může takovýho čůráka někdo uznávat apod. Prostě je zoufalej, že se s ním nebavím, tak zkouší všechno možný, ale bez šance :-)

na příspěvěk reagoval dr.horrible

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak nechci se tupohlava jako je Martin741 zastávat, to fakt ne, ale ty filmy který hodnotil, jsou vesměs starý, takže nevidím důvod proč by nemohl průběžně hodnotit to, co viděl. Já sám mám např ohodnocený jen malý zlomek toho, co jsem viděl. 

 

Pilda17: To s tou Nuclear Family je vtipný, ale jinak už je to na Uložto nejmíň měsíc ke stažení. Třeba to ten dutohlav fakt viděl:))

na příspěvěk reagoval dr.horrible, Pilda17, dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Martin741

kopa roboty a už si asi 30 hodín online na csfd :)

a na to že nepotrebuješ presviedčať je zaujímavé že to robíš stále dookola.19-20 a 3200-3500 už čítam asi piaty krát iba v rámci tejto diskusie

ale neboj, ked budeš starší z toho vyrastieš.iba by si nám konečne mohol vysvetliť, čo to znamená WCJD :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Martin741

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

veris, neveris, to je mne jedno ........ tie filmy som videl /3200-- 3500/ za 19 - 20 rokov. Ci mi veris, ci nie ...... mam na haku. A pre mna za mna si mysli, ze mam 2 roky, 22 rokov, 100 rokov, aj to mi je jedno ...... ja ta nepotrebujem presviedcat, mam kopu roboty a nie presviedcat kadejake podozrive individua po internetovych databazach ...... 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Ja nsom tie filmy pochopitelne nevidel za den, to da rozum.  Rovnako, ako da rozum to, ze sa filmom venujem 19 - 20 rokov, cize som ich kedysi davno videl. mal som aj zoznam : film XY, videny 20xx/19xx, minutaz, reziser ...... ale stratil som ho. Tak som si musel spravit novy, podla ktoreho teraz postupujem. Videl som asi 3 200 -- 3 500 filmov, ktore mi treba ohodnotit a okomentovat. Preto to tempo a taky vysoky pocet komentovanych a hodnotenych filmov. Po dosiahnuti 3  500 filmov sa tempo pochopitelne ukludni.  Ale to je tebe zbytocne vysvetlovat, u teba proste  nemozem ohodnotit za den 30 - 40 filmov, lebo som ich pracne znovu nenapozeral. Co som pochopitelne neurobil, kedze som ich 1 - 2x uz videl pred X rokmi.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Pilda17

ked mám voľno si tiež občas dám maratón 5 a viac filmov a občas hodnotím veci ktoré som predtým hodnotiť zabudol.ja neviem, mne len furt stojí rozum nad tým ako môže niekto filmy čo nevidel aj komentovať

na příspěvěk reagoval Martin741

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Já jsem včera hodnotil 10 filmů, ale je to od 9 rána do večera, byl jsem zalezlý u bedny a čučel na pinďouroviny, takže nic moc zážitek kromě jednoho. 33 filmů je nemožné a navíc už hodnotil Nuclear Family, tomu nevěřím, že to viděl. Dneska jsem to ohodnotil já a on hned po mě. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

jak pozerám tie diskusie, nakoniec začal prenasledovať on nás :)

btw, od včera ten človek ohodnotil 33 filmov.jak to všetko stihol, ked sú tam aj nové filmy, ktoré mohol vidieť aj teraz??

na příspěvěk reagoval Pilda17, Martin741

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Kobain

Pokud mu ty jeho kecy žereš tak jo, ale takhle to nestojí. To tvrdí jenom on. Já tu Bestlamu už poznal dost dobře a tahle nula mu nesahá ani po kotníky. To zase můžeš věřit ty mě. Blbečků co nerozumí filmům, ale furt se na sebe snaží za každou cenu upozornit je tu ještě víc...

na příspěvěk reagoval Kobain, dr.horrible

jurasino

jurasino (hodnocení, recenze)

bestlama

ty si tu budeš na někoho vyskakovat šašku?D Ty který se snažíš napodobit verbala a máš od něj  zkopírovaný profil? Ty jsi ten uplně největší loser na tomhle webu a myslíš si že tě lidi berou? :D No berou, tak možná do huby "d Vzpamatuj se, dej si studenou sprchu a přid

na příspěvěk reagoval Martin741, Kobain

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama