Reklama

Reklama

Lesní duch

Trailer 2

Mia je mladá dívka, jejíž život je prostoupený zklamáním a závislostmi, požádá svého bratra Davida, jeho přítelkyni Natalie a přátele z dětských let Olivii a Erika, aby se společně s ní vydali do rodinné chaty v lesích, kde by jí pomohli vypořádat se s démony závislosti jednou provždy. Jakmile tam společně dorazí, Mia obřadně zničí své zásoby drog a přísahá před svými přáteli, že už na ně nikdy v životě ani nesáhne. V opuštěné chatě s překvapením zjistí, že se do ní kdosi vloupal. Sklep byl proměněn v bizarní oltář, obklopený desítkami mumifikovaných zvířat. Erika fascinuje prastará kniha, kterou tam objeví. V touze po odhalení jejích tajemství z ní nahlas předčítá, aniž by tušil, jaké následky bude jeho čin mít. Jak se zhoršují Miiny abstinenční příznaky, přestává se ovládat a pokusí se uprchnout, ale je zastavena děsivým viděním. V chatě se začíná chovat tak násilně, že jsou přátelé nuceni ji spoutat. Venku zuří nebezpečná bouře a lidé v chatě se zvolna začínají obracet jeden proti druhému. Jak stoupá brutalita útoků, je David postaven před nepředstavitelné rozhodnutí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Až tak? Takový podrobnosti zase vědět nepotřebuju :-) Tohle byla jenom perlička. Každej kdo je tu trochu znalej přes horory ví jak to je z těma jeho hodnoceníma :-)

na příspěvěk reagoval karlik4801

SICK_BREED

SICK_BREED (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Především si kolážuje svoje fotky na těla zpěváků ze skupiny Modern talking, což by mělo automaticky vylučovat možnost, že někdo někdy bude mít dostatek času a vůle k tomu ho jmenovat :-) 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Když jsme u těch divných hodnocení, tak LIVINGDEAD jak to vypadá koukal na film se sestrou, tý se to líbilo a tak zvednul hodnocení ze dvou hvězdiček na čtyři :-)

na příspěvěk reagoval SICK_BREED

Uživatel Joker Punx smazal svůj příspěvek.

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

SICK_BREED

Právě že já jsem nedal spoustě filmům odpad, spíš jsou to seriály, nebo tv pořady, se podívej do hodnocení, já právě filmy hodnotim většinou dobře, zvlášť právě horory :)

Joker Punx

Joker Punx (hodnocení, recenze)

Moc se mi líbí jak to má temnou atmosféru, to se filmařům povedlo, atmosféra je supr! :) a né jenom atmosféra samozřejmě :)

na příspěvěk reagoval prokda

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

No mě na jedný diskuzi napsal borec, že by mě prokopl. Tak jsem mu odpověděl tak přijed do Prahy a prokopni mě. Kupodivu už mi neodepsal :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Přesně tak jsem to myslel. Hlavní je když člověk hodnotí podle sebe, není ničí loutka. Tak je to správné tak to má být. Spíš mě baví ty lidi co se dělají jakože tomu rozumí. Podle mě jsou tohle především fanouškovský stránky a něco jako objektivní hodnocení tu prostě neexistuje.

na příspěvěk reagoval Pilda17

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Hodnotim podla toho, ci sa mi film paci a ci ma zaujal, alebo nie. A body absolutne neriesim, ani neviem ako mam 5 bodov, ale urcite nehodnotim preto, aby som mal 1000, 2000, 3 000, 10 000 bodov. Hodnotim preto, lebo ma filmy bavia a bavi ma hodnotit a pisat komentare.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Tak bych ho poslal do řiti taky, tady na bodech opravdu nezáleží. Hlavně ty body jsou naprosto k ničemu, já je vůbec neřeším. A jestli má někdo 0 nebo 10 000 bodů, tak je mi to jedno. Máš pravdu, každý má právo na své hodnocení. Je tu jen hrstka uživatelů, kteří hodnotí podle kvality a možný filmům rozumí. Já to dělám pro radost a hodnotím hlavně podle svých pocitů a i když třeba vím, že je ten film kvalitní, ale já se u něj nudil a nic mi ten film neřekl, tak jsem schopný dát odpad. Převážně převládají vlastní pocity, jak u všech uživatelů tady. A nikomu se podřizovat nebudu a už vůbec nebudu mít respekt z nějakých "divokých magorů" s hodně body.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Uživatel Pilda17 smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jenom jsem ho odkázal tam kam patří. Nepotřebuju do nikoho hejtovat, ale když má někdo potřebu na mě za každou cenu reagovat, tak srát na hlavu si nenechám.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Na tom by mohlo bejt i něco pravdy. Hele jednou jsem se pustil do Červenáka na diskuzi k Expendables 2 a hned se ho tam přiběhl borec zastávat, že prej co si to dovoluju pustit se do takového respektovaného uživatele CSFD... No možná je respektovanej (ačkoliv body a komentáře dělají respekt?) ale jeho hodnocení jsou přinejmenším dost podivná. Ale prosím má na ně právo, já mu je neberu, ale at si nehraje na chytráka a neoznačuje někoho za buzeranta jenom proto, že to vidí jinak než on asi takhle.

na příspěvěk reagoval Pilda17, Pilda17, Martin741

Související novinky

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

Pokračování Smrti ve tmě našlo režiséra

21.01.2020

Horor Smrt ve tmě z roku 2016 režiséra Fedeho Alvareze (Dívka v pavoučí síti) sklidilo relativní úspěch jak u kritiků, tak u diváků – což se posléze promítlo na tržbách. Snímek proměnil 10milionový… (více)

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (více)

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

Co chystá režisér Smrti ve tmě?

16.10.2016

Fede Alvarez na sebe upozornil už remakem Lesního ducha z roku 2013, letos se pak díky Smrti ve tmě postavil na vlastního nohy. Jeho novinku pochválili diváci i kritici a tržby se zastavily u 140… (více)

Reklama

Reklama