Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte ve městě, kde vládne zákon džungle!  V podsvětí Melbourne zuří tvrdý boj s nevypočitatelnou policií. Lupič a výtržník Pope Cody je v hledáčku mužů zákona, kteří by jej nejraději viděli mrtvého. Stojí za ním však jeho rodinný klan. Svou roli zde má pomsta za smrt matky a především závislost synovce ‚J‘, který se vrací domů a propadá osudové hře zločinu a drog. Sugestivní psychologický thriller debutujícího Australana Davida Michôda je fascinující studií rozkladu kriminálnické rodiny, strhávající s sebou do propasti celé své okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

rambo871

rambo871 (hodnocení, recenze)

nevie tu niekto z vass prosim, kedy konecne ma tento film prist na dvd? neviem nikde najst datum vydania na dvd  :(

Filmovie

Filmovie (hodnocení, recenze)

tenhle film nedoporučuju hledat na netu :)až se člověku udělá blbě,než sem si nastavil filtry a pohodlně to našel

gaspo13

gaspo13 (hodnocení, recenze)

na prvotinu hodně pěkný
herecky taky krása.
film rozhodně nenudí

petero

petero (hodnocení, recenze)

prosím niekoho o odkaz na plagát s levom, neviem to nájsť :,-(

Tafary

Tafary (hodnocení, recenze)

Vubec nechapu, kdo prisel na ten prisernej plakat a podivny nazev, trochu to vypada jako by si hrali deti a chteli mit na obrazku zviratko. Film se mi nezdal vubec rozvleklej, nebo utahane nudnej, misty jsem dokonce byla dost nedockava, co prijde. Pribeh byl chytrej, napinavej, nepredvidatelnej a ozdobenej Manchesterovskou rude boys atmosferou. Vykony hercu jsou uveritelny a neprehravany. Zvlast hlavni hrdina me mile prekvapil, mene slov na tolik filmoveho materialu jsem uz dlouho neslysela....celkove supr film.

Pajaindian

Pajaindian (hodnocení, recenze)

A zase tu jsou borci, co to viděli 5 měsíců předem :-) Ale je fakt, že kdyžse člověk podívá na trailer, docela ho to zaujme!

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Mám zatnuté palce, aby tohle došlo do Varů, prý australská pecka jaká se objeví jednou za deset let. -- Fresh:17 Rotten:0 Average Rating:8.4/10

Související novinky

Nástupce krále Leonida v další Třístovce

Nástupce krále Leonida v další Třístovce

05.11.2011

Ústřední postavou 300: Battle of Artemisia bude perský král Xerxes. Čelit mu ale bude athénský generál a velitel spojené řecké flotily Themistoklés. Zdá se, že studio Warner Bros. našlo představitele… (více)

Reklama

Reklama