Reklama

Reklama

LEGO: Clutch Powers zasahuje

  • Česko LEGO: Dobrodružství kostiček (více)
Ukázka z filmu 6

Obsahy(1)

Zažijte úplně poprvé, jak nápaditý svět stavebnice LEGO ožívá v novém celovečerním filmu na DVD. Seznamte se s Clutchem Powersem, nejlepším stavitelem a badatelem ve vesmíru LEGO, který se právě chystá na svou dosud nejnebezpečnější výpravu. Vydejte se s Clutchem a jeho týmem expertů LEGO na dobrodružství, které vás zavede na vězeňskou planetu středověkého světa Ashlar, kde musí pomoci právoplatnému dědici královského trůnu získat zpět království z rukou zlého a zákeřného čaroděje Mallocka. Jejich stavitelské schopnosti budou vystaveny těžké zkoušce, protože je čeká souboj s Mallockovo armádou kostlivců. Připravte se na akcí nabité dobrodružství, jaké jste dosud neviděli, protože Clutch Powers zasahuje! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (42)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Kdo nemiloval a neměl doma nějakou stavebnici LEGO? Lego byl hit dětství stejně jako když spatřily světlo světa pogy, kartičky sportovců nebo pokémonů :-). Do nejdelší doby mělo Lego pouze podobu plastovou, ale pak se pár chytrých hlav dalo dohromady a řekli dost! Rozhodly se oprášit stavebnici jak se sluší a patři. Nejdříve to byly vynikající počítačové hry na motivy Lega. Z poslední doby jmenujme LEGO Star-Wars (měl jsem tu čest hrát), LEGO Batman (měl jsem tu čest hrát), LEGO Indiana Jones a LEGO Harry Potter. Na odreagování sloužily dokonale a rovněž grafické zpracování chytalo za srdce. Film má v sobě kouzelně nostalgickou atmosféru jako výše zmiňované hry. Příběh je jednoduchý a film je hlavně pro děti, ale to vůbec nevadí. Clutch Powers je zábavnej snímek a hlavně to pohyblivý lego si člověk prostě musí oblíbit. Film má i pár vtipků, některé méně některé více povedené. Sice jsem už na takový věci starej, ale ten návrat do dětských let za to stojí! ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Existují tzv. Brickfilms, což jsou většinou krátké filmíky tvořené pomocí LEGO. Většinou jde o různé parodie nebo tributy na slavné filmy či scény. Plno jich najdete na YouTube. Figurky, které se dají různě zapolohovat, nastavit, fixovat, totiž přímo vybízejí k takovým filmovým domácím miniprodukcím. Toto je však prvním oficiálním výtvorem s celovečerní (spíše odpolední) stopáží a s požehnáním přímo od LEGO. Tvůrci se inspirovali postavami, prostředím z opravdu existujících témat dostupných v prodeji. Film ovšem není tentokrát tvořen stop-motion animací, ale už solidním CGI. Je zábavné sledovat všechny ty dějové peripetie figurek, které mají definitivně danou stavbu těla s poněkud omezenými pohybovými aktivitami a mimikou, přesto však provádějící plnohodnotné výkony na úrovni konkurenčních animáků. Dějově dětsky skotačivé, ovšem okouzlující ve fantazii a využití legendárních kostek v očích kdejakého bývalého LEGiOnáře. ()

The_Second 

všechny recenze uživatele

Nechci říct, že by to bylo špatný, ale myslim si že se z lega dá dostat víc. Příběh sice neni uplně originální ale rozhodně ne špatnej. Nejvíc mi asi vadilo prostředí, ty hlavní stavby jsou pěkný, ale okolo neni skoro vůbec nic a filmu to docela škodí. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tento snímek se hrozně těžko hodnotí, natož pak komentuje. Ale jsem hrozně rád, že jsem se k tomu dostal. I když je to hlavně pro děcka! Jako malej kluk jsem na byl na legu závislý. A teď jsme s přítelkyní koukali a předháněli se, kdo měl v dětství více postaviček a věcí, které se filmem mihly. Film samotný já hodnotím jako dokonalý počin. Příběh je jednoduchý, vtipy často laciné, ale je to tak dobře udělané a ta dávka nostalgie fakt těžce tlačí. 5* nedám jen proto, že hodnotím film a ne lego jako takové. Moc se mi to líbilo! Asi mrknu i na ty LEGO: Star Wars. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Předně - je to film pro velmi, velmi malé děti. Ale taky pro všechny, kdo milují kostičky LEGO a něco s nimi zažili. Samotný příběh pak kopíruje všechno, co se dá a ani se za to nestydí, stydno a hanba byla mně jako divákovi. Ale nakonec to všechno nějak dopadlo a dítko se bavilo a to je nejdůležitější. ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Výborná LEGO animácia, ktorá pobaví aj staršie publikum. Úplne neškodná rozprávka, ktorá aspoň nie je svojim dejom trápna ako iné rozprávky. Je to rozprávka pri ktorej sa dá zasmiať aj zaspomínať si na časi, keď sme ešte boli deťmi a každý sme mali doma aspoň jedno lego. A mať tak teraz 8 rokov tak by som to určite dokázal pozerať aj celý deň, preto nemôžem dať menšie hodnotenie ako 70%.(Ale priznám sa, že ma to niekedy nudilo) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Po série her je tady i film a velice povedený. Nostalgie z dětských let a ač se jedná o film určený pro děti, tak prostě je to natočené s nadhledem a humorem, přičemž jsem se bavil. Příjemně strávených 80 minut. ()

sima275 

všechny recenze uživatele

Jé teďka dokonce 2 hodinovej film na motiv LEGA. Musím říci, že se to povedlo. Krásný, někdy srandovní a trochu akční LEGO film trošku na závěru připomíná kostlivcema LEGO Castle. Od toho, co jsem tenhle film viděl, jsem si zas o trochu víc začal hrát s legem. Takže postavičky můžou ožívat dále i v krátkometrážních filmech a zachvíli u LEGO filmů bude 6 hvězdiček. Takže dávám 90% ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Celkově pěkná pohádka ze světa Lego stavebnice, v mládí mě bavila více než naše česká merkur. Ve filmu lze nalézt spousta odkazů na jiné filmy a postavy, takže otevřený konec přinese pokračování. Snad si děti v budoucnosti nebudou hrát už s 3D hračkami pomocí virtuálních technologií... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

To byl výlet do mojí dětské fantazie. Snad každý měl či má doma LEGO a navíc když to ožije, to je nádhera. Příběh, který nebyl vůbec nudný, všude samé kostičky a legáčci, kteří si sundávají vlasy nebo nohy, z LEGA postavený Stonehenge. Kéž by byly další filmy, na které se i v dospělém věku ráda podívám. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

No jo, nejsem správná věková kategorie pro hodnocení. Čekal jsem větší průšvih, nakonec je to celkem povedený film pro děti, který je aspoň jednou koukatelný i pro dospělé. 65%. ()

LukKon 

všechny recenze uživatele

Blbosť na n-tú. Absolútne nevyužitý potenciál, ktorý ma mrzí ešte o to viac, že na LEGO mám snáď len pekné spomienky z detstva. Dejová línia je nestála a skáče ako splašená koza (predsa utiekli 3 väzni). Jedna hviezda je za nostalgiu a druhá je za niektoré odkazy na iné filmy. ()

selekce 

všechny recenze uživatele

Už tu byl Bionicle, teď Lego, .... jen čekám, kdy někdo natočí animák s Igráčkama :D Ale moje děti se u toho bavili! ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

No konečně! Na to jsem čekal asi 30 let. LEGO mám moc rád, celý život mne provází. Pokud Vás ne, uberte jednu hvězdu od mého hodnocení 4 hvězdy. Animace a nápad celkově moc dobré. Škoda, že to působí tak nějak naroubovaně, aby se ukázalo co nejvíce výrobků LEGO. Chyběla mi větší prohlídka LEGO města na úkor toho pobytu na cizí planetě. No třeba v příštím díle se dočkám. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

krásné, animace na jedničku, film mě vrátil do dětských let, kdy jsem, si hrávala s Legem, Značka Lego je kupní síla, a je super, že scénárista dostal nápad, zfilmovat různé postavičky z Lega, je to pro všechny generace, a vřele doporučuji, zaručeně se to bude všem líbit, a hodnoti film jako odpad, je to špatný úsudek, možná více promyšlení, nebo zpětné uvažování, na odpad to v žádném případě není, ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele

Někdy vtipné, někdy hloupé, někdy zábavné a někdy nikoliv. Zkrátka Lego pro děti 6-12 let. Obsahuje drobné díly, které by mohly menší děti vdechnout a větší děti našlápnout bosou nohou. ()

Adrii 

všechny recenze uživatele

Díky námětu kostiček a vůbec filmu alá lego, si mě tento film získal už při trileru, protože jako malá jsem lego milovala (a miluji doted). Proto 4 hvězdičky. Bohužel, příběh už je slabší a zdál se mi i neucelený... Proto 2*. Clému filmu, ale dodávali šmrnc dva kostlivci...a ty si zaslouží 5*...když z toho udělam jakýsi průměr.. slabší 4* .) ()

Reklama

Reklama