Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Testament 

všechny recenze uživatele

Arena. Stručný, jasný, všeříkající pojem, který by měl být zosobněním toho, co představoval v 80.-tých létech. Já nechci vidět "osmdesátky", ale aby to celé bylo přetaveno do moderního hávu (viz.: Neporazitelný 2 a 3). Ale ono ne. Arena vypadájako něco mezi "Zabij, nebobudeš zabit" a "Rally smrti 2". Režisér neumí natočit efektní souboj. Ano, krve je dost, ale nevychutnal jsem si ani jeden úder/kop. Souboj s mečema-to tam mohli dát rovnou Seagala a za kameru Hickoxe. Shit, shit, shit. Děj je furt stejný. Hrdina je zajat, je nucen bojovat v areně s tím, že pokud 10x vyhraje, dočká se vítězství...On už tenúvodní zápas se sekerama dával leccos tušit... Zpomalené záběry na protivníky jsou efektní, ale pak to zprasí střihač a je z toho další "vandammovka" posledních let. Takže, kdo další prosím? ()

mira007 

všechny recenze uživatele

" Jedná se o roli děvy, která bude pomáhat unášet chlapíky nucené do nelegálních zápasů na smrt do show na internetu, nevadí že budete polovinu času nahá?" " Nevadí, chci být slavná a bohatá herečka!" takhle si představuji první casting švédské krásky Katie Winter, která přijede z Londýna do L.A a přijme první roli v tak hloupém filmu s tak lacinými efekty na stokrát omleté téma, které mi nejvíc evokovalo Běžící muž (1987), s Arniem akorát místo tv show tu máme aktuálnější stream.  Pokud někdo na podobných filmech ujížděl v osmdesátkách, tak i tahle arénovka může fungovat jako neškodná oddechovka, v které se dočká i fajn záporáka Samuela L. Jacksona. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Sice mě tohle akční béčko skoro nenudilo, ovšem na vyšší "guilty-pleasure" hodnocení nemůžu jít kvůli jednomu zásadnímu problému (pominu-li tedy podprůměrnost režie a vetchost zápletky s jalovým pokusem o "nastavení zrcadla" mladé internetové generaci, bezstarostně o životě/smrti rozhodující): trestuhodně slabým arénovým soubojům s fyzicky namakaným, ale pohybově (i herecky) maximálně dřevěným Kellanem Lutzem. Tohle neměl šanci zachránit ani rozveseleně přehrávající S. L. Jackson. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Režisér netušil, zda chce točit bezejmenné porno, další díl Saw nebo arénovou řežbu...Nahoty i krve tu je sice dostatek, ale akční složka je tu zastoupena převážně formou útržků a flashbacků...Samotný nápad boje v náhodně generovaných prostředích mohl popustit uzdu fantazii a nabídnout soubojům neotřelá pozadí, ale to by někdo musel mít aspoň trochu talentu...Samuel L. Jackson už se s výběrem svých štěků opravdu nemazlí... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o klasicku arenovku. Kto by to vzhladom na nazov cakal. :-) Vata ktora vyplna dej medzi bitkami je urobena dobre. Hlavny hrdina je vykresleny dostatocne sympaticky na to, aby sme mu drzali palce, Samuel L. Jackson ako sef v pozadi celej tej areny prehrava takym tym zabavnym b-ckovym muhehe sposobom, jeho hlavny poskok je dostatocne odporny na to, aby sme sa tesili ako mu vo finale hrdina odfakli hlavu, dokonca sa nezabudlo ani na kamarata hlavneho hrdinu, ktory to nepekne odskace a nakoniec tu mame este aj niekolko sexi krasavic, ktore ukazu svoje vnady. A este tu je zabavna prekvapiva pointa na zaver. Technicka stranka je tiez na profesionalnej urovni. Prehladna kamera, normalny strih, pekne filtre, hudba. Rozhodne to nepripomina tie hnusne Bulharske produkcie vyhasnutych akcnych borcov. Tak preco tak nizke hodnotenie? Pretoze tu je jeden zasadny problem. Pre zaner arenovky doslova smrtiaci. Suboje. Je ich strasne malo, su kratke a co sa tyka choreografie, tak su to take jednoduche krcmove rubacky v americkom style, kedy nevidime prakticky ziadny kontakt medzi supermi. Aspon ze su natocene prehladne. Reziser si najskor bol vedomý toho, ze nema k dispozicii nadanych akrobatickych borcov typu Scott Adkins a tak vsetko vsadil na brutalitu. Krvi a useknutych hlav si tu uzijeme do sytosti. Lenze je to stale to iste dookola a po chvili to zacne nudit. Arenovka, kde to hlavne, teda bitky za vela nestoji je strata casu. 4/10. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)
  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)

Reklama

Reklama