Reklama

Reklama

VOD (1)

Jak vydělat miliony na touze lidí vidět krev? Protřelý sadistický obchodník (Samuel L. Jackson) to dokázal, když vybudoval impérium pomocí internetové stránky, na které spolu novodobí gladiátoři svádí souboje na život a na smrt. Jeho nejnovějším objevem je David Lord (Kellan Lutz), požárník, kterého unesli, uvěznili a donutili bojovat o vlastní život. Aby se David dostal na svobodu, je ochotný utkat se v sérii krvavých zápasů. Své soupeře zdolává jednoho za druhým, ale nejtěžší bitva ho ještě čeká. Teprve během ní rozpoutá skutečné krveprolití a odhalí tajemství, kvůli kterému se může celý výdělečný podnik zhroutit. Ve vedlejších rolích se představují Daniel Dae Kim (TV seriál “Ztraceni”) a Nina Dobrev (TV seriál “The Vampire Diaries”). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

ywo666 

všechny recenze uživatele

No čosi nám tu chýbalo. Dej mi je u riti. Ten hodnotiť nebudem, lebo v rámci žánru je to zbytočné. Čo tu robí Jackson neviem, ale jeho prítomnosť poteší viac, ako nejaký rumunský alebo sovietsky neherec s hrozným prízvukom. Vizuál, efekty sú super, bojovníci drsní, krvou sa nešetrí. V čom je teda problém? Loop strašne odflákol súboje v aréne. Choreografia 0. Nejaká dramatickosť 0. Celkom mi vadil aj kukuč hlavného hrdinu. Na drsňáka pôsobil príliš teen a príliš twilight. Škoda. 50%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Arénovky mám rád, ale pro krista pána! Jsme v 21. století! V kinech za chvíli bude běžně vyskytovat 4Dčko, každý vyhazuje nekřesťanský prachy za digitální efekty a vizuální stránku filmu a Loop si dovolí natočit tohle? :O Asi by si měl domluvit spolupráci s těmi dvěma japonkami, co seděly u pultu a měli na starosti vykreslování jednotlivých arén :D - i když popravdě..byly tam dvě!? Tak ono se to jmenuje Arena - já čekám desítky rozličných prostředí a dostanu jen jednu kopku, na začátku nějakou louku a na konci "pískoviště". Tohle si nezaslouží ani označení Béčkový film. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak se k tomuto závratnému veledílu dostal Samuel L. Jackson. To nečetl scénář? Vždyť tohle je pořádná kravina. Zřejmě tvůrci potřebovali někoho charismatického se zvučným jménem, kdo by dokázal s přehledem přitáhnout diváky k obrazovce. Na druhou stranu je zase jediný, kdo tady něco hraje. Tenhle film se prostě objevil ve velmi špatnou chvíli. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Miluju tyhle béčka, kde poster k filmu vypadá mnohem lépe než výsledný produkt. Na zmíněný poster se napíše něco ve smyslu "Zapomeňte na Karate Tiger" a na zadní stranu nějaký neexistující kritik z New Yorku napíše "Excelentní, dechberoucí, film roku!" Film je sračka, ale není to megasračka, protože zde hraje jistá Katia Winter, která stojí za trošku pozornosti. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrné a snadno zaměnitelné akční béčko,které se mění v akční céčko vždy,když se na plátně objeví ovarová hlava Kellan Lutz (takže vlastně pořád).Ten už dokáza nevyniknout v tolika filmech a ani tady to není vyjímka.Existuje přitom spousta béčkových hvězd,jejichž vrcholem hereckého výraziva není póza pracově zvaná průjem.Jak už to tak bývá,zachránit to nedokáže ani hvězdná berlička v podobě Samuela L.Jacksona a tak jediným kladem je tu a tam nahá Katia Winter,na kterou se dá aspoň koukat...20% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo ve městě Baton Rouge, hlavním městě amerického státu Louisiana. (Terva)
  • Po obsazení Samuela L. Jacksona do role Logana se kvůli jeho účasti původní název filmu Fury změnil kvůli jeho účasti ve filmu Nick Fury (2014) na Deathgames. I ten se však poté stal jen názvem pracovním. (Conspi)
  • Muže z filmového štábu stojícího na žebříku si lze všimnout v závěrečné scéně, kdy se pronásledovaný Logan (Samuel L. Jackson) ve spěchu otáčí a ze zbraně pálí na Davida Lorda (Kellan Lutz). (Conspi)

Reklama

Reklama