Reklama

Reklama

Johnny English byl po neúspěšné akci propuštěn z MI7 a nyní žije mezi tibetskými mnichy, kde se už pátým rokem pokouší zocelit své slabiny a vyrovnat se s traumatem z profesního selhání. Z meditování ho vytrhne až rozkaz z domovské Anglie. Tajné služby potřebují Englishovu pomoc. Při mezinárodní schůzce hlav států má dojít k atentátu na čínského premiéra. A protože se šéfová MI7, Pamela Thorntonová, nemůže na nikoho spolehnout, neboť se to v jejím revíru hemží dvojitými agenty, vsadí vše na jednu kartu - na Johnnyho Englishe. Aby zajistila dodržování protokolu, Pamela přiřadí k Englishovi naprostého nováčka, agenta Tuckera. Johnny při rozplétání případu opět nadělá spoustu chyb a trablů, ale nakonec přece jen přijde na to, kdo atentát plánuje. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Trailer vyzera povzbudivo ... nemam obavy, ze by to bolo horsie nez jednotka.... a Eye of the Tiger rulezzz :))))

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

nevim proc nenechaji Johny English Znovuzrození, ale tak tento taky není spatny

Čiban

Čiban (hodnocení, recenze)

toto mě dostalo myslel jsem že první díl ukončily a už na to nenavážou.Je to dobré že udělali i nový díl a jsem zvědaví kdo tam bude hrát až na Johnnyho a očem to bude.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Sice by mě víc potěšilo, kdyby si Atkinson zahrál třeba v pokračování Černé zmije, třeba z období druhé světové, to by bylo luxusní, jelikož 4. série z první světové byla taky parádní, ale to už je asi nemožné... tak jsem taky rad, že se zas ukáze v nejake komedii a jednička Johnyho byla hodně srandovní :-)

Gerret

Gerret (hodnocení, recenze)

Jsem rád že si konečně po dlouhý době Rowan Atkinson zahraje zase v nějáký komedii. Doufám že se na to dostanu do kina teaser vypadá hodně nadějně :)

M.F.STUDIO

M.F.STUDIO (hodnocení, recenze)

Pierce Brosnan, Rosamund Pike, lépe natočená akce a snad i dobrý děj a hlavně kvalitní bondovská parodie. To jsou důvody kvůli kterým si na Johnnyho Englishe 2 zajdu :D

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Po shlednutí traileru jsem velice natěšen, Atkinson dlouho nikde nehrál a pořád na to má, film vypadá parádně a zápletka je taky zajímavá, navíc Johnymu ty prosedilevé vlasy slusi, takovy druhy George Clooney :-)

kikikrikri

kikikrikri (hodnocení, recenze)

Hééj lidi jak je v tom traileru ta závěrečná scéna, na vozejčku se songem eye of the tiger, tak když se ta scéna natáčela, tak jsem stála asi 20 metrů od toho. :D Docela náhodička jet poprvý do Londýna a nachomejtnout se rovnou k Rowanu Atkinsonovi naživo :D

 (hodnocení, recenze)

Prý tam má hrát herečka ,která hrála v Akta x Scaliovou ,koho tam bude hrát?

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

hm, průměr, s velice profláklými a většinou nudícími vtípky. Které ale o 100% vylepšuje vzhled a grimasy Atkinsona. Ale doufám, že tohle nejsou nejlepší scény ve filmu. Stále to může překvapit

Související novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (více)

Reklama

Reklama