Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se někdo chtěl vyšvihnout, vedle PIRAŇA 3D a dopad ještě hůř než konkurence (která nebyla taky zrovna nic extra). Připitomělý animace žraloků - opravdu to musí na dnešní dobu vypadat tak lacině a uměle?! K tomu několik stupidních chyb, až se vám chce brečet. Sara Paxton, která mne překvapila v THE INNKEEPERS je tady nevýrazná a nudná jako celý film. Jestli chtěl někdo zvednout laťku tím, že jí a několik dalších bab svlékne do plavek, tak to tady taky nevyšlo. Scénář příšernej a nezajímavej, krom toho, že jsou (SPOILER!!!!) tu žraloci v jezeře chováni záměrně, což ale vzhledem k tomu, že dva blbce tipnete, jako hlavní padouchy hned není taky nic wow! A to 3D nějak nepobírám, žraloka ve 3D uvidíte hezčího na nějaké pohlednici nebo v 3D knížce, tady je opravdu děs....efekty = konzolové hry tak před 5 lety. :-) ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Vyložená sračka to nebyla, čekal jsem i horší...Tak i tak, jde každopádně o mega-tuctovou zábavu , která se snaží držet klasického řádu tzv.zvířecích hororů - parta mladých přátel, odlehlé místo od civilizace, nějaká ta láska, pak zlom a rychlý jatka...Pan Ellis to však nedoplnil o taktéž předpokládané potřeby fanoušků tohoto subžánru, jako je více krve, více erotiky, ATMOSFÉRA ( zde je absolutně nulová )... Pár pěkných záběrů by se našlo, ale to je tak nějak vše. Ani po trikové stránce to nebylo příliš zvládnuté. Každopádně jak jsem již psal, mohlo to být i horší... ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož většina vyvražďovaček (ať už s vrahem, nebo třeba se žralokem) je na jedno brdo, jejich působivost a zábavnost hodně závisí i na jejich hercích. No a v téhle vyvražďovačce hraje první housle partička nesympatických a nezapamatováníhodných pitomců, takže moje dojmy i hodnocení podle toho vypadají. Námět a scénář = béčkový mozkovýplachový brak, což by sice za jistých okolností ode mne znamenalo body navíc, ale tentokrát ne, protože jsem v poslední době viděl několik mnohonásobně lepších žraločích béček a tohle mě naprostou většinu času nudilo svou hloupostí. Nejlepší z celého filmu byl asi hudební videoclip na konci, sám o sobě dost hrozný, ale po zhlédnutém filmu aspoň jakž takž trochu zajímavý. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebyl Den žraloka, to bychom možná i něco viděli...máme tu tmu, ještě větší tmu a totální tmu. Jo na začátku filmu je světlo a krásný den, abychom mohli koukat na holky v plavkách a bez plavek to je paráda co? Možná pro někoho jo, ale já chtěl horor se žralokama a ne plážovou seznamku, takže když za celej film se mi líbí jedna jediná scéna, kdy si žralok krásně sežere jednoho dacana (všichni ví co myslím, nic jiného tam stejně nebylo k vidění) tak to už o něčem svědčí. Kdyby se ten film alespoň nebral tak vážně, klidně bych hvězdu přidal, ale tady mám pocit, že tvůrci si fakt myslej, že je to hustý...no a ten černoch na lovu žraloka s oštěpem...ach bože to jako fakt? Ale zas ať je jak je, když bylo pár vteřin žraloka vidět, tak vypadal dobře a to mě štve nejvíc mohlo to totiž být fajn. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Will Hayes, Jesse Studenberg | Hudba: Graeme Revell | Produkcia: Chris Briggs, Mike Fleiss, Lynette Howell | Distribúcia: Rogue | Štúdio: Sierra Pictures, Incentive Filmed Entertainment, Silverwood Films, Next Entertainment | Rozpočet: 28 miliónov $ | Tržby: 20,245,424 $ || ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Filmovým jezerem bylo oblíbené louisianské jezero Cross Lake v blízkosti města Shreveport. (Conspi)

Reklama

Reklama