Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Když zrovna člověk nemá chuť na: http://www.biblos.cz/fotocache/bigorig/http--d----l----l--img.pemic.cz--l--sortimg--l--010--l--7--l--6--l--0107685-23.jpg nebo http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTUzODUyNjkxM15BMl5BanBnXkFtZTcwODA5MTM1Mg@@._V1._SY317_CR5,0,214,317_.jpg, nalije si panáka tulamorky, zaboří se pohodlně do křesla a chce se po náročném dni odreagovat, musím přiznat, není to tak špatné, jak by se na první pohled, podle některých místních odborníků, bavičů a improvizátorů každým coulem mohlo zdát. Improvizace je těžká to věc (byť už pan Horníček říkal, že jde z 80% o nacvičenou záležitost). Musím přiznat, příjemné překvapení v podobě Ondřeje Sokola (pro mě osobně number one co se improvizace týče), v těsném závěsu to je potom Geňa a za oběma dotyčnými lehce povlávají, seč jim síly (ne)stačí, Suchoš a Igor Chmela. p.s. ODPAD, JÁ si představuju jinak. Vynáším ho každé ráno (a přestože třídím), věřte mi, není to pěkný pohled. Bavím se celkem dobře (někdy to "skřípe a drhne", na druhou stranu jindy příjemně plyne a baví a už ve škole mě učili, že dobře je za 3, takže.... 3* přičemž nezastírám, že míra zábavy může rapidně stoupat se snižující se hladinou destilátu v lahvi..... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Na straně jedné až neuvěřitelně velká fanouškovská základna uctivačů, na té druhé bohužel snad ještě větší očekávaná banda hejterů, co rozumí humoru jako nikdo jiný.. Jistě, sem tam se tahle čtyřka utápí v pitvoření bez point, jemuž se s plácáním do kolen hurónsky řechtá snad jen tradičně nejvděčnější divák Dangl, i ty okoukané hříčky jak z opileckého finále mejdanu typu Hádej, kdo jsem - V případě rozkošně natvrdlého Genzera spíš Hádej, kdo nejsem..;) - jen ztěží dokáží zaujmout, natož pobavit, ovšem, že by chlapci na humoru samotném páchali bůhvíjakou genocidu, to se taky zrovna říct nedá.. Improvizace platí za nejtěžší z disciplín, navíc i ta krásná a upřímná ochota dobrovolně se ztrapnit před národem jednomu zkrátka nedovolí Suchánkovy Sokolíky přímo zavrhnout.. Mimochodem jen málokterý jiný tuzemský pořad tak schopně pracuje s absurdnem a trapnem jako Partička, jakkoli konkurence vlastně spíš úplně chybí.. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Tahle partička je šílená a vtipná. Mistři improvizace to opravdu jsou. Když jsem včera zhlédl díl s Titanicem 2, tak to se opravdu nedalo nereagovat na jejich šílenosti, jinak než pozitivně. Sokol jako geniálně ráčkující kritik, Chmela jako nafouklá utonulá mrtvola DiCapria, co naposledy vydechla, Genzer jako Kate Winslet a Suchoš jako žralok. To se musí vidět. Jejich show pobaví opravdu skvěle, ale občas to mají přehnaně zahnané do extrému. Mé hodnocení: 60% ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Jedna pizdhvizdička celevřitní jako budiž... Buhehehehehe... %-]]] - - - P.S. Tak ještě že klucí používají ty nejmenovaný ultratenký vložky značky "Bulla Perfidkta", asi kdyby si jako tou krutofftipností třeba během přenosu řídce ukákli, že... %-o - - - - - (Občasně v programových mezimezerách nahlédnuto na tv >průjma famuly< , hodnocení 4763., komentář zde participující jako třistadevadesátýtřetí - 5.3.2012) ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě ne všechny scénky a hry se vydaří, ale i tak je tenhle improvizační pořad na solidní úrovni a dává trochu vzpomenout na legendární "lábusovsko-kaiserovskou" Ruskou ruletu. Ta je sice koncepčně jinak pojatá, ale kvalitních improvizačních projektů je v TV zoufale málo, tudíž lze Partičku jako jakousi vzdálenou praneteř z pátého kolena bez problémů označit. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V silvestrovském speciálu konkrétně ve hře „party“, Dano Dangl zadal Lucii Bílé postavu Carmen, načež podotkla, že to nezvládne. To, ale nevěděla, že si o několik let později zahraje samotnou Carmen v českém muzikálu. (Worry77)
  • Richard Genzer se v roce 2011 vsadil, že pokud bude mít facebooková stránka pořadu 100 tisíc fanoušků, na veřejnosti zatančí v tangách u tyče. A co slíbil, to dodržel. Úplně stejná sázka se opakovala v roce 2012, když facebooková stránka získala 200 tisíc fanoušků. Tentokrát v tangách vyskákali na křižovatce z dodávky společně všichni protagonisté. (VSVB)
  • V roce 2012 se v hudební anketě Český slavík Mattoni 2012 (2012) umístnila většina aktérů pořadu na předních příčkách. V kategorii zpěváků skončil Ondřej Sokol na 24., Igor Chmela na 35., Michal Suchánek na 36. a Richard Genzer na 39. místě. Marián Čurko obsadil 18. místo v kategorii slavíci bez hranic a všichni společně jako Los Rotopedos skončili 12. v kategorii skupin. (Olík)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama