Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Celkový dojem z jednoho jediného zhlédnutého dílu je pro mě víc než mizerný. Už ze samotného podtitulu "improvizační zábavný pořad" je cítit průser a výsledek je víc než příšerný. Jelikož jsem se za tu půlhodinu asi dvakrát zašklebil a jednou pousmál, připadalo mi, že jediní, kdo se dobře baví jsou sami účinkující, maximálně ještě diváci v publiku, ale už jsem viděl obecenstvo v televizních komerčních stanicích smát se daleko větším bizarnostem. Kdybych zrovna přišel do místnosti s televizí a nevěděl, o co tam jde, myslel bych si, že to je pobuřující reality show ze všedního dne čtyř těžce narušených, psychopatických jedinců. Nechci vám kazit radost, ale pro mě je prostě inteligentní humor a dobrá zábava úplně jinde. Poznám tyto herce už celkem dlouho. Vím, jaké měli mizerné televizní role a vzhledem k tomu. že jsou mezi nimi také Genzer a Suchánek, nebylo pochyb, že se bude jednat také o humor dost pokleslý. No, at' se na to dívám z jakéhokoliv úhlu pohledu, i když se chlapci evidentně snažíte udělat dobrou podívanou, mě jste o svých kvalitách ani při nejmenším nepřesvědčili. Je to zkrátka bída a utrpení, je to zrůdnost. Na hvězdičky budu tentokrát skoupý. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Takže Slovák s debilným výrazom tváre a úsmevom idiota Daniel Dangl už zavliekol túto svoju pochybnú show aj do Českej republiky. Zobral si so sebou, zakomplexovaného brata vraždiaceho kanibala, čuráka Mariana Čurka, aby tomu robil primitívne hudobné podklady. Základ českej „Partičky“ tvorí duo skrachovancov - zakrpatený Michal Suchánek a nechutný brav Richard Genzer. Ku nim sa ešte pridali nejaký dva niktoši (Chmela a Sokol), o ktorých som doposiaľ ani nechyroval. Táto štvorica úbožiakov sa snaží pomocou improvizácie baviť publikum. Lenže tento druh vystúpenia si môžu dovoliť iba skutočne nadaní a pohotoví umelci. To čo predvádzajú týto mamľasi je trapný odpad! ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Svatá makrelo, jak se tohle ocitlo v červených číslech?! Zkusila jsem tenhle pořad z nudy sledovat jen jednou a chcípala jsem u toho, bohužel ne smíchy, ale trapností. Dlouhých 10 minut jsem čekala, kdy se místo dávícího reflexu alespoň mírně pozvednou koutky v pobaveném úsměvu, leč marně. Druhý pokus tahle partička trapáků ode mě nedostane a na základě protrpěné desetiminutovky nebudu hodnotit, ovšem pořád se mi nedaří vrátit spodní čelist zpět k té horní z šokujícího faktu, kolik lidí tohle považuje za kvalitní zábavu. Dala bych maximálně jednu skomírající astru za nelehkou snahu improvizovat. EDIT: No dobrá, neplánovaně jsem absolvovala dalších zhruba 10 minut a tentokrát jsem tolik netrpěla, mohlo by to být i na dvě cípaté! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě ne všechny scénky a hry se vydaří, ale i tak je tenhle improvizační pořad na solidní úrovni a dává trochu vzpomenout na legendární "lábusovsko-kaiserovskou" Ruskou ruletu. Ta je sice koncepčně jinak pojatá, ale kvalitních improvizačních projektů je v TV zoufale málo, tudíž lze Partičku jako jakousi vzdálenou praneteř z pátého kolena bez problémů označit. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Zatim toho chlapci moc nepředvedli, překvapil mě jen pan Sokol, který jako jediný jakž takž pochopil, co se po něm chce, bez vedlejších skopičin. Jsem věrný divák slovenské verze, kde excelují Petra Polnišová a Lukáš Latinák. Pánové Suchoš z Geňou se budou muset hodně snažit a otáčet, aby dosáhli takového improvizovaného umu a oblíbenosti, jako Partička u našich sousedů. Je pravdou, že takovýto koncept pořadu určitě vnese nový vítr do našich TV, každopádně, chtělo by se k tomu postavit zodpovědněji. Po prvním odvysílaném díle začnu na 2 hvězdách a tajně doufám, že se sem ještě vrátím, abych mohl přihazovat. Bohužel, nedá se nic dělat, ale je to stále stejné. Koor díly, ve kterých hru neřídí Dano Dangl jsou naprosto příšerné a velmi stupidní zasloužily by jednoznačný Odpad!, ale zatim díky, bohu byly jen dva. ---- Postupem času to klukům začíná jít lépe a to je dobře. Akorát bych tam uvítal občas i nějakého hosta, ať se moc neokoukají. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • Program se hraje na prknech slovenského divadla L+S od května 2009. Pro jeho velký úspěch se ho rozhodla nasadit do vysílání televize Markíza od podzimu 2009, česká Prima jej s úspěchem vysílá od roku 2011. (Čiban)
  • V rámci pořadu byla vydaná i desková hra „Pirtički“. (VSVB)
  • V listopadu roku 2012 splnila televize Prima fanynce Denisce sen, když jí umožnila osobně se setkat s Partičkou. (konvax)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama