Reklama

Reklama

Legenda Korry

(seriál)
  • Česko Avatar: Legenda o Koře (více)
USA, (2012–2014), 19 h 56 min (Minutáž: 23 min)

Hrají:

Janet Varney, Jeff Bennett, Dee Bradley Baker, P.J. Byrne, David Faustino, J.K. Simmons, Seychelle Gabriel, Mindy Sterling, Logan Wells, Kiernan Shipka (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(52)

Desítky let poté, co Avatar Aang zachránil svět přichází do moderního Republic City upřímná 17letá dívka jménem Korra, aby trénovala a poznala svůj osud. (SkyShowtime)

Recenze uživatele Fancipal k tomuto seriálu (1)

Legenda Korry (2012) 

Korra v sobě nemá hravost, dětský nadhled a kouzlo předčasného dospívání pod tíhou okolností jako její předchůdce Aang. Hrdinové jsou zde starší, zodpovědnější a témata hlubší a temnější. Hlavním námětem je hledání lidské identity v životě, lásce a ve světě samotném. Tvůrci se očividně nebojí výzev a prostřednictvím chytlavého a propracovaného světa, jehož základy pomáhal Aang budovat, poznáváme špinavé ulice velkoměsta uprostřed sociálních bouří, politických převratů a revolucí. Kouzlo prvního (Aang) je možný pryč, ale Korra si dokáže razit světem svou vlastní cestu a nezapomíná při tom, že základem dobrého seriálu jsou postavy a příběh. Seriál, který má co říci a navzdory tomu, že je animovaný, je lepší než podstatná část hrané produkce. 1. Série: 90%, 2. Série: 80%, 3. Série: 80%, 4. Série: 80%. Nejoblíbenější postavy: Tenzin, Asami ()

Reklama

Reklama