Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem si myslela, že to bude stát fakt za to, ale tohle je jeden z filmů, který by měl být spíš v modré barvě než v červené. Byla jsem hodně zvědavá na Freddieho. Neříkám, že to zahrál špatně, jen z toho nejsem nějak odvázaná. A chvílema to celý bylo dost nudný. Hodně jsem taky postrádala filmovou hudbu, který tam bylo pomálu. Jsem fakt hodně zklamaná a dávám jen 45%. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Další z hrstky kvalitních nezávislých filmů. Zpočátku mě to totálně flegmatické chování George dost iritovalo, později mi zase přišla přitažená za vlasy ta jeho rychlá proměna. Jinak Freddie jakožto herec není vůbec špatnej. Proč 5*? Jednak protože Emma Roberts. No, taky to bylo solidně zahrané, chemie fungovala perfektně a místy to bylo dost vtipné a upřímné. Dramatická linka se rovněž povedla, ale ten happy závěr se tam moc nehodil. A když už, aspoň tam mohla bejt pořádná líbačka. Takhle to bylo to takové dalo by se říct bez gradace... 4* za film, 0,5* za Emmu - zaokrouhlím nahoru, protože mě to fakt bavilo... ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Hlavní myšlenka filmu? To řekněte vy mě.. Naprosto povrchově zpracované. Nakonec to je film absolutně o ničem, kde máme jednoho flákače, který celý film pindá o tom, jak je všechno zbytečné atd, atd.. A co z toho? Nakonec všeeechno najednou jde. Rozhodně se z toho dalo udělat něco lepšího než tahle teen kravina. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně příjemné americké nezávislé léto, které dokáže být příjemné jenom tehdy, pokud Vám Freddie Highmore, kterej je chytrej jak rádio, sedne. Jeho postava je totiž inťouš na čtyřicet způsobů, který má svůj svět, svoje jednání a nehledí na nic jinýho. Všechno zachraňuje taky, i když trošku normálnějc, zvláštní Emma Roberts, která mi dělá radost v každém filmu. Někdo tvrdí, že je nepříjemná, já s tím takový problém nemám, ba naopak, moc hezky se na ní kouká. Uvidíme, jestli se časem objeví i v nějakém větším filmu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Proč čtyřku? Ano, našlo by se tam spoustu vad na kráse, ale mně tentokrát tenhle filmek pohladil na duši. Že Emma vypadala o dost starší? Komu by to mělo vadit, tak to je přece kolikrát i v reálu. Že hlavní hrdina vypadal, že se právě narodil? Asi to vzbudilo mé mateřské city. Že to takhle přece nechodí a s tím koncem to bylo klišé a patos a já nevím, co ještě. Nevadí. Vím, že se na něj už nepodívám, ale včera jsem ho asi potřebovala vidět, tak to nebudu párat a cupovat na hadry i když jindy bych to možná udělala. Takže to je všechno. Někdy stačí málo ke spokojenosti a pohodě, proč ne tahle pohádka a kus pravdy o mladých, kteří ještě neví, kam patří. Já to taky nevěděla a vy všichni ano? ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama