Reklama

Reklama

Po prvním masakru v roce 1974 se podezření obyvatel městečka obrátilo proti rodině Sawyerových. Rozvášněný dav dům Sawyerových obklíčil, vypálil a celou rodinu do posledního člena vyvraždil. Když se o několik desítek let později dívka jménem Heather dozví, že po své babičce zdědila nemovitost v Texasu, rozhodne se společně s několika kamarády vyrazit na výlet a svůj nově nabytý majetek si prohlédnout. Po příjezdu zjišťuje, že zdědila velkolepé sídlo. Hrůza, která se ukrývá ve sklepení, na své objevení ale teprve čeká. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (391)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Co se mi teda vůbec nelíbilo, tak to byl ten scénáristický posun, kdy hlavní hrdinka začala bez nejmenšího důvodu (dobře, vila takové hodnoty je možná důvod) inklinovat k rodině pošahanců z Texasu. Čtvrtá hvězda ode mě padla a nebude, protože vzhledem k nízkému věku, kdy byla rodině odebrána, je pro mě tenhle zlom prostě blbost, s níž můj mozek odmítá spolupracovat. Jinak má ale tenhle masakr hodně vydařenou atmosféru, kterou jen podtrhuje parádní ozvučení, všechny ty lekačky a úprky před Ashovo pravou rukou mají na domácím kině dost podajné zpracování, které mě u filmu udrželo. Co se naopak nepovedlo je 3D: * které vůbec nevyniká a až na dvě lepší scénky s motorovkou jsem takřka ani nepostřehla, že nějaké sleduju. Tři prsty mi tenhle Leatherface dost neúspěšně sťal, tudíž zvedám jen zbývajících sedm - 70% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak ne vyloženě všecko tu bylo na ztrestání tupou motorovkou. Zaujalo mě prvních deset minut, kdy byl v hlavní roli zadek v červených kraťáskách a deset minut posledních, kdy se zas do popředí dostalo sedm párů žeberních hrdé majitelky dámské košile bez knoflíků. Výborná věc, která chlapům jistě pomůže stlačit čas pod tři minuty hravě. Zbytek ovšem obsahoval skutečně všechna 3D: Debilní, Dementní a Daleko horší, než špatně namazaný řetěz. P.S: Skvělá reklama na dlouhověkost motorových pil. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dělej, co umíš, bratranče." Tak Leatherface není zlý, je jenom retardovaný a vyznává rodinné hodnoty. Tak fajn, protože v Texasu se evidentně najde dost zmetků na to, aby motorovka měla důvod túrovat. Ovšem mě tedy týpek pobíhající se zdviženou motorovou pilou tradičně spíše rozesmál, ale kdybych nedal hvězdy za sestřenici Heather a provokativní Nikki, tak bych se před svou, již několik desetiletí ukrývanou, zastydlou pubertou, musel stydět. ()

PinokKio odpad!

všechny recenze uživatele

Kde já jsem to jenom viděl? Ahaa, že mě to netrklo, nejspíš ve všech těch Texaských masakrech předtím. Pořád je tu ten pán s pilou, co se stydí za svůj uhrovatý obličej, k tomu pár teenegarů sloužících jako hračky krvavým nenasytům a nesmí chybět ani dav tupců z místního zapadákova (ten černošský policajt se mi jevil jako největší z nich). Když už tenhle film nepotěšil mne tak snad udělal radost aspoň sousedům, není totiž nad pořádný zvuk motorovky ve čtyři ráno : ) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Obrovskej průser tenhle TC 3D. Jo, tutově jsem počítal se zbytečným pokračováním nebo kdoví čím, ale aspoň jsem doufal v seriózní brutální vodotrysk z krve a vnitřností za nelidskýho řevu texaskejch týnejdžerů (viz. předchozí díly). Já se nebudu rozčilovat ani bádat v souvislostech se jmény postav. Tohle je prostě a jednoduše vykrádačka jména se vší parádou. Vezmeme ohrna s předkožkou na xichtě, dáme mu motorovku, za název filmu plesknem 3D a je vymalovaný. Hovno leda! Leatherface, co má svědomí a je účastníkem závodů v dálkovém kulhání, mi může akorát pokurvit den. Napětí nula, příběh nula na druhou, 3D efekty nula na třetí. Alexandra Daddario v pohodě, ale její postava bullshit, ostatní jakbysmet. Gore maximálně průměr, torture nula.....tohle si stáhněte a hned vymažte. 10% ani nevím za co......za pár dní.....zvedám na jednu hvězdu, páč na toto to opravdu nemá. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (30)

  • Alexandra Daddario v interview povedala, že nechcela povedať vetu „Do your thing, cuz!“ (v dabingu: "Dělej, co umíš, bratránku!"), pretože sa jej to zdalo príliš hlúpe. Potom jej producent ale povedal, že celý film má byť hlúpy, takže to nakoniec povedala. (Arsenal83)
  • V jedné verzi scénáře mělo být jméno Leatherface (Dan Yeager) Jebadiah Sawyer, ale bylo později změněno na Jedidiah Sawyer. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama