Reklama

Reklama

Let’s Dance: Revolution

Trailer 1

Mladá tanečnice Emily (Kathryn McCormick) přijíždí do Miami s velkým snem tančit na profesionální úrovni. Na jedné plážové party se seznámí se Seanem (Ryan Guzman) a protančí s ním celou noc. Sean vede kontroverzní pouliční taneční hnutí MOB, které se drze dere vpřed a tančí na nejrušnějších místech ve městě a také v netradičních prostorách jako jsou muzeum nebo banka. Občas si vyberou rušnou křižovatku. Prostě to rozbalí všude, kde vzbudí pořádný rozruch. Tancem provokují běžné kolemjdoucí a strhávají na sebe i pozornost médií. Jejich hlavním cílem, je způsobit co největší šok a být pořádně vidět i slyšet. Sean Emily postupně učaruje a rozhodne se do jeho tanečního projektu zapojit. Postupně se stane jeho hlavní tanečnicí. Brzy mají první neohlášené vystoupení, které opět zvedne ze židlí řadu kritiků i fanoušků. Jedny naštvané a druhé nadšené. Emilyn otec, bohatý byznysmen, ale nesouhlasí, aby se jeho dcera poflakovala s pouliční bandičkou. Představuje si pro ni jinou budoucnost. A tak to chce tanečníkům pořádně osolit. Místo, kde už MOB dlouho trénují, chce Emilyn otec rekonstruovat a využít jej k obchodním účelům. K tomu potřebuje vystěhovat tisíce zde žijících lidí. Skupina MOB se na protest proti tomu rozhodne vyrazit do ulic a tancem upozornit na problém těch, kteří zůstanou bez střechy nad hlavou. Teď už taneční skupina MOB netančí jenom proto, aby se předváděla a provokovala, nyní tančí pro zatraceně dobrou věc. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (27)

Trailer 1

Recenze (271)

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

...aneb jak hudba a (především) tanec zvítězily nad chamtivostí jednoho vyčůraného hotelového magnáta. Tak za prvé příběh notně schematicky pohádkový v tomto případě neřeším a řešit nehodlám, ale za to taneční kreace stojí za to! Nápadité, pestré a velice oku lahodící...Asi jsem potřeboval totálně vypnout a odreagovat se právě tímto! Líbilo a...dost! ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Příběh stupidní, klišovitej a obehranej až hanba. Ale co se patlat s kvalitou příběhu u filmu, kde o něj jde vlastně až na posledním místě a jeho účelem je slepit taneční scény, o který jde přece především. Tanec totiž vyřeší všechno, ať jde o lásku, která je ještě nasládlejší než v prvních dvou dílech, o strach, že nám jeden zlej pan podnikatel pro vidinu dalšího zisku zbourá naší domovinu, nebo o to, jestli dostanu angažmá v prestižní skupině, kam jen tak někoho nevezmou. Velké plus za to, že se se čtvrtým dílem konečně odstupuje od dance batlů a alespoň v něčem přichází svěží vlna, nesoupeříme tu už proti jiným tanečníkům, ale spojujeme se a chceme se dostat do povědomí milionů, což nedokážeme, pokud nebudeme doopravdy originální. A veškeré výstupy, ať už v galerii (můj favorit), restauraci, business centru, nebo ve finále, za to doopravdy stojej. 3D: *** mi tentokrát nepřipadá tak efektivní a promakaný jako u předchozího dílu (který má naopak jedno z nejlepších 3Dček na trhu), na efekty je umírněné (stojí za to snad jen u létajících bankovek a ve finále) ale i tak je celkem pěkně prostorové a zábavné. K tomu všemu třešnička na dortu v podobě sexy Kathryn McCormick, která mě udržela v pozoru, i když všechno ostatní začínalo selhávat (mňamózní jako Julia Voth). Všeho všudy asi nejzábavnější kousek série. 70% ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jsem velky fanousek tehle serie a i pres jedinecna tanecni cisla, tohle povazuju zatim za nejslabsi dil, hodnotim dle pocitu na prvni shlednuti ... Ta omacka okolo, rozumejte - dej, kterym se obali tanecni cisla - je cim dal mene snesitelny a cim dal vic kycovitejsi... Trojka zatim bezkonkurencne nejlepsi. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Tento film je v mých očích pro tanec to samé jako Ong Bak pro bojové filmy. Příběh, který je věšákem pro prvotřídní a zajímavé taneční scény (hlavní dvojice navíc dobře vypadá a je sympatická). ■ Asi je fajn, že jsem z celé série viděl jen tento jeden film. ■ Nabouchanej trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jl0QrvDxu-c ■ K vidění mě přesvědčila recenze Františka Fuky http://www.fffilm.name/2012/08/recenze-lets-dance-revolution-step-up.html ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No neuvěřitelné, ale tohle 4. pokračování předčilo číslo 2 a 3...jednička prostě zůstane vždy jedničkou..ale tahle čtyřka je perfektní. Konečně se tu děje něco nového alias celý film nepojednává o přípravě na jeden závěrečný battle, kde vyhrají bůhvíco, ale jedná se o různé parádní taneční čísla, aby vyhráli prachy na youtube, ale potom se z toho strhne boj o svůj domov. Super...protože popravdě, jak ve dvojce, tak trojce, kdy se na konci konaly battle, tak mi přišla ta druhá crew značně lepší..tady žádná jiná není..možná proto, je to taky lepší..nemám s čím srovnávat..ale ne..měli skvělé taneční čísla a i hlavní herci byli dost sympatičtí na rozdíl třeba od Streetdance 2 - konkurenční film, kdy jsem měla tu hlavní hrdinku chuť vykopat z placu, bo byla neskutečně nesympatická, hnusná a neuměla ani tančit. Takže rozhodně lepší než Streetdance. Palce nahoru. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (9)

  • V baru u Ricka, kdy Emily (Kathryn McCormick) tančí se Sheonem (Ryan Guzman) salsu a poté jdou k baru, Shon v jednom záběru Emily drží kolem ramen, v dalším záběru kolem pasu a v dalším zase kolem ramen. (Hanka13)
  • V záběru, kdy skupina tančí v restauraci, je kameraman nachystán s kamerou v rohlíku na tácu, v dalším záběru ale prochází kolem s prázdným tácem. (Hanka13)
  • Video, ktoré hlavní hrdinovia sledujú na tabletoch na stránke “youtube.com“, skutočne existuje. (N0X.)

Reklama

Reklama