Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdinkou snímku Now Is Good je mladá dívka Tessa Scott (Dakota Fanning), která i přes svůj nízký věk umírá na leukémii. Tessa, která je smířena se svou nemocí, ovšem nehodlá pasivně čekat na to, až její čas vyprší, a proto si sepíše seznam věcí, které by ráda ještě stihla. Jednou z priorit na jejím seznamu je ztráta panenství. (Riddick77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (324)

Jonash87 

všechny recenze uživatele

Díky silnému závěru (poslední asi 1/3 filmu) z počátečních 3 hvězd hodnotím ještě o něco výše. Silné téma holt asi vždy bude působit, že útočí na city, ale nevim moc, jak jinak jej divákovi podat. Sympatická představitelka, hezká hudba, emoce. 'Náš život je sled událostí, nenechte je odejít. Všechny směřují k tomu jednomu...' 70 % ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Problém vidím především v tom, že oproti jiným filmům s touto tématikou je Now is Good nevýrazný. První polovina je díky hlavní postavě trochu otravná, jakmile ale začne jít do tuhého, deprese padne na diváka naplno a musím říci, že ji bylo na mě v závěru až moc. Scény s hroutícími se rodiči mě dostanou pokaždé. Sice naštěstí nemluvím z vlastní zkušenosti, ale dle mého názoru je horší, než umírat na rakovinu, je mít dítě, které umírá na rakovinu. Každopádně zatímco 50/50 mělo vtip a The Fault in Our Stars příjemnou romantiku, Now is Good je v obou ohledech mírnější, až moc reálný a tudíž i těžší a ne moc zábavný. Dakota hraje skvěle, ale přesto to na víc jak 3* nevidím. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Podobné filmy sa ťažko kritizujú... Chápem, že film chce poukázať na vplyv choroby na mladého človeka, lenže kvôli tomu dosť ostáva utopený v teenagerskom (romantickom) žánri. Vzťahy v rámci rodiny sú zaujímavo načrtnuté, ale stále ide len o YA romancu, akých nie je zase až tak málo. Film je inak svižne natočený, dobre zahraný a finále je príjemne nepatetické a pritom dostatočne hlboké... JA, EARL A DIEVČA NA ZOMRETIE pôsobilo originálnejšie a NA VINE SÚ HVIEZDY bolo o trošku súdržnejšie... ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Ken a Barbie s rakem. Rakovinotvorné. Doslova! Rok poté, co mi nabroušené ostří vrazila do zad NEKLIDná Mia Wasikovská, se prakticky totožná věc povedla, téměř nachlup stejně sestřihané další mé oblíbené mladé herečce Dakotě Fanning. A já se ptám: "Holky proč??" Scénář na přestlamu.. Retardovaní si popláčou. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele

I kdyz pozapomenu, ze tohle tema uz jsem videla zfilmovene nekolikrat a bohuzel v o dost lepsim podani, tak tenhle kousek trpi prilisnou snahou o dojimani, ktere se miji ucinkem, klišoidními zabery, na ktere uz mam alergii... Dakota je jeste uveritelna, ale Jeremy Irvine je jen hezka tvaricka. Doporucuju spis film My Sisters Keeper, na ktery stale nemuzu zapomenout a i Neklid byl lepsi, i kdyz jsem ho mela trochu problem pochopit. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (11)

  • V knižní předloze má Tessa hnědé vlasy. Olivia Williams, která ztvárnila matku Tessy, však nosila při natáčení blond paruku, a tak mohla Dakota Fanning jako její dcera zůstat blondýnou. (zuza99)
  • Natáčení probíhalo v Londýně a Brightonu a v jejich okolí. (Terva)
  • Dakota Fanning (Tessa) je Američanka, ale keďže všetci ostatní herci vo filme boli Briti, tak sa musela naučiť hovoriť s britským prízvukom. (readan)

Reklama

Reklama