Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Viem, moje hodnotenie trochu vybočuje percentám filmu, ale mňa to bavilo. A to aj napriek tomu, že som mal ku koncu veľké výhrady. Správanie hlavnej postavy ku koncu filmu je vážne dementné a tak "filmovo americké". Taktiež keby bol prezradený spôsob, akým sa teda vrah dostal do domu, by rozhodne pomohlo znížiť vnímanie dementnosti filmu. ALE - nenudil som sa! Slabé 4*. Ak by som mal brať naplno do úvahy dementnosť tak by to boli 2* (prečo teda nehodnotím 3*? Neviem. Ale Emily Wiskersham mám v obľube). ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Vede si to tady mizerne (58%), ale nebylo to vubec spatny. Jasne, holce slo vysetrovani jak po masle, s masovym vrahem pak byla v dire hotova driv, nez kdyz by tam za nim vlezl Steven Seagal, policajti byli tupi jak nasady vod lopaty, holce lhali komplet vsichni vcetne jeji psychiatricky, ale melo to atmosferu, spad, bylo to napinavy jak ksandy...jo, slusnej bijak. Za me 70%. ()

Reklama

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Největším zabijákem toho to filmu je jednoznačně jeho přihlouplý scénář. Byl jsem jim dokonce tak moc znechucen, že jsem původně uvažoval i o nižším ohodnocení než právě vidíte. Pořád jsem doufal nějakého zvratu a říkal si že to přeci nemůže být tak viditelně laciné... Bylo a to včetně závěru. Proto raději nic neočekávejte, nešpekulujte dopředu, protože to absolutně nemá smysl. Všechno pomaloučku jede a končí tou úplně nejednoduší a nudnou variantou bez špetku nápadu. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Neskutečný thriller, Amanda co by Jill má takový zážitek, příhodu, nehodu, kde si dá dýchánek se samozvaným lamačem ženských srdcí. Co svět nechtěl, nikdo ji to nevěří, protože místní boylover za sebou nenechá žádny otisk či vlásek, že mněli to štěstí poznat se. Jill v sobě dusí nadšení a proto dělá všechno proto ať na svého milého nemysli, no spíš klepe nesmysly. Vezme osud do vlastních rukou a odhodlá se hledat svého svérázného kamaráda, kterého jak jinak najde a dohodnou se na dodatečném rande-vu. Amanda vyřeší záhadu, všechno sama a v rámci reguli. Své vyjádřeni pošle na místní okrsek, kde nakonec budou muset uznat, že se tihle dva holoubci už setkali. 1/10 za tak krásný shit. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ne složitý příběh o unesené dívce, které policie únos nevěří a když se ztratí i její sestra, musí se Jill sama vydat po stopách únosce. To vše by šlo a například scéna telefonického rozhovoru Jill s únoscem, má určitě svou atmosféru a napětí. Na druhou stranu, která ženská by se takto autem vydala sama po lesní cestě a dál dokonce pěšky, navigována telefonem únosce? A policie je zde vykreslena jako parta totálních tupců, nejen že nic neověřují, ale ani nedokázali v lese najít místo únosce? Má to své dobré i špatné chvilky. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)

Reklama

Reklama