Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Tu třetí dám i za Amandu. Seriálová zápletka, která místama nedává ani smysl (teda především chování hlavní hrdinky) způsobí, že film kvapí a vy se začnete ptát sami sebe, o co vlastně jde a začne svítat naděje, že nás to na konci možná i mile překvapí. Překvapení se neděje, spíše jen udivení, že se všechno vyvrbí jak se vyvrbilo. ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Dovolím si půjčit slova klasika na čsfd Verbala: "Film ve kterém opět řádí ta ohyzdná, neherecká blondýna se sveřepým výrazem penetrovaného konečníku." S tím můžu i souhlasit... ono také v kravinách typu Mamma Mia! nebo Jennifer's Body není prostě co hrát a ošklivá v obličeji je nesporně. Nicméně s pytlem na hlavě má něco do sebe a zároveň se mi v některých věcech líbila jako Red Riding Hood nebo teď Gone i svým hereckým umem. Asi hold nezáleží na ní ale na scénáři a režii. Nicméně thriller to byl napínavý a mě se i přes pár "krp" líbil. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Zmršený thriller, kde sa človek nedočká žiadneho nečakaného zvratu, prekvapivého odhalenia vraha, ba ani len poriadneho zúčtovania s ním. Amanda len jazdí po meste, za pätami polícia, a na vlastnú päsť odškrtáva stopy smerujúce k únoscovi. Jej snahe nemôžem uprieť istú napínavosť a slušné tempo, no rutinnosť celého príbehu a hlavne najmenej uspokojivé finále ako som v poslednej dobe videl, ťahajú film hlboko pod priemer. 4-/10 ()

Mortishka 

všechny recenze uživatele

Určite nie som sklamaná, po prečítaní negatívnych komentárov som mala chuť si to pustiť už len preto lebo viem že vždy sa moje názory na film dosť odlišujú..a veru dobre som aj spravila. Je to slušný Thriller, dej šlape ako má, herečka nezaostáva okrem toho že je veľmi krásna sa do tejto postavy naozaj vžila. Len mi tam troška chýbalo vysvetlenie prečo dotyčný pán vrah tieto dievčatá unášal, mučil a zabíjal. No nevadí slečna nebezpečná všetko zvládla aj sama a zlikvidovala vraha , veď načo sa spoliehať na policajtov keď kočka je silná a zmákne to..ehm pravda troška nelogiky ale tak berme to predsa s rezervou, je to len zábava a hlavne film :) ()

Gary 

všechny recenze uživatele

AMANDA má papíry na hlavu a ŘÁDÍ po městě S OSMATŘICÍTKOU na vlastní pěst. Ona ví, že jí UNESL sestru stejný chlapík, který jí před léty trýznil v jámě. Policie zase ví, že ta holka je blázen, nikdo neunesl JEJÍ SESTRU a nikdo neunesl ani jí před léty. Hm. Amanda běhá po ulicích a honí důkazy. Tu ohrožuje pistolí zámečníka, tu domovníka, potom zase prchá před policejní hlídkou. NIKDO JÍ NEZASTAVÍ a ona si chce dát bez jakékoli opatrnosti dostaveníčko s vrahem, který možná ani neexistuje.... Zase jeden průměrný thriller s hromadou nelogických chyb a neuvěřitelného jednání postav, navíc s průměrnými herci (Wes Bentley je konečně tam, kde mu to sedí - na pozici třetích houslí). Kdo však chce vidět tuhle mladou okatou herečku, jak vyšetřuje, rozčiluje se a tahá na každého zbraň, je to film pro něj. Ale pozor: NESVLEČE SE! ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)
  • Celý film bol natočený v meste Portland v americkom štáte Oregon. (MikaelSVK)
  • Film před svým uvedením do kin neměl novinářskou projekci. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama