Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Uprostred dňa sa Los Angeles ocitne pod útokom mimozemských síl. Detektív Mark (Frank Grillo) je jedným z mála, ktorým sa podarí útoku uniknúť. Spolu s malou skupinkou ľudí sa snaží nájsť spôsob, ako protivníka z vesmíru zastaviť. (Marceloo)

Recenze (93)

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Iko Uwais a Yayan Ruhian seznámili kdesi v džungli emzáky s indonésskym bojovym uměnim silat a emzáci brzy začali litovat, že se na naši planetu srali, protože dostali takovou držkovou, až z nich lítaly kovový šrouby. A když se do toho vložil ještě neohrožený Frank "Leoš Mareš" Grillo, tak už jsem vysloveně chrochtal blahem, protože takovouhle oddechovku jsem přesně potřeboval. Mělo to spád, mělo to akci, mělo to slušnej rozpočet, nemělo to sáhodlouhé záběry na krajinu ani sofistikované dialogy pro milovníky metafor či jiných složitých figur a trop, takže jsem to v pohodě pochopil. Zkrátka, dobře natočené béčko, které si na nic nehrálo, dobilo mi baterky a nyní si můžu pln síly zase dát nějaké rozvláčné evropské (např. maďarské) drama, které nejde s hodnocením pod 80% ()

kolibricek 

všechny recenze uživatele

O drobet lepší jak katastrofální první díl. Efekty jsou tu fakt dobré ale ta podstata příběhu mi nějak uniká, stejně jak u jedničky. A co mi tu vážně dorazilo... Narodí se batole na mimozemské lodi, a už má na sobě pleny na sucháč, hodně stejných záběrů z prvního dílu, vypadá to že se šetřilo :-( atd. Ale jinak to nebyla špatná jízda. ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Hrozně mě potěšilo, že závěrečný zvrat z jedničky nebyl jen nějakým výstřelem do tmy, ale byl opodstatněný a vlastně pro vývoj dvojky (možná i trojky) zásadní. Je fakt, že finále je asi zbytečně akční, ale co, sere pes Iko to umí i s nožema. Zákonitosti z jedničky nebyly porušeny a obvzláště první půlka zaměřená na technologii emzáků byla fakt vymakaná. Za tohle by se nemusely stydět ani takové ságy jako AvP či Prometeus. ODonel měl vizi a natočil si dva zajímavý filmy který se v rámci žánru zas tak často netočí... Jednička 46 a dvojka 49 %.... Rozhodně to tak špatný není. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

První Skyline byla kravina. Blbě vypadající béčko bez myšlení kohokoliv, za kamerou i před kamerou. A světe div se, vzniklo pokračování, které není pokračování, ale jen příběh jiných lidí ze stejné události. A světe div se, prvních 20 minut není vůbec špatných. Mám rád invazi mimozemšťanů uprostřed dne. Dokážu mávnout rukou nad nedokonalými triky, ale unavuje mě to neustálé schovávání menších rozpočtů do tmy. Beyond Skyline na to dlabe a od prvních minut mi servíruje celkem solidní jízdu s obrovskými vetřelci. Bohužel pak jde film silně ke dnu a od chvíle, kdy se Frank Grillo začne pohybovat uvnitř vesmírné lodi, jsem já absolutně ztrácel zájem. Od té chvíle to začne být dost stupidní a i když se to ke konci snažili zachraňovat nějakými těmi bitvami, mě to bylo už celkem jedno. Od jedničky ale určitě lepší film a budu doufat, že již připravovaná trojka bude ve vzestupné tendenci pokračovat. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Akce od začátku do konce, jenže pro mne už to bylo dost přetažené za vlasy. Ale pokud to někomu nevadí takový sci-fi úlet, s chutí do toho, vizuálně je to parádní se skvělou akcí a to se musí uznat. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Závěr filmu se proměnil v brutální ufonský The Raid říznutý terminátorem. Velký posun oproti syrové a nudné jedničce. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Film som dopozeral a celé si to nechal v hlave trošku uležať. Aby bolo jasné, čo sa vlastne hodnotí, tak ide o režijný debut s rozpočtom 20 melónov, ktorý sa hraje na sci-fi veľkofilm natočený za minimálne 5x väčší budget. A, to je zaujímavé, že tie triky sú fakt podarené. Aj keď je príbeh policajta topiaceho svoj smútok zo straty manželky v alkohole prevarený ako vrecúško čaju u typickej škótskej rodiny a vyšperkovaný množstvom fráz, našťastie stačí chvíľka a príbeh sa rozbehne do šialeného tempa, v ktorom niekoľko krát neočakávane zmení smer. Asi štvrtina sa odohráva v L.A., rovnaká časť na materskej lodi emzákov a nakoniec sa to všetko presunie do Laosu, kde to dostane typické ázijskú príchuť okorenenú poriadnou dávkou bojového umenia exportnej kvality v podaní dvojice Iko Uwais a Yayan Ruhian (starí známi z Raid). pre mňa osobne spojenie akcie a sci-fi, ktoré sa tak často nevidí, oveľa lepšie ako prvá časť. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt jsem chtěl dát 1 💥 za snahu, ale nešlo to. To děcko se narodilo a furt o něj pečovali, a ty kulisy a.... no fakt to nešlo. A navíc tolik nehezkých lidí v 1 filmu jen tak neuvidite... ()

Rooseman 

všechny recenze uživatele

Když se nad tím člověk příliš nezamýšlí, proč ne. Jakmile začne dumat o principiálním navržením scén a zbytečné předimenzovanosti děje, musí se zákonitě začít nudit. Dobrý začátek i prostřední pasáž, finální battle trochu pokulhávala a místy to bylo takové všelijaké. Chápu holčičku, ale... Na jednu stranu se mi líbilo, že se dvojka prolínala s jedničkou, na druhou stranu to mohlo být asi vymyšlené o trochu lépe. Celkově jednička lepší, i když o vyložené ztrátě času se mluvit určitě nedá ani v případě pokračování. Navíc se na konci otevřel prostor pro trojku? Dvě hvězdy asi zasloužené, ale palec nahoru pro výběr prostředí a kulis filmu. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

kurva fix tak toto je niečo. Čakal som debilinu ale Grillo a uwais ma presvedčili, že možno to bude lepšie jak jednička. Omyl. Bolo to oveľa dokonalejšie. U mňa spokojnosť a oproti jedničke aj krvavejšie. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, který mi však připadal nastavovaný nějakou kaší. Tím myslím naprosto zbytečné souboje, prvky kung-fu a válení v blátě. Také chybami se to zde začíná hemžit. Například kde vzali tu košilku pro dítě a tak dále. Za to jedno hluché místo a tyto drobné chybičky odebírám snímku pár bodíků, ale v celkovém hodnocení se to nějak moc neprojeví. Za mne 95 bodů že sta. ()

jack_scott 

všechny recenze uživatele

Liam O'Donnell je evidentně hustej frajer. Nejen že natočil fajn originální Skyline, ale ještě dokázal v Asii sehnat prachy na ještě lepší pokračování - a co jsem fakt nečekal - že do toho umotá i Iko Uwaise a Yayana Ruhiana! Film se pěkně rozjíždí, od pomalejšího začátku se po hrdinském skutku Jarreda posunou do Asie, a jak potkají Iko Uwaise, tak to nabere fajn grády a závěrečná řežba v tom laoském chrámu je libová :-) Super příběh a v rámci možností fantastické provedení a akce! 95%. ()

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Prvni tretina jaks taks pouzitelna, pak se z toho stane urazka inteligence divaka a jde to cele k sipku. Jeden a pul hvezdicky za efekty. ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Čisté béčko,ale za ten rozpočet sú tam celkom dobré triky.Ináč je to poriadny mišmaš žánrov bez nejakej nejakej hĺbky postáv,ale Iko Uwais je stále dobrý bitkár. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Snímok je voľné pokračovanie absolútne nezaujímavého Skyline natočeného v roku 2010. Pokračovanie je vizuálne lepší a akčnejší snímok ako prvotný Skyline, ale svojím charakterom nepresahuje úroveň béčkového videofilmu s príbehom o ničom. ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

No ták jo chtěl sem to vidět ...chtěl, ale zaprvý né uprostřed dne ale v noci(to jen k popisu). No a pak by se dalo vyjmenovávat jedna kokotina za druhou....což je škoda, protože to mohlo bejt potentní...jenže hovno! A to že se ten malej smrad při rychlosti svého růstu dokáže ještě rasově měnit to už nesežereš.To že to maj všichni ve filmu tak nějak v piči a vůbec nikdo nečumí na emzáky s odevřenou chlebárnou a bere to jako víkendovou samozřejmost bych skousl, ale vole s rybičkou na třímetrový exoskeletový hovado a uděláš ho jak nic .....jako sorryyy...no a pak ty fighty alá godzilla....a už mi praskala pupeční šňůra.........škoda! A kytarový zahusťovadla ??? fujky (třetí * za žánr) ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Tak tohle pokračování mělo opravdu šťávu jen tak dále. Oproti předchozímu filmu jednoznačně zlepšení. Mělo to super děj, byť trochu jednodušší, ale o to až zase tak v tomto případě nešlo. Propojení bojového umění na konci filmu s emzákama tomu dalo úplně jiný pohled. Doufám, že tohle béčko bude mít další pokračování. Pro takového sci-fi maniaka jako jsem já rozhodně lahůdka těším se na to až to bude s českým dabingem ten by to mohl ještě povznést. Nerozumím ostatním komentářům co jsem od filmu čekal to jsem dostal na 90%. ()

Reklama

Reklama