Reklama

Reklama

24 hodin: Dnes neumírej

(seriál)
  • USA 24: Live Another Day (více)
Trailer 10
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2014, 9 h (Minutáž: 45 min)

Hudba:

Sean Callery

Hrají:

Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane, Giles Matthey, Gbenga Akinnagbe, Benjamin Bratt, Yvonne Strahovski, Tate Donovan (více)
(další profese)

Epizody(12)

Vysloužilý agent Jack Bauer se skrývá v Londýně. Už jsou to čtyři roky od té doby, kdy začal utíkat před spravedlností. Nyní musí opustit svůj úkryt a naposled riskovat život, aby odvrátil hrozící globální katastrofu... (TV Prima)

Videa (62)

Trailer 10

Recenze (109)

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Dlhú dobu som už nevidel 24. Naposledy nejakú z prvých sérii veľa rokov dozadu. Tak som sa rozhodol, že si pozriem túto novinku, keďže pôvodný seriál sa mi veľmi páčil. A ako som očakával, nesklamal ma. Seriál vás chytí od prvej sekundy a nedá vám vydýchnuť až do poslednej sekundy poslednej epizódy. Jack Bauer, ako stále, vo forme, tentokrát ako hľadaný muž. Veľmi dúfam, že bude natočená aj ďalšia séria. Nemám žiadne výhrady. 5* a 100%. ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

Jack's back! Můj oblíbený seriál se vrací po čtyřleté pauze ve své deváté sérii a stále má, co říct. Pravda, mnohé scény jako bych už někde viděl :-), ale co na tom, když se královsky bavím. Hodně se mi líbila lokace - přesunout seriál z USA do reálných ulic Londýna byl skvělý nápad. Druhým kladem byla Jackova nová parťačka - trochu takový Jack v ženském provedení. Jinak se vyplatí vidět předchozí série, zejména k bližšímu pochopení vtahu Jack - Audrey. Závěr - ač hra na WW3 mi přišla už trochu přes čáru - byl docela emotivní. Další (polo-)řadou bych nepohrdnul :-) ()

Reklama

geimz 

všechny recenze uživatele

Jack je späť a to v plnej paráde. V novom 12-dielnom formáte, ktorý seriálu len a len prospel, uteká pred CIA, zachraňuje Londýn pred útokmi dronov, teroristov vyhadzuje z okien a stína hlavy. Vďaka skrátenej sérii nie je čas na vedľajšie dejové linky, ktoré pôvodnú 24 podkopávali a Jack beží z akcie do akcie. Stačí si k tomu všetkému prirátať ešte emocionálny záver s Chengom, Audrey a prezidentom Hellerom a dostávame jednu z najsilnejších sérii seriálu vôbec. 10. séria po takomto oživení už polomŕtveho seriálu prísť jednoducho musí. 90% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

"dvacetčtyřka" nebyl nikdy můj oblíbený seriál. Né, že bych ho nesnášel nebo tak. Jen mě nezaujal. Live another day jsem dal tak nějak z nudy a zklamaný jsem nebyl. Děj je opravdu poutavý, scénář inteligentní a rozčiloval mě jen místy. Za celých 12 epizod jsem si nezvykl na tu ošklivou ropuchu (Mary Lynn Rajskub) a poslední epizoda celou sérii degradovala o třídu níž (ten závěr obzvlášť). Co na druhou stranu oceňuji je drsňáctví J.B. S nikým se nemaže a je hezky nekorektní :). Takže ponechám nadstandard. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Řeči o restartu nebo samostatně fungující minisérii byly falešnější, než bych kdy hádal. Do děje se vrací postavy, co absentovaly už celé roky, vedlejší linky přináší z minulosti nejtemnější duchy a vůbec celé schéma úvodních dílů připomíná klasické dny původní 24 tak moc, jak jen je to možné. Teroristická skupina tak může hrozit světu nejrůznějšími zbraněmi či výbuchy a i ve chvíli, kdy je pro většinu lidí jen pouhou pověstí než reálným člověkem, musí zaskočit Jack Bauer. A přestože jsem se nepatrně zdráhal, nadšení z akčních scén či nostalgických narážek krotil a u technických zkratek či prostředků občas kroutil hlavou, nakonec jsem se nechal pohltit i já. Závěrečné tři epizody totiž nabízí esenci všeho, co mě k těmhle tikajícím hodinám před lety připoutalo. Dokonalou audiovizuální stránku, napětí doslova do poslední vteřiny a emocionální zážitek, z jehož intenzity je mi chvílemi skoro až mizerně. Ty chvíle, kdy nutnost a zápal pro záchranu jiných lidí překročí vlastní potřebu štěstí či dokonce života, fungují perfektně i podeváté. Pátou hvězdu si trochu překvapivě vysluhuje William Devane, který v necelých pětasedmdesáti letech bez problémů charizmatem uzemňuje celý personál Bílého domu. ()

Galerie (278)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o druhý film, kdy Kim Raver hrála manželku šéfa prezidentova štábu. (vercza)
  • Ve 3. epizodě je v rozporu čas na digitálních hodinách a na hodinkách poručíka Tannera (John Boyega). Zatímco digitální ukazují 13:35, poručíkovy 12:19. (Shadowrat)

Související novinky

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

Tvůrci zvažují oživení seriálu 24 hodin

09.09.2021

Tento týden se objevily zprávy, že producenti, televize Fox a zřejmě i Kiefer Sutherland jednají o možnosti oživení dnes již kultovního akčního seriálu 24 hodin. Veškerá jednání jsou údajně teprve v… (více)

Jack Bauer konečně ve filmu?

Jack Bauer konečně ve filmu?

02.09.2014

O filmovém pokračování seriálu 24 hodin se mluví řadu let. Hodně se o něm spekulovalo především po osmé sérii, která v roce 2010 seriál zakončila, nakonec se ale nikdy nedostal z plánovacích fází.… (více)

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

Stihne Jack Bauer celý den za 12 hodin?

15.05.2013

Zní to jako velký návrat. Akčně-špionážní seriál 24 hodin, pracující s konceptem „reálného času", vydržel na obrazovkách úctyhodných osm sezón a jeho poslední část měla premiéru přesně před třemi… (více)

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

Filmový Jack Bauer ještě drsnější?

30.01.2012

Kiefer Sutherland se minulý týden úspěšně vrátil na televizní obrazovky v pilotu Touch, mysteriózního dramatu, ve kterém hraje otce chlapce se schopnosti předpovídat budoucnost. Přesto se podle… (více)

Reklama

Reklama