Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (102)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dejovo mi to trochu pripominalo 60 sekund s Cageom. Dvaja bratia su donuteny vykonat lupez pre mocneho bossa. Akcia je prevedena kvalitne. Väcsinou sa jedna o poctive kaskaderske kusky. K tomu je sice dynamicky ale prehladne natocena. Lenze mimo akcie film nema co ponuknut. Postavy su nezaujimave a nielenze bol mne ich osud ukradnuty, ale mal som pocit, ze aj im je to uplne u prdele. Herecke obsadenie to tiez nezachranani. Su tam sice dve sexy baby, ale ale ti dvaja borci su bez charizmy. To sa tyka aj mladeho Eastwooda, ktoreho jedinym nadanim je to, ze sa podoba na stareho Eastwooda. Zaporaci sa pre zmenu trapne predhanaju v namachrovanosti. Napriek jeden a pol hodinovej stopazi som mal na konci pocit, ze som dopozeral nekonecny trojhodinovy epos v ktorom sa kazdych 5 minut objavil necakany absurdny podraz. 4/10. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Taký malý brat Fast a Need, ktorý je vo všetkom horší a to o veľa. Herecké obsadenie nič moc až na krásnu Annu. Natočené je to celkom pekne, hlavne lokácie potešia ale inak je to príbehovo hrozne plytké a povrchné. Postavy sú vám ukradnuté a ani tá finálna akcia nie je bohvie čo. Za mňa veľmi zle spravená naháňačka, kde sa skoro nič nedeje. U mňa čistý priemer. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem světová odbornice na auta (viděla jsem všechny díly Rychle a Zběsile) a ráda pářím Nýd Fór Spýd či Grand Turismus, nemohla jsem si tenhle film v kinech nechat ujít. Vlastně kecám, ani jsem nevěděla, že to v kinech šlo a že to existuje jsem zjistila dnes, respektive včera, když sem si to omylem stáhla místo shemale porna. No co, když už se to krčilo na ploše, bylo mi trapný to hned mazat a tak jsem na to jukla během sušení THC. Díky tomu jsem zjistila, že známej herec a rejžisér Clint VýchodníDřevo má syna Scotta. Důležitá informace co mi v mozku zůstane možná i do dokončení tohoto komentáře, kde jste se zatím dozvěděli hovno, takže k filmu - Exkrementní rychlost není taková sračka, jak tu místní populace poukazuje (promiň Lucjen, víš že Tě lovýskuju) a jako výplach mozku, nebo toho co Vám v dutém prostoru hlavy zbylo, to docela dobře funguje. K vidění je několik vymazlených aut kromě škodovky, hrajou tam pěkný holky, akce i reakce je docela dost, dialogy jsou krásně o hovně a tak nějak to odsejpá až ke scéně kdy za sebou hrdinové pálí mosty, nebo teda odpálí most. Dále je k vidění čelní sračka s kamionem nebo boční sračka s autobusem, zběsilé honění (aut) , pár blitek s průjemnou cholerografií...co víc si přát? Asi dost, ale na jedno mrknutí nebo jako kulisa k romantické šukačce v poloze zezadu (ať vidíte na obrazovku oba) je to docela dobrý. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Antonio Negret má rád Loupež po italsku, jenže bohužel pro nás nemá takový šmrnc, aby dokázal udělat další oddechový heist film. Místo toho tu máme totálně nudný a nezajímavý scénář, který se křečovitě snaží o nějaké twisty a překvapivé zvraty, a ve finále je Vám to celé totálně jedno. Pak přijde finální střet na molu a Vy se budete smát jak hloupý to film zase sledujete. Jediná * tu je za přenádhernou Anu de Armas, kterou jsem si zamiloval v novým Blade Runner (tam ale předvádí i solidní herectví, tady se jen hezky tváří). Ruce raději dejte od Extrémní rychlosti pryč a pusťte si třeba Rychle a zběsile, který je logičtější než tohle... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Dvojka scénáristů, která stojí za druhými Rychle a zběsile ( které jsou bez Diesela jedním z nejslabších ) se zopakovali v ještě slabší francouzské verzi - sluníčko, moře, Marseille, pěkný auta, ale béčkový scénář a hlavní hrdinové bez charisma, ikdyž to je syn Eastwooda. Snad jen Ana de Armas v bikinách je plus. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • V partě kolem bratrů Fosterových se vyskytují auta jako Porsche 911 GT3, Nissan GT-R, Honda Civic Type R, Renault Mégane RS, Ford Focus RS nebo Mini John Cooper Works. (FIAT 500)
  • V rokoch 1962 - 1964 sa vyrobilo iba 36 kusov Ferrari 250 GTO. V roku 2014 sa jeden z týchto automobilov predal za 38 miliónov dolárov, v roku 2016 požadoval majiteľ za jeden takýto kus dokonca 57 miliónov dolárov. Vozidlo, ktoré sa objavuje vo filme je replika postavená na základe Ferrari 250 GTE. Pre potreby filmárov ju zapožičal francúzsky zberateľ. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama