Reklama

Reklama

Obchoďák

(seriál)
Česko, 2012, 30 h (Minutáž: 55–59 min)

Hrají:

Tereza Kostková, Marika Procházková, Pavel Kříž, Danica Jurčová, David Matásek, Alena Vránová, Martin Trnavský, Ondřej Sokol, Pavel Řezníček, Anna Kotlíková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(32)

Obsahy(1)

V kulisách obchodního centra, lesku výloh a bezstarostné atmosféře kaváren se odehrávají nečekaně dramatické, ale i humorné příběhy hlavních hrdinů seriálu. Mezi regály supermarketu začíná nový život Simona. Je na útěku od svého bohatého manžela, který se dostal do střetu se zákonem. Její kamarádka Dáša si právě otevřela butik s prádlem. Na rozdíl od Simony má šťastné manželství s Petrem, profesorem češtiny, a svoji budoucnost vidí v jasných barvách. A celý kolos centra řídí sympatická Vanda, Dášina sestra. Bude i nadále podřizovat svůj život jen práci a matce, nebo začne konečně žít svůj vlastní příběh? Právě se zamilovala… (TV Prima)

(více)

Recenze (113)

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem vidět Pyšnou princeznu po letech a uvízla jsem u seriálu. Holt někdy člověk zůstane koukat na dobré a velmi dobré herce, i když to, co hrají, nestojí za koukání... O to víc ruší výkony slabých herců. Úděsná jsou dvojčata a všichni mladí herci v čele s Kmínkem s výjimkou Evičky (bohužel i štěk tradičně příšerné Hanychové má ve výčtu účinkujících přednost a já tu holčinu jménem nenašla, ona byla dobrá). Jo, Pyšná je pořád pěkná a vitální! ()

kwaicheng odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kterej zasranej debil tohle vymejšlí. Vysvětlete mi proboha někdo, proč všechny tyhle seriály jsou tak sytě barevný, proč podělanej sekuriťák bydlí v bytě 4+1, pro ředitelka když se hrabe v záhoně má na sobě večerní róbu s diamantama, proč všesráč Trnavský tady šmidlá na housle, proč tam kurva hrajou všici z ordinačky, proč tam všechny ženský jsou buď totální nafoukaný pizdy nebo naivní blbky, proč televizního diváka má zajímat seriál o zasraným obchoďáku, proč jsou tam všichni s IQ kýble sraček, a proč vůbec ztrácím čas na tenhle komentář..? Tohle má být jako ideální svět, ve kterým žijeme dneska? Únikový prostor pro snění "obyčejných" lidí? Nedovedu si představit, že tohle někdo může spolknout v realitě dnešních časů, kde místo štěstí jsou v regálech supermárketu tak maximálně krysí hovna, plesnivý maso se omejvá aby se následně vhodilo mezi houf otrhaných důchodců, kteří stojí ráno frontu před vratama na tuhle akci, chtěje si dopřát aspoň jednou za měsíc kus žvance, páč z důchodu taktak zaplatí nájem a musí žrát tak akorát chemický sračky místo lidskýho jídla - stejně jako 99% obyvatel. Tóhle není geniální marketingový nápad dotažený až do konce v podobě divácky úspěšného seriálu, tohle je urážka lidské důstojnosti, která naprosto dokonale zapadá do světa ve kterém žijeme. I ty herci co tam hrajou....jděte laskavě doprdele, jestli jste chtěli vydělat prachy, měly jste jít študovat na Ajťáka nebo Ekonoma....zosobněním tohohle přístupu je např. "skinhead" Matásek, kterej tu s prominutím vypadá tak leda jako čurák. Nikdy Víc! ()

Reklama

constrictor.boa odpad!

všechny recenze uživatele

Odpoledne strávené v obchoďáku - typická zábava české rodiny. Courat se po obchodech s hadrama, dát si oběd v McDonaldu a pak zajít do Cinestaru. Málokdo se jde projít do přírody, nebo si sednout na kafe ve městě. Ta společnost klesá do pěkných sraček. A ještě o tom natočí seriál. Konzumní, povrchní, na hovno! ()

Brambuuu 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení, pokud to porovnám s Gymplem, seriálem konkurenční televize! Tenhle seriál měl vtipný děj, obsazení paní Vránové, byl naprosto skvělý tah... Protože to je Paní herečka..nikdo by takového cynika, jakou její role je, lépe nezahrál...:-) Koukala jsem pravidelně, i jsem se celkem těšila na další díly...škoda, že ho Prima ukončila.. a už jen z principu, dávám 5 *, místo 3, aby se skóre trošku vyrovnalo... ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

ACHTUING - SPOILERS! Tenhle seriál nešel do úplnýho kopru díky tomu, že byl ukončen předčasně. Jistě, je to věc, kterou tvůrci nemohli tak úplně ovlivnit (maximálně tím, že ona masa "obyčejných diváků" se dívat přestala, horší je, že už mají v merku jedlejší, osvědčené fláky). Napadá mě kacířská myšlenka letošního seriálového podzimu, a to ta, že se mi to relativně líbilo. Jistě, vztahový bordel už tak typický už v podstatě pro všechny seriály tohoto typu, srandovní konec ("nevěrník" zakopne o barvu, vpadne doprostřed rodinného kruhu a konsternuje svou přítelkyni žádostí o ruku a ta, ačkoli by měla tisíc důvodů proti, jak kravka kývne), schválně (otravně) toporný Kříž, ale jinak relativně sympatická atmosféra a...ten předčasný konec. Celkem se dal vysledovat scénáristický rukopis Lucie Konášové (postava Mirky ale neměla daleko do karikatury), pořád je to ale velice vzdálené od toho, co psala předtím. Ti Mašíni už asi nebudou, co? :-( ()

Galerie (45)

Zajímavosti (11)

  • Natáčení probíhalo v pražském obchodním centru Arkády Pankrác. Mateřská stanice Prima přitom zveřejnit název centra nechtěla. (kohout08)
  • Seriál byl do té doby nejdražším projektem TV Prima, stál více než 100 milionů korun. (Busmart)
  • V seriálu si zahrál i bývalý hlasatel České televize Alexander Hemala, který není uveden v závěrečných titulcích. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama