Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celkem podhodnocený slasher se slušnou dávkou hot bitches, který zapadl díky vřískotovské vlně, jež se snažila o scenáristický přesah, kdežto VALENTINE odkazuje spíš na éru 80. let. Režisér URBAN LEGEND odvedl náhodou slušnou práci. Nedá se tomu upřít nápaditost v podobě využití mytologie valentýnského svátku a vychytaných vražd žehličkou, vrtačkou ve vířivce a lukem a šípem přímo od Amora v masce. Scenáristicky to trochu tápe, ale který slasher ne? O tom tenhle subžánr nikdy nebyl. Také je třeba vyzdvihnout dobový soundtrack plný nu-metalových šlágrů. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Tento projekt původně začal Artisan Entertainment s producentem Dylamen Sellersem a s jiným režisérem i jinými herci. (HappySmile)

Reklama

Reklama