Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Slaboduchá a nenápaditá, avšak pomerne zábavná a svižná teenagerská horrorová jednohubka. Darmo, Vreskot je Vreskot a Jamie Blanks sa mu so svojím Valentine kvalitatívne ani nepriblížil, hoci mladé sexy slečny nezostávajú bez povšimnutia.:) Valentine je film, ktorý vám z hlavy takmer kompletne vyfučí tak za týždeň, ale môžem povedať, že pri jeho sledovaní som sa ani na minútku nenudil. Sám si nie som istý, čím presne to bolo, vzhľadom na to, že ani samotné vraždy za veľa nestáli, pravdepodobne tam zapracovali práve spomínané (mladé sexy) slečny. Od začiatku mi bolo jasné, že sa pozerám na vykrádačku všemožných známych slasherov, to som sa v podstate už ani nepozastavoval nad hneď niekoľkými pasážami, kedy ide logika spoľahlivo bokom. Celkom prekvapivo je film občas mierne napínavý (hudba Dona Davisa to zdatne dopĺňa), prirodzene o nejakej atmosfére ale nemôže byť reč. Tak neviem, neviem, toto určite nepatrí do kín, niekde na poličke vo videopožičovni je pre to pravé miesto, odtiaľ som si to vzal domov aj ja a... peňazí mi až tak ľúto nebolo, skôr mi bolo ľúto filmu, z toho dôvodu, že mal naviac, keby sa režisér lepšie vyvaroval klišé, sem-tam sa pozrel aj na scenár, ale predovšetkým keby išiel vlastnou cestou, a nie tou, ktorá je už pekných pár rokov vyšľapaná, mohlo to dopadnúť aj nadštandartne. Hmmm, toto vlastne platí pre väčšinu žánrových filmov z poslednej doby, tento aspoň nie je nudný (však Denise?). 2 a 1/2* ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Abych byla upřímná, tak dvě a půl... Herci dobří, uvítala bych originálnější vraždy, a když už jsme u toho, tak i originálnější příběh. Největším bonusem filmu je poměrně solidní atmosféra, která dnešním rádoby horrorům v 90% procentech chybí... Třetí hvězdičku nakonec ubírám za nedovysvětlený (jedna z dívek v kostýmu vraha) a předvídatelný konec. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Strašně často se mi stává, že mám přesně opačný postoj k filmu a jeho postavám, než jaké autoři zamýšleli. Nechci být zlá, ani škodolibá, ale co asi očekávají od normální inteligentní osoby která si tenhle film pustí? Já jsem to těm slepicím docela přála. Co asi? Parta nesympatických sprostých holek, s IQ banánu které se v dětství posmívaly klukovi protože měl brýle, a to, že on je za to v dospělosti začne systematicky vyvražďovat, mi přijde jako něco mezi morální satisfakcí, a vhodnou čistkou. Samozřejmě že nikomu nepřeji nic zlého, ale když už o tom někde točí filmy, tak mi hlavě mě jedou nápady o skutečné myšlence autorů. Asi ty "dámy" měly být sexy, ale já mám na tyhle věci rozhodně jiná měřítka. Takže mi od prvních dvou minut lezli na nervy jejich obličeje, názory, hlasy a všechno ostatní. Nehledě na to, že ve filmu nefungovalo nic, tak jak by mělo. Ani napětí, ani hororovitost, natož herecké výkony, či charaktery postav. Co jediné tak stojí za zmínku je asi David Boreanaz, za kterého (A za jeho očistné názory a skutky) uděluji téhle frašce jednu hvězdičku. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

ad-k 

všechny recenze uživatele

Tradiční schéma, nudné teenagerské horrorové prvky, rádoby překvapivá vyústění, trošku pitomý a zapomnětlivý scénář. Spoustu lidí právě tohle baví... nebo možná ta záplava okrasných tvářiček v čele s Denise Richards, u které se přimlouvám k herectví bez veškerých šatů. Možná by to bylo o kousek, zív, zajímavější... 20% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl mala na natáčanie svojich scén len tri dni kvôli povinnostiam v seriáli Roswell (1999). (ladko)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)
  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)

Reklama

Reklama