Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

klerik 

všechny recenze uživatele

No, boli tam pekné herečky... Ale inak fakt bieda. Vsadenie na príbeh bola najhoršia voľba. A snažiť sa vysvetliť vsťahy medzi figúrkami na bojovanie bol vrchol. A čo urobili najlepšiemu mlátičovi z hry Johnnymu, je neodpustiteľné... Tie 2** sú za tých niekoľko nových postáv vo finále - nostalgicky som si zaspomínal na hru... ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná že ani sami tvůrci netušili, jak bude podtitul Vyhlazení trefný, protože hned prvních pět, kdy zjistíte, že Raidena a Sonyu hraje někdo jiný a kdy Johnnymu po první ráně zakroutí krkem, je totální vyhlazení všech diváckých nadějí. Vyhlazení se snaží o jakýsi příběh, který je ovšem stejná vata jako v obyčejném pornofilmu, akorát vás mezihry nenavádí k sexu, ale k bitkám, takže koncepce prvního dílu je docela dodržena, ale v jedničce ta bezpříběhovost působila roztomile. Bitky jsou dle mého horší než v prvním díle a některé kostýmy byly až směšné. O efektech nebudu radši ani mluvit. K prvnímu dílu mě váže nostalgie. Ke dvojce vůbec nic. Hvězdička za main theme, song od Scooteru a půvabnou Kitanu. ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

ak bola jednotka príjemnou kung-fu mlátičkou (naviše podľa mojej /v mladosti/ obľúbenej videohry), dvojka je už o niečo ťažšie sústo. nielenže vyzerá (a určite je) lacnejšie (triky sú dosť slabé), ale dokonca i dej je stupidnejší (pričom jednotka nebola tiež nejaký zázrak), herci sú nevýraznejší a boje slabšie a nudnejšie. ale napriek tomu je to stále lepšie ako posledné van dammovky :-) ()

Ertai odpad!

všechny recenze uživatele

No teda, to zas bylo utrpení. Už od prvních chvil je jasné, že to jako jednička asi nebude, pročež nás v tomto dojmu utvrdí "bojová sekvence" Raidena s trapným záporákem. Říkal sem si wtf? a nebylo to rozhodně naposledy, pak už to jen jelo - padouši v ponožkách na hlavě, hrůzné triky, rádoby hláškující postavy, především ten negr "silná ručka", maglajz postav atd. atd. Kdyby to byl film neprznící skvělý MK1 možná bych tomu dal tak 3*, za to jak je to špatný až je to dobrý. Tady sem se ale nesmál a na tvůrce byl jen nasr..., především za to, co udělali z mého oblíbence Lorda Raidena. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak v tomto případě mi samozřejmě nezbývá nic jiného, než souhlasit, že toto pokračování se opravdu hrubě nepovedlo. Většinu děje jsem se dokonce dost nudil a to jsem se těšil na další slušnou akční nálož. Některé souboje byli ještě dobré, ale v tomto případě nejvíc zklamali digitální efekty, přeobsazení a svým způsobem i samotný příběh. Už to prostě nebylo ono. Takže tentokrát nedám ani průměrné ohodnocení… ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Aj keď herečky Musetta Vander a Talisa Soto hrajú vo filme matku (Sindel) a dcéru (Kitana), v reálnom živote je Musetta len o 4 roky staršia. (beso74)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama