Reklama

Reklama

Mortal Kombat 2: Vyhlazení

  • Česko Mortal Kombat 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mortal Kombat 2 je novým dobrodružstvím, které začíná tam, kde předchozí film skončil. Odvážní bojovníci musejí opět čelit protivníkům ve službách nelidského Shao Khana, vládce Vnějšího světa, který prorazil vesmírný tunel mezi Vnějším světem a Zemí, aby ji ovládl. Jeho Armádu temnoty vedou nemilosrdní bojovníci s nadpřirozenými schopnostmi - Sindel, kdysi krásná královna, nyní hrozné ztělesnění smrti, obrovský kentaur Motaro a ninja Ermac, mistr telekinetických sil. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie nemalo nikdy vzniknúť.Klišé,zlé akčné scény,zlá kamera a neuveriteľne nudný spád a dej filmu sa tomuto dielo nedajú vziať.OK,jednotka mala svoje kúzlo,dvojka je už len preto,lebo bola jednotka úspešná.Neuveriteľne naívne,nezaujímavými dialógmi precpatý druhý klišovitý nudný diel slávnej B-jednotky.Toto je už Cčko či už možno aj Dčko./15%/ ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

GUILTY PLEASURE n3. ,,Země byla stvořena za šest dnů! Tak bude také zničena!" ,,to není dobrý.." Je to tak blbej trash, až to uplně miluju. Baví mě ty hlášky jako ,,máš smůlu zemřeš!", nespočet postav z Mortalu (nejoblíbenější byl pro mě Motaro), hodně fightu s parádní hudbou, béčkovej vizuál..stejně jako Batman a Robin je to sračka, ale já to zbožnuju protože jsem si na tom ujíždel jako malej a vždy rád pustím znova. Škoda že neudělali trojku. ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Já vím, jak vám je!" - "Ale nevíš." - "Ale vím!"....Ne, to není další pokračování reklamy na Coldrex, ale mé soucítění se všemi, kteří tomuto paskvilu obětovali svých drahocenných 91 minut života. Anderson dobře věděl, proč do toho nešel, o Lambertovi ani nemluvě (proč Rayden tady vypadal jako unavený burzovní makléř mi je dodnes záhadou).´Jednička´ je příjemná popkornová oddychovka, tohle je filmový klystýr. Hands Off!! ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Možná že ani sami tvůrci netušili, jak bude podtitul Vyhlazení trefný, protože hned prvních pět, kdy zjistíte, že Raidena a Sonyu hraje někdo jiný a kdy Johnnymu po první ráně zakroutí krkem, je totální vyhlazení všech diváckých nadějí. Vyhlazení se snaží o jakýsi příběh, který je ovšem stejná vata jako v obyčejném pornofilmu, akorát vás mezihry nenavádí k sexu, ale k bitkám, takže koncepce prvního dílu je docela dodržena, ale v jedničce ta bezpříběhovost působila roztomile. Bitky jsou dle mého horší než v prvním díle a některé kostýmy byly až směšné. O efektech nebudu radši ani mluvit. K prvnímu dílu mě váže nostalgie. Ke dvojce vůbec nic. Hvězdička za main theme, song od Scooteru a půvabnou Kitanu. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ne, nedokážu to a ten odpad tomu nehodím. Vyhlazení je strašlivý film a už ho nikdy nechci vidět, ale vzpomínám si, jak jsem ho kdysi sehnal ve videopůjčovně a měl jsem radost z toho, že existuje pokračování mého tehdy veleoblíbeného kousku. Doma jsem pak se zklamáním konstatoval, že už to není ono, ale dokud na obrazovce kope protivníky Liu Kang, není to úplný konec. A pak mi bylo nějakých patnáct a já s definitivní platností musel uznat, že pokračování nikdy vzniknout nemělo, protože horší to být nemohlo. Vedlejší postavy, ve hře tak perfektně ztvárněné, jako Barakka, Jaxx nebo Mileena jsou zde jen pro to, aby hráč předlohy horko těžko zaregistroval svého oblíbence. Škoda, že ani postavy hlavní na tom nejsou o moc lépe a taková Kitana je vysloveně pro hlasitý smích. Jedna hvězdička ze žalu nad promarněnou šancí a honem pryč nebo tam nedám ani ji. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Spolutvůrce hry „Mortal Kombat“ Ed Boon film nenáviděl. (LUKICKK)

Související novinky

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

MK3 sa začne nakrúcať

MK3 sa začne nakrúcať

09.08.2005

Séria Mortal Kombat, ktorú solídne započal Paul W.S. Anderson a rozdrvil John R. Leonetti, sa čoskoro stane trilógiou. "Trojku" s podtitulom Devastation nakrúti istý mink - režisér, ktorý už má na… (více)

Reklama

Reklama