Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Zafungovalo to na mne hned od začátku, zajímavě napsané rozporuplné postavy i hutná atmosféra lží, prostě řečeno měla jsem naladěno.. Mýma očima jedna z nejlepších kriminálek, co jsem kdy viděla a ten naprosto nepředvídatelný vývoj mě moc bavil, filmová překvapení mám ráda a já neměla vůbec tucha, jak to celé dopadne.. Herecký ansámbl výborný, všichni ve svých rolí uvěřitelní, natočené je to skvostně, příběh strhující a finále bere dech.. Král je mrtev, ať žije král! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Taková kombinace "Kmotra" (scéna z pohřbu, byla jak novodobá kopie) a "Volavky", kdy je tajný agent poslán mezi gangstery a později se začne ztrácet v tom, na jaké straně barikády vlastně stojí. Korejské filmy můžu a je mi jedno jestli to je akce, gangsterka nebo romantika, ale "New World" mi přišel až nepříjemně utahaný. Herecky a režijně je však na velice vysoké úrovni. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kvalitní Gangsterka! Pečlivě propracovaný příběh, skvěle vybudované vztahy s postavami jak kladnými tak zápornými,avšak stopáž 135 minut je celkem ubjíjejcí, akce je minimum a napětí se taky moc nedostavilo,což mě lehce zklamalo,ale na 4* to vytahuje excelentní scéna ve výtahu, kde si hlavní hrdina hravě s nožem poradí s 7 chlapy a to mi téměř vyrazilo dech ! 70% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Korejci už několikrát ukázali, že není správný je v rámci filmu přehlížet, protože umí točit nad míru dobrý filmy. Nejinak je tomu i u Sinsegye, kterej diváka vrhne do boje o post mafiánskýho bosse, o kterej se uchází všechny možný strany. Ze začátku to má trochu pomalejší rozjezd, ale jen co se člověk rozkouká, už je snímek v plným proudu. A protože se jedná o asijskej film, nejsme ušetření slušné dávky reality až naturalismu, takže když se strhne nějaká ta bitka, je potřeba si utřít krvavý čelo. Stinným vroubkem může být stopáž přesahující dvě hodiny, zhubnutí cca o 20 minut by tomu slušelo, ale není to zase nic tak zásadního. V The New World se dočkáme nečekaných i čekaných zvratů a zápletek i pořádné řežby, nátlaku na psychiku a vyústění, který možná bude dost lidí očekávat, ale je to podaný tak nějak elegantně, že to vlastně vůbec nevadí. ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Nepochybně kvalitní krimi film, ale mě to prostě nesedlo. Bylo to na mě moc dlouhé, navíc ve filmu byl pro mě až moc velký nepoměr zajímavých a nudných scén. A ani postavy si mě moc nezískali snad až na Jeonga, no vlastně ke konci ještě Ja-seong získal nějaké body sympatie. Co se týče scénáře, tak ten je dobrej, nápad je dobrej, ale zpracování mi bohužel moc dvakrát nesedlo. Aspoň že ten konec dobře graduje navíc ta jedna pořádná bojová sekvence je skvělá a taky zaplať pánbůh za to že Jeong byl takovej frajer, jinak bych šel s hodnocením ještě níž. 65%. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama