Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

kingik 

všechny recenze uživatele

Málo sympatické ad absurdum. Nad L.A. prší z nebe žraloci, Ian Ziering to měl ze (seriálového) Beverly Hills jen pár kroků, aby si zahrál drsoně v nemožné buranské košili, Tara Reid mě nepřesvědčila o tom, že by při své mladistvé vizáži měla hrát maminu dospívající dceři, zřejmě nahradila Carmen Electru, která už nemíní hrát za kolekci luxusního spodního prádla, z Johna Hearda je barový povaleč rozbíjející barovou stoličkou auto okýnka, Cassie Scerbo připomíná Jennifer Esposito v mladší verzi a někdejší obletovaný krasavec Jaason Simmons z Pobřežní hlídky se postupem času stává bráchou Bobcat Goldthwaita. Asylum se Syfy Channel spojilo síly a vyprodukoval se film s odpadním televizním formátem, kterému skromný rozpočet bránil využít snůšku originálních nápadů poskytnutých scénářem. Triky dopadly tak, jak se sluší a patří a o moc nepředběhly trikovou koláž Karla Zemana, který kdyby žil, tak by se obětoval natočit pokračování Cesty do pravěku, ale už bez těch kluků, protože je hned na začátku na výpravě do Los Angeles sežerou ušatí žraločí predátoři s křídly. Plusem jsou nápaditá a mnohdy vtipná úmrtí postav a nulové emoční reakce pozůstalých. Jako dobrý nápad se ukázalo i tornádo se žraloky, od něhož je odvozený název filmu. Film nasadí svižné tempo, které mu vydrží až do konce. Čekal jsem však větší bizár jízdu, ale tahle mě nestrhla, ani ničím neuchvátila. Asylum je všeho schopné a nechybělo mnoho, aby žraloci promluvili lidskou řečí a vyvrátili tak rčení "němý jako ryba". Tohle nebyl jejich nejhorší výplod, ale nemám potřebu ho někdy opětovně v budoucnu vidět a rozebírat jeho kvality, které v především technickém zpracování byly jako setkání bídy s nouzí. Tenhle televizní akční horůrek příliš žraločích zoubků do diváka nezakousnul. 20% ()

Chrustyn odpad!

všechny recenze uživatele

Co k tomu dodat. To, že to je sračka naznačuje už pouhý fakt, že se jedná o další dílo známé společnosti Asylum, název filmu i jeho samotná zápletka, která je tak absurdní, až je vlastně zajímavá. Při sledování už pak nezbývá než nevěřícně zírat na příšerné triky, ještě horší herecké výkony a vlastně i drzost nebo snad odvahu tvůrců, kteří vše myslí smrtelně vážně. Přesto, že jsem dal "odpad!", film má jedno plus...něco takového jste ještě neviděli a nikdy neuvidíte (možná tedy v druhém díle). ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film mě naprosto nasral. Měla to být parádní masochistická zábava u přiznané sebeparodující sračky, na kterou jsem se hezky naladil, ale ona to nakonec byla masochistická totální nuda u vážně se beroucí sračky, ve které byly všehovšudy tři pokusy o vtip a žádný náznak, že by to tvůrci nemysleli vážně. Ti herci se vážně snažili hrát ve filmu, ve kterém prší žraloci. To, že hráli jak Gott po mrtvici bohužel nebylo prvoplánový, to byl odraz jejich kvality. Smál jsem se každému záběru, každé scéně a každému dialogu prvních dvacet minut, dokud jsem si myslel, že je to chtěné. Jakmile jsem zjistil, že asi není, okamžitě jsem přepnul z módu "vypatlaný kretén" do módu "náročný kretén" a začal se totálně nudit u levné televizní píčoviny, kterou bych si nikdy nezapnul. 10% ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Jako pardon, ale míra mé tolerance skončila ve chvíli, kdy se jim žraloci snažili prokousat do auta přes podvozek. Logiku a nějaké technické a vědecké detaily tady nikdo neřeší, ale přece jen by mne zajímalo, jak žraloci žrali lidi bez kousání a natrávení, a jak se dá přežít pád v žraločím břiše, protože to už přece jen přesáhlo hranice, kdy se člověk tou debilitou ještě mohl bavit. Asi to bylo míněno jako legrace, ale to by se to nesmělo tvářit tak seriózně. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sharknado je ozaj niekde medzi odpadom až plným počtom. Záleží, ako sa ho rozhodne človek vnímať. Pred filmom som bol pripravený na to, že v ňom nič nebude dávať zmysel a očakával som poriadny nával cringe záberov. Dúfal som však, že ma budú baviť, čo sa s výnimkou niektorých scén (strieľanie žralokov s pištoľou, rozrezávanie motorovou pílou), bohužiaľ, nedialo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama