Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'm gonna need a bigger…vomit bag! Téměř hodinu a půl trvající plot hole, ve kterém paryby unáší povětrnostní vlivy, ale já nebyl unešen vůbec. Zatímco barovou stoličkou ozbrojený John Heard pochopil, kdy odejít, novodobý Jonáš Ziering vydržel až do konce. Není se co divit, po zkušenostech s čelistmi Tori Spelling už tohle byla brnkačka. Ovšem bacha na šestku..! Apropo, kdo zhlédnul všechny díly má můj bezmezný obdiv, ale zároveň by se měl zamyslet nad svým marnotratným přístupem k času.. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Sharknado je ozaj niekde medzi odpadom až plným počtom. Záleží, ako sa ho rozhodne človek vnímať. Pred filmom som bol pripravený na to, že v ňom nič nebude dávať zmysel a očakával som poriadny nával cringe záberov. Dúfal som však, že ma budú baviť, čo sa s výnimkou niektorých scén (strieľanie žralokov s pištoľou, rozrezávanie motorovou pílou), bohužiaľ, nedialo. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Béčkový film o tom, že na Californii udeří hurikán a začnou pršet žraloci. Žraloci jsou všude, ve městech, v ulicích, v domech, v kanalizaci. Jako zajímavej nápad, ale je vidět, že to je béčkový, ty triky a efekty nic moc, bylo jasně vidět, že to tam je dodělaný počítačem. Ale jinak se to dalo, celkem zábava. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film o žralocích padajících z tornáda, v němž hlavní role hrají Ian Ziering a Tara Reid jsem prostě musel vidět. A naštěstí to nakonec nebyl jediný důvod. Pokud se mě někdy někdo zeptá, řekni jeden film, který je tak blbý, hloupý, debilní a stupidní, až je vynikající, odpovím jednoznačně Sharknado. Opravdu. ty postavy jsou naprosto idiotské, scénář včetně jednoutlivých souvislejších scén nedává smysl, s logikou a detaily si nikdo hlavu opravdu nezatěžuje (auto stojí v pět centimetrů hluboké vodě valící se po silnici ale přesně tou samou pět centimetrů hlubokou vodou se k autu blíží žralok - kromě těch mnoha dalších, jež padají z nebe). Tařka celý film, kdykoliv nějaká postava promluvila, jsem já a všichni spoludiváci řvali smíchy. Tohle už ani není kýč. Ale posledních cca dvacet minut, kdy se střídavě likvidují tornáda pomocí do it yourself náloží a létající žraloci pistolí a motorovou pilou prostě překročily hranici geniality a eruptovaly záchranou Novy, to je prostě naprostý masakr který neocení jenom kulturní barbar. Ten film mi dal mnohem více, než bych kdy od něj očekával. Když už nic, je neskutečně zábavný, mnohem více, než spousta filmů, která zábavnými být chce. Protože tenhle film je opravdu tak debilní, až je geniální. To prostě musíte vidět. Musíte. A pak už budete žraloky nenávidět taky. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama