Reklama

Reklama

Manhattan

(seriál)
  • USA Manhattan
Trailer 2
USA, (2014–2015), 18 h 40 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Sam Shaw

Hrají:

Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham, John Benjamin Hickey, Ashley Zukerman, Katja Herbers, Travis Hammer, Alexia Fast, Mark Moses (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Dobové psychologické drama se odehrává v Los Alamos v Novém Mexiku na pozadí tajného úkolu vyrobit první atomovou bombu na světě. Budeme sledovat brilantní, ale chybující vědce a jejich rodiny, kteří se pokoušejí navzájem sžít ve světě, kde tajemství a lži pronikají do všech aspektů jejich životů. Charlie Isaacs a jeho rodina přijíždějí do Los Alamos a objevují tajemství a podmínky života, jež se vyžadují od těch, kteří pracují na nejutajovanějším světovém projektu atomové bomby. Na něm pracují dva soupeřící týmy vědců, jeden pod vedením Reeda Akleyho – tým Hubeňour –, druhý v čele s Frankem Winterem (tým Imploze). Poté začne mít Frankova manželka Liza, botanička, podezření, když si začne všímat změn v místní flóře... (Viasat)

(více)

Recenze uživatele yaqwsx k tomuto seriálu (1)

Manhattan (2014) 

Seriálu se rozhodně nedá upřít vynikající námět a snaha o silnou atmosféru. Autoři se snaží své dílo vyšperkovat, co to jen jde - a většinou se jim to daří na výbornou. Ano, občas je to přehnaně patriotické nebo fakticky na hlavu postavené, ale těchto momentů je málo. Po prvních pěti dílech je seriál vyrovnaný, tak akorát napíná (a nepřekračuje mez telenovely) a celkem odsýpá - nevím kolik epizod je plánováno, snad se autoři nezačnou motat v kruhu a uměle natahovat děj. Po druhé sérii: Žádný seriál mě už nepřikoval k obrazovce tak silně jako Manhattan. Neskutečná atmosféra! ()

Reklama

Reklama