Reklama

Reklama

Manhattan

(seriál)
  • USA Manhattan
Trailer 2
USA, (2014–2015), 18 h 40 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvůrci:

Sam Shaw

Hrají:

Rachel Brosnahan, Michael Chernus, Christopher Denham, John Benjamin Hickey, Ashley Zukerman, Katja Herbers, Travis Hammer, Alexia Fast, Mark Moses (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Dobové psychologické drama se odehrává v Los Alamos v Novém Mexiku na pozadí tajného úkolu vyrobit první atomovou bombu na světě. Budeme sledovat brilantní, ale chybující vědce a jejich rodiny, kteří se pokoušejí navzájem sžít ve světě, kde tajemství a lži pronikají do všech aspektů jejich životů. Charlie Isaacs a jeho rodina přijíždějí do Los Alamos a objevují tajemství a podmínky života, jež se vyžadují od těch, kteří pracují na nejutajovanějším světovém projektu atomové bomby. Na něm pracují dva soupeřící týmy vědců, jeden pod vedením Reeda Akleyho – tým Hubeňour –, druhý v čele s Frankem Winterem (tým Imploze). Poté začne mít Frankova manželka Liza, botanička, podezření, když si začne všímat změn v místní flóře... (Viasat)

(více)

Recenze uživatele jackalsc k tomuto seriálu (2)

Manhattan (2014) 

Opravdové překvapení. Ještě jsem opravdu neviděl seriál, kde jsem tak nenáviděl hlavní postavu. Celkové vykreslení postav, poručík Darrow, Avram Fisher(Spook), který má natolik přesvědčivý vzhled nějakého vládního člověka beze jména, že potkat ho, bych se taky bál. Charlie, kde vaše sympatie k němu s povýšením a nabytou arogancí čím dál vadnou. Poslední díl byl naprosto bez chyby, designová stránka zmáknuta dokonale. Atmosféra do které splynete. Musím ještě pochválit zvukaře. Řekl bych, že je to jeden z mála seriálů se solidním surround mixingem, kde se na to nevysrali. Ukončení po druhé sérii je snad i dobré. Příběh je zakončen a seriál nemá kde ztratit dech. Solidní dílo, které ví kde má být ukončeno. Za mě maximální spokojenost. ()

Série 1 (2014) (S01) 

Ještě jsem neviděl hlavní postavu kterou by člověk tak strašně nenáviděl. Aneb Frank Winter v celé kráse :D ()

Reklama

Reklama