Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Zaujatá, jednostranná, manipulativní... Pokud budu mít názor jako moderátoři DVTV, určitě se podívám. Budu si připadat jako ředitel zeměkoule a nahoním si tu ego až na půdu. Pokud budu mít názor jiný, určitě se vyhnout. Moderátoři DVTV budou tak dlouho vnucovat své myšlenky a názory, tak dlouho ohýbat slova, dokud nedonutí i žluté kuřátko přiznat, že je vlastně růžovým slonem. Zejména Drtinová je takový náš národní odpad žurnalistiky. Vyváženou reportáž jsem od nich neviděl tuším nikdy. Vše tendenční, zaujaté a pokud je host v rozporu s moderátory, tak i silně iritující. Neboť tak ignorantské a hulvátní chování jinde v žurnalistice neuvidíte. Zejména z těch jejich intonací a grimas je slušnému člověku doslova na blití. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že Drtinová trochu vyměkla a občas na mě působí dojmem, že ji host, resp. diskutovaná problematika ne zcela zajímá. U Veselovského mi vadí způsob ukončení rozhovoru, kdy jeho náhlé "děkuji za rozhovor, na shledanou" nejednou hosta zaskočilo. To jsou ale v globálu malé výtky. DVTV je v každém případě v rámci české publicistiky ojedinělý (internetový) formát s dvojicí erudovaných moderátorů/redaktorů, kteří bez problémů dokáží reagovat na vývoj rozhovoru, jejich dotazy jsou věcné, povětšinou podnětné a dávají smysl, což dnes bohužel není pravidlem. ()

Reklama

hrumsrt 

všechny recenze uživatele

Tady je ta kvalita tak kolísavá... Hlavním problémem je vždy moderátor. Veselovský je výborný a asi i důvodem, proč se na to někdy právě podívám, ale zbytek pokulhává. Cením si jak poctivě rozhovory vedou a jaké "zajímavé" a hlavně aktuální hosty zvou. Moderátoři - Veselovský 5*, Drtinová 3*, Smetana 0*... 70% ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete vědět, co si má správný uvědomělý budovatel světlých zítřků pod nehynoucím praporem naší skvělé Evropské unie myslet? Pak sledujte toto novodobé Rudé právo (ano, jsem si vědom, že tímto srovnáním Rudé právo urážím). Nejvíce fascinující na tom však není samotný obsah, při jehož tvorbě se musí tvůrcům zvedat žaludek ze sebe samých, nýbrž forma, která u diváka s nepředstíranou drzostí předpokládá, že je úplný pitomec. A on většinou i je. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je výborný mustr pro potenciální, ale i současné profíky. Kvalitu pořadu jen podtrhuje několikanásobné ocenění Křišťálovou lupou. A i když mám výhrady, tak asi lepší varianta v současné době není. Za zajímavá témata děkuji a hodnotím vysoko. ____ zajímavé díly (zpětně doplň): 1) Zahálka: V Číně probíhá genocida, lidé jsou drženi v táborech smrti, orgány se jim berou zaživa 2) 3) 4) ___ V letech 2019, 2020 sla kvalitativne dolu - prehodnocuji z 5 na 4 hvezdy. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama