Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Internetový publicistický pořad, ve kterém Drtinová a Veselovský zpovídají mnohdy zajímavé hosty. Přesto, že se nevyhnou sklouzávání k trendovým a populistickým věcem, občas se dá narazit i na objevný rozhovor s opravdu zajímavou osobností. Někdy méně znamená více, kvanta rozhovorů nejsou potřeba, mě by stačil jeden delší za týden. Velkým nedostatkem je Daniela Drtinová, která je jistě velmi inteligentní osobou, má ovšem obrovský problém se naladit na dotazovaného hosta a alespoň se pokusit pochopit jeho odpovědi a dále na ně navazovat. Má své přípravy a těch se drží, jak se někdo odkloní od plánovaných odpovědí, je zle. V tomhle je ideální ji nasazovat na politiky, stačí pak říct trhej! Nicméně na ostatní hosty to nějak není ono. Především kvůli tomu je mé hodnocení jen lehce nadprůměrné. ()

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

Reklama

CSSML 

všechny recenze uživatele

Bakalova žumpa, která propaguje adopce dětí homosexuály a změny pohlaví. Občas se mezi hosty objeví někdo s rozumnými názory – v posledních době to byli předseda KDU-ČSL Marek Výborný, vládní zmocněnec pro jadernou energetiku Jaroslav Míl, redaktor Světa motorů Martin Frei nebo učitel matematiky Marek Valášek – nicméně celkové vyznění je děsivě neomarxistické. ()

Tristaver 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mne projektem roku. Veselovského považuji za nejlepšího politického komentátora, jakého ČR kdy měla (doporučuji i jeho twitterový účet), Drtinová bývala také skvěle kousavou moderátorkou. Teď je trochu slabší, ale pořád to jde. Společně vytvořili skvělý pořad, který se věnuje mimo politiky i dalším tématům, která hýbou společností a užívají dobrého formátu. Rozhovor Veselovského s Ovčáčkem je vrcholem branže. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Projekt, který je na české poměry ojedinělý a hlavní dvojice moderátorů si za svoji odvahu zaslouží velký respekt. Jenom je škoda, že si neudržel svoji neutralitu a nestrannost, jakou se mohl pyšnit ze začátku, jelikož poslední dobou jsou více než patrné znaky angažovanosti či orientace na určitou stranu a to bohužel do nezávislého publicistického pořadu nepatří, přestože se to v některých případech dá pochopit. Moje hodnocení 60%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama