Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Martin Veselovský je náš nejlepší moderátor. Pokládá dobře mířené dotazy, nikdy se neuchyluje k hodnocení, aroganci, nebo snad dokonce urážkám a dokáže bezprostředně reagovat na vývoj rozhovoru a dle toho přicházet s dalšími dotazy. Zároveň se nebojí zatlačit na kohokoliv, ať je jakkoliv vlivný, viz. jako např. na Schwarzenberga. Přesně takhle má vypadat profesionální práce moderátora - nezaujatá a bez emocí. Drtinová je o chlup lepší než byla v Interview ČT 24 (což není nijak velká pochvala) a přiblížila se alespoň na míli průměrnému moderátorovi. Za Veselovského 5, za Drtinovou 2. Edit: hvězdičku odečítám za výběr témat, která jsou často velmi banální. Edit č. 2: Tak ještě si to koleduje o hvězdičku míň, když už se snad měsíc neprobírá nic jiného než pár lehkomyslných slov Zemana, nebo se to tím směrem vždy nakonec stočí a konstatuje se jaká je to hrůza. :) To se takovou naprosto nepodstatnou věcí, ze které udělala právě média pomalu konec světa, budou zabývat pořád dokola? Nejsou tu náhodou závažnější témata jako třeba stav zdravotnictví, školství, státní dluh, imigrační politika, islám, nezaměstnanost, budoucnost Evropské unie, atd.? ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Asi nejkvalitnější nejen politické debaty je možné sledovat pouze a bohužel online. Pokud by takovéto rozhovory na úrovni běželi na veřejnoprávní stanici, mělo by pro mne smysl ji sledovat (o ostatních odpadových kanálech nemá smysl se rozepisovat). Rozhovory pana Veselovského s panem Ovčáčkem jsou neskutečný adrenalin, co předvádí Veselovský nebo Drtinová je opravdu maximálně soustředěný a zároveň se s žádnou otázkou ničím nesrající výkon. Smutné, že kvalitní moderátoři před homopruty jako Moravec nebo mnohem slabší moderátoři zpráv ČT dostali přednost před odpadlíky z DVTV. ()

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Má to určitě své mouchy, ale v globále je to pro mě po Hydeparku Civilizaci teprve druhý publicistický pořad, na který se s chutí dívám pravidelně (přestože zdaleka né na všechny rozhovory, na to zatím není čas). Výběr hostů je hodně pestrý a už teď se jim tam za dobu fungování DVTV podařilo dostat pěknou řádku velice zajímavých lidí. Ohledně moderátorů nemůžu říct, který se mi zdá lepší nebo horší. Už mě oba několikrát zklamali, ale taky velice mile překvapili. Ve zkratce - Veselovský by mohl hostům méně často skákat do řeči a Drtinová by měla trochu krotit její nadšení ze spirituálních tematik. Pokusit se pokládat více vědecky objektivní otázky a né hned věřit všemu, co jí hosté řeknou... Každopádně díky úzkému kontaktu s diváky (hlavně přes sociální sítě) a jejich bezprostřední kritice pomocí komentářů pod jednotlivými videi si možná lépe uvědomují, co dělají při rozhovorech za chyby. A mám pocit, že díky tomu na sobě oba stále pracují a postupně se zlepšují. Za to velký palec nahoru. Ale i kdyby se už moderátorsky nějak zásadně nezlepšili, pro mě jsou nejzásadnější 2 hlavní věci, které si tvůrci DVTV předsevzali - být nezávislé publicistické médium a přivádět do pořadu zajímavé hosty. I přes mou lehkou skepsi se jim to v tuto chvíli, podle mě, daří na jedničku. Takže palec nahoru a gratulace k velkému úspěchu na kickstarteru. A hlavně nikdy neztraťte svoji tvář! ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mě médium číslo 1. Sleduji je už v podstatě od začátku , alespoň jeden (ale spíše u toho nezůstane) rozhovor si týdně dám. Filip Horký ještě šel, ale pak je tu Emma Smetana. Musím říct, že bych radši dělal 10x rozhovor po sobě s panem Veselovským i paní Drtinovou. Rychle to plyne (zvášť u témat, které mě extrémně zajímají), dobře poslouchá a příprava je bezchybná..Pak až s Emmou. Opravdu by si ten defenzivní způsob mohla odpustit. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama