Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 2
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele DrSixhead k tomuto seriálu (4)

Mr. Robot (2015) 

No, co k tomu říct. Přes některé ohlasy jsem slyšel, že je to opravdu kvalitní seriál. Ale že až tak??? Po dnešním zhlédnutí poslední epizody jsem ho okamžitě zařadil do TOP 5 nejlepších serošů. Bohužel kvůli zdlouhavé a příliš dlouhé 2.sérii se neumístil na první příčce. Ale sakra, byla to jízda....celková audiovizuální stránka nemá momentálně žádného konkurenta, to samé se dá říct o scénáři, který umí být velmi realistický, a zároveň některé věci krásně zkresluje. Herecké výkony jsou naprosto famózní (nejvíce vyzdvihuju Elliota, Mr.Robota, a Darlene), a všechny postavy jsem si zamiloval.  První série: Úchvatná pilotní epizoda, která dokáže skvěle představit prostředí a postavy. Dále se do jistého Fight Club twistu nic zvláštního neděje, a je to v uvozovkách ''hackerské drama''. Poté se to rozjede na plné obrátky. 9/10 Druhá série: Rozhodně nejslabší část celého seriálu, kde by klidně vystřihnutí některých zbytečných epizod vůbec neuškodilo. Ale na druhou stranu zde najdeme i spoustu kvalitních epizod. 7,5/10 Třetí série: To je ten typ série, kde se konečně začíná něco dít. První polovina mírně přidala na tempu a začala se zaměřovat na děj samotný. Ale pak přišel zázrak.....pátá epizoda se řadí mezi ty nejlepší epizody vůbec. 40minutový jednozáběrový chaos, který vás od začátku do konce drží v napětí. Ale tím to nekončí, a hned následující epizoda má šílený tempo a do dokonalosti nemá daleko. Zlepšení jako prase....9,5/10 Čtvrtá série: Po zhlédnutí třetí série jsem si říkal, že už to lepší být nemůže, a že to pojede ve stejných šlépějích. Netušil jsem, jak hodně jsem se mýlil. Sam Esmail je naprostý bůh, a může se rovnat i samotnému Vinci Gilliganovi. Naprostý mindfuck, kde co epizoda, to zvrat (už v prvních minutách první epizody je twist jak prase), unikátní epizody (5 - bezdialogová jízda, 7 - divadelní hra) , z toho sedmou epizodu považuju za vůbec nejlepší epizodu, co kdy byla odvysílána (ano, lepší než Ozymandias). A samotné finále, kde se všechny twisty z minulosti krásně propojí a celý Elliotův příběh se uzavře, je naprosto fenomenální. Smekám klobouk.... 10/10 Podtrženo, sečteno....máme zde naprostý seriálový unikát, kterému byste měli rozhodně dát šanci. Je to mnohem kvalitnější a zábavnější, než se zdá (Watch Dogs seriál od toho opravdu nečekejte :D) ''Hello, Elliot'' 9,5/10. ()

Série 3 (2017) (S03) 

Wow. Opravdu nemám slov. Po skvělé první a docela utahané a pro mě výplňové druhé sérii jsme dostali úžasnou třetí sérii. Už v první polovině seriál působí mnohem lépe než dříve. Ať už kamerou, atmosférou, či scénářem. Avšak největší peak téhle série je 5.epizoda....... A HOLY MOLY. Neskutečný jednozáběrový chaos, který vás po cca 40 min nenechá vydechnout a rozhodně se jedná o jednu z NEJ epizod vůbec. A od té epizody to vůbec nepolevuje. Třeba následující šestá či 8. filmová epizoda.... Prostě nemám slov. A nemůžu se dočkat finální série 9/10 ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama