Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 2
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze (392)

polucio 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, hudba, nápad aj dej. Slatera vôbec nemusím a na Malekove očné bulvy si budem asi zvykať dlhšie, no už teraz očividne počítam s tým, že toto bude na dlhšie sledovanie. Síce zatiaľ len pilot, ale majú to už za 5. Potom to ak tak zmením :-) (dúfam, že nebude treba). ()

Tribe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada za mnou. Od pilotu do deváté epizody to šlape jak hodinky, ale finále ve mě zanechalo rozporuplné dojmy. Každopádně se jedná o velmi kvalitní seriál s výborným námětem. Rami Malek sedí pro tuto roli dokonale, ale ani ostatní herci se neztrácí, hodně mě bavila třeba Carly Chaikin. Dále se mi líbí celková vizuální stránka seriálu, za což může hlavně perfektní práce s kamerou, je to neokoukané, originální a vtahující. ()

kubca008 

všechny recenze uživatele

Budu to brát jako hodinový film , protože se v IT moc nevyznám . Tak nemám důvod proč bych měl seriál dál sledovat . ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma veľmi pozitívne naladil.Vyvýja sa to i v dalších dieloch a páči sa mi nekompromisný tvrdý pohľad do duše hlavnej postavy IT hackera hľadajúceho východisko zo svojej samoty,ubližujúc pritom sebe a celému svojmu okoliu.Až neskôr však bola geniálne odhalená pravda,spôsobom,ktorý ma donútil si znova pozrieť ešte raz všetky predošlé diely.Seriál pre fajnšmekerov.Miestami dosť zložité,ale je to dosť iné ako teraz bežiace seriály a už vôbec by som to nečakal od americkej produkcie.Zaslúži to všetky hviezdy.2.séria 80%.Psychologické problémy prekrývajú miestami až moc vlastný dej príbehu. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Po třech dílech 3*. Nápad dobrý, stopáž dlouhá, spád pomalý. Opravdu mi to přijde strašně natahané a napůl se u toho nudím. Uvidíme, zda dokoukám, pak třeba zaktualizuji komentář. ()

Dajtin 

všechny recenze uživatele

Hodnotim po piatej epizode. Ide to dole vodou. Mam pocit ze ten kto za tym stoji sa snazi zaujat akymkolvek sposobom, prilis casto a az prilis okato. Pilot bol uzasny a fakt som sa nemohol dockat dalsich dielov, ale to nadsenie sa uplne vytratilo. ()

Tristanian 

všechny recenze uživatele

Divnej seriál o ještě divnějším hackerovi, který si vytvoří imaginárního přítele (to je divák, ke kterému průběžně promlouvá), tempo je pomalejší než semilský řidič s kloboukem, deprese přetéká z monitoru/obrazovky a spousta dialogů nedává na první pohled vůbec smysl. No a jen tak mimochodem je to hooooodně dobrý... ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Prvni sezona: bezpochyby originalni pocin, ktery ale doplaci na prilisnou snahu hrat si s divakem. Zvrat je avizovan az prilis okate a popravde nedava tak uplne smysl, navic by serialu prispelo trosicku zkratit stopaz nebo aspon pridat na tempu. Po vynikajicim pilotu totiz Mr Robot zatracene zpomali a trva par dilu, nez se zacne dit neco zajimaveho. A obsazeni? Rami Malek je pro me uz ted hvezda, ale zbytek kolisa od fajn (Darlene) az po krajne nesympaticke (ta bloncka). Jsem ale zvedavy, kam se serial vyda dal a opatrne se tesim. ()

KidCZ 

všechny recenze uživatele

Nevím, kde se tenhle seriál vzal, vůbec jsem o něm neslyšel a bylo by to tak i dál, kdybych na něj nebyl upozorněný, ale o to větší to je pro mě překvapení, určitě i překvapení roku a rozhodně stojí za shlédnutí. ()

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Pilot: 65 minútová prvá dávka mala zabrať minimálne tak že zaujme, no ona totálne pohltila. Od prvej sekundy (doslova) do poslednej sekundy (doslova) sledujeme niečo neobyčajné, a originálne. Zatiaľ sa krotím a dávam 4, ale neviem sa dočkať ďalších epizód. EDIT: Po 1. sérií nadšenie pretrváva vďaka grandióznemu finále s kvalitným cliffhangerom. Mr. Robot sa určite uchytí veľmi silno, už len "producer of True Detective" mu robí dobré meno. Podobné znaky so seriálom Dexter zafungujú vždy kladne. ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Nejdriv tady byl Dexter jako vrah, ktery si ziskal sympatie nas divaku a letos prichazi Elliot jako hacker ktery se snazi o totez a docela se mu to dari. Po 6 zkouknunych dilech musim uznat trochu klesajici tendenci ohledne deje ale doufam ze se to do konce prvni serie zlepsi. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Jen velmi velmi nerad, ale musím souhlasit s komentářem uživatele "verbal". Ale bez té jeho koprolállie. Seriál se skoro nedal dodívat a zbytek rodiny to po pátém díle odmítl. ()

Emperor1 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech jsem to vzdal, přišlo mi to takové pomalé, utahané a postavy mi byly krajně nesympatické. Asi jsem od toho čekal něco jiného. ()

matushsvk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S kvalitnými seriálmi amerických káblových televízií sa v posledných rokoch roztrhlo vrece. HBO, Showtime, či FX majú na svedomí desiatky seriálov, ktoré si odnášajú chválu a ocenenia ako od fanúšikov, tak aj kritikov. USA Network možno s aktuálnou programovou štruktúrou zaradiť do tzv. "B-teir" kábloviek. To že sa tam nechcú zdržať ale jasne dokazuje ich najnovší seriál, Mr. Robot. Spojenie aktuálnej témy kybernetiky/ochrany súkromia a hereckých výkonov Rami Maleka a Christian Slatera v doprovode skvelej réžie a kamery ma milo prekvapilo. Aj napriek tomu, že v 10 dielnej prvej sérií sa nájdu hluché miesta dávam 5* za odvahu USA Network greenlightnuť tento seriál. ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama