Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent FBI, Thomas Mackelway (AARON ECKHART, sci-fi hit Výplata), vyšetřuje řadu bizarních vražd, které se zdají být náhodné, avšak jsou spojeny podivnými vzkazy, které vrah zanechává u obětí. Mackelway závodí s časem, aby tyto záhadné vraždy vyřešil. Stopy začínají odhalovat děsivé skutečnosti, že samy oběti byly nejdříve vrahy a že vše nějak souvisí s kanceláří FBI. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** hvězdičky Je to "podezření nula" nebo "podezřelý nula"? Ponuré melodie, hra s barvou snímku, neuvěřitelné záběry kamery a rychlé střihy. Hondě fajn byla stopáž, nenutilli nás sedět u telky moc dlouho. Ale abysme vážně nekřivdili, je to podle nás film v lepším průměru než většina z toho co vidíme. [X] Minus 1* hvězdička Nevyvážené tempo filmu. Ani ten děj nebyl uchvacující, ale co vymyslet na toto téma? Šokovat množstvím mrtvých snad hypoteticky největšího masového vraha? Tajným projektem "IKARUS", který využívá něco pro nás nepřirozeného? [X] Minus 1* hvězdička Ha, napsal jsem všechno v minulé hvězdičce. Tak třeba za to, že si ten film nebudu pamatovat a pravděpoodbně ho už neuvidím :-) [X] Neřekli nám jak to vypnout!!! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Skoro celou dobu jsem se buď ztrácel v překombinovaných kamerových fintách, které zamotávaly děj ještě více, než by bylo zdrávo nebo jsem tápal v množství indicií a zmatených náznaků. Bohužel snad jediným zajímavějším místem ve filmu byl až povedený a vševysvětlující závěr, který však už s konečným hodnocením neměl příliš velkou šanci nějak výrazněji pohnout. Škoda. 50% ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

Nula od nuly pojde. Psychopadouch mi nesmírně připomínal lysohlava ze Se7en, detektiv ale není Brad Pitt ani omylem a místo černého rádce tu je zbytečná, ale sympatická Carrie-Anne Moss. Tento guláš spatlaný z jasnovidění, paranenormality a brutality spíš absurdní, než hnusné, nakonec nemá skoro žádnou chuť, což je jev, k němuž dochází, když se ingredience navzájem pobijí a diváci pob… ale tak :), napínavé to bylo, dokud člověk mohl doufat, že to bude něco jako Se7en. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Když sem byl kdysi takhle malý, rodiče stavěli chatu. V té chatě jsme tehdy všichni žili v zásadě v jedné větší místnosti, protože jinde byla v noci zima. Jako malí jsme tak spali s bráchou na velké posteli mezi rodiči, kteří se snažili v noci dívat na filmy na malé televizi nacházející se na druhé straně místnosti. Zvuk měli puštěný na minimum, aby nás neprobudili, ale to mi nebránilo čas od času pootevřít oko a sledovat, pár tichých scén než jsem zase upadl do koma. Vůbec nevím samozřejmě o co v těch filmech šlo, ale vím, že to na mě působilo hrozně dospělácky a důležitě. Stejně na mě nyní fungoval Suspect Zero. Zajímalo mě, jak si Merhige poradí s čistou žánrovkou a zdali tam bude vůbec poznat, a vskutku se nejedná o tuctově natočenou kriminálku, zejména díky neočekávaným kamerovým úhlům a zvláštnímu přestřihávání. Loď však bohužel ztroskotává na scénáři, který se zrodil v tehdejším Jehňátkovském oblouznění, pak putoval léta po studiích a ještě byl třicetkrát přepisován. Přitom už ten námět je na hlavu a nepomáhají mu ani upachtěné dialogy, které by měly posouvat děj dále. Neposouvají a scény tak moc nedávají často smysl. Ale zase působěj dospělácky a důležitě. ()

sefino 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě příběh nadchnul, akorát jsem byla zklamaná, že je mi vrah odkryt již v počátcích. Postupem času, když se začala rozvíjet zápletka, byla jsem ráda, jakým směrem se příběh ubírá. I to, že z vraha se stane (alespoň pro mě) nehorázný sympaťák, mi imponovalo. Jenom ten konec mi to zkazil. Takové to prozření typu "Ha! To bude vrah, protože si to myslí moje intuice" mi zkazilo celkový dojem. Jinak by to byly hvězdičky čtyři... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve státu USA – Nové Mexiko. (BMW12)
  • Film byl financován pomocí New Mexico's Film Investment Program, kde může každý finančně podpořit projekty, které se mu líbí. (Cheeker)

Reklama

Reklama