Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 3

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (109)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nápad jako takový nebyl úplně špatný, ztvárnění však poměrně pokulhávalo. První půlka ještě ušla, ale u druhé jsem nestačila kroutit hlavou. Ten konec (fakt jsem to nečekala, takže mě to upřímně překvapilo, což tomu dodává plusový bod) ty blbosti v druhé půlce letmo vyžehlil. Hlavní herecké duo bylo docela sympatické, ale možná, že už jsem na tyhle filmy moc stará, za srdce mě to nechytlo. 3* ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Uznávám význam tohoto filmu. Pro dívky od 12 do 17 let (dle stupně vyspělosti). Hezká holka + hezký kluk = dojímavě krásná romance. Jenomže, osmnáctiletí kluci se takhle nechovají, nemyslí a už vůbec nepíšou takové maily. To se dá čekat spíš od starších, kde je to ale většinou znamení zkušeného svůdníka, který už to umí profesionálně. ____ Snímek mě nudil a nepřinesl nic zajímavého. SHRNUTÍ: Červená knihovna pro teenagery. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto znelo podľa popisu veru dosť lákavo a zaujímavo. A napokon zdanie našťastie neklamalo. Prvá polovica bola super, potom moje nadšenie trochu upadlo a nezostávalo mi nič iné ako krútiť hlavou nad tou absurditou - avšak napokon to predsa len bol všetko inak! Už som sa naozaj miestami naozaj obával, že celý ten super námet a zápletku takto trestuhodne zahodili, no ten záver to parádne zachránil - dokonca to všetko dávalo aj logiku a zmysel (a to už je čo povedať). Napokon teda nadpriemerné dojmy, hoci tamten spomínaný úpadok v polovici filmu spôsobilo trochu rozporuplné dojmy. Takto zostať väzňom vo vlastnom dome, to musí byť teda fakt na nervy. Všetko "na dosah" a pritom "v nedohľadne". Inak, herecké obsadenie ma nijako extra nezaujalo, ale tak na druhú stranu lepšie ako nejaké opozerané tváre mladých hviezd. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Je spousta důvodů, proč se na ten film dívat skrz prsty: jen to "jen" další filmová adaptace literárního bestselleru (čti sračky) o smrtelně nemocné holce, jakých se v poslední době natočily už mraky, celé to má hodně předvídatelný - a zcela sexu-prostý (aby se zachovala přístupnost pro teenagerky) děj (obzvlášť pokud si člověk předem pustí trailer), natočila to nějaká no name režisérka, a český distributor - kromě toho, že film zabil stupidním českým názvem - s ním cílí výhradně na ženské divačky a někam ten film žánrově škatulkuje, což od něj odradí každého, kdo není žena nebo podobné romantické slaďáky nevyhledává - a přesto přese přechno mě ten film prostě dostal. A to asi v první řadě díky herecké představitelce hlavní postavy, výborné Amandle Stenberg - v roli Madeline je naprosto okouzlující a velmi přesvědčivá, a především díky ní ten film podle mě funguje a stojí za vidění. Velmi příjemný herecký objev a mimořádný talent! (Představitelka její matky mi naopak přišla herecky dost tragická a ani její postava ve filmu moc sympatická není). Čili za sebe říkám, že v tom filmu jsou neskutečný emoce, a je to celý strašně dojemný a krásný. Dlouho jsem nebyl v kině tak naměkko. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Chcel som zabiť čas v obchodnom centre, tak idem si do kina na najbližší film, ktorý budú dávať. Keď mi predavačka vstupeniek povedala ten gýčový slovenský názov "Láska stojí za všetko" (až na zvracanie), tak som len prekrútil očami a tá predavačka sa popod fúzy ironicky pousmiala. Lenže ďalší film 47 metrov (mne oveľa bližší) mali dávať až za hodinu, tak som to riskol s tou Láskou. V kine som zistil, že film má názov Everything, everything, čo mi dalo nádej, že to tak nechutné nemusí byť. A naozaj vcelku zaujímavý námet o vážne chorom dievčati a jej prvej láske. Ano, je to taká americká teen romantická prkotina, ale tá zvláštna choroba tomu dáva niečo naviac. A tiež remeselne to bolo zvládnuté na výbornú. No a potom prišiel ten príbehový zvrat, ktorý zabil celý film. Celý film mi to tak znechutilo, že môžu byť radi za tie 3 hviezdičky. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Ve filmu je scéna, v níž astronaut sedí na barové stoličce při večeři. Má připomínat známou malbu „Nighthawks“ od Edwarda Hoopera z roku 1942. (TaNya_)
  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)

Reklama

Reklama