Reklama

Reklama

Všechno úplně všechno

  • USA Everything, Everything (více)
Trailer 3

Madeline je sedmnáct a hodně čte. Nic jiného totiž dělat nemůže. Její imunita nedokáže bojovat s venkovním světem, a proto je stále zavřená doma ve svém sterilním pokoji. Společnost jí dělá jen matka a ošetřovatelka. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se do sousedního domu nastěhuje nová rodina a s ní i kluk Olly. Jelikož se nemůže se záhadným sousedem setkat, začnou si psát emaily. Madeline si tak během krátkého času uvědomí, že její život není skutečný, a proto nabere odvahu všechno risknout... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (109)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První půlka vydá na klasickou teen limonádu, kde je všechno standardně jak známe, včetně hlavní, poměrně sympatické, dvojky. (Amandla Stenberg se od Hunger Games změnila k nepoznání a nutno říci, že do krásy a to jsem si myslel, že byla ve dvojce). V té druhé jsem byl naopak poměrně zklamán, že už se nejede dle zajeté linie, ačkoliv dějový zvrat, který je sice jednoduchý, ovšem taky poměrně originální a nečekaný. Věřím, že Everything, Everything (bombovej název žejo :D) si za nějakou dobu pustím znovu, protože krom děje je to poměrně zručně natočená dramedie, která se od ostatních protějšků nemusí stydět za svou jednoduchost a hloupost a člověk se poměrně dobře baví po celou dobu. Možná jsem ale v koutku duše přecejen doufal v malinko víc...7/10 ()

togaf 

všechny recenze uživatele

Amandla Stenberg byla tak neskutečně krásná (ty vlasy!), že filmu odpouštím slabší místa. Olly a jeho život byli jen lehunce nastíněni, stejně tak vztah Olly+Maddy. Šokující závěr se dal předvídat a trpělivost Maddy byla až příliš velká. Ale film měl i světlé stránky (kromě krásné Amandly), textovky přenesené do papírového bistra, astronaut a ztvárnění Maddyiných fantazií se povedlo. Jen mě teda zaráží to neskutečné bohatství matky samoživitelky. Doktoři ve Státech mají asi sakra jiné příjmy. Shrnuto: milý film, ale spíš pro holky do dvaceti. Slabé tři hvězdičky (třetí je za...ano, za krásnou Amandlu). ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Uznávám význam tohoto filmu. Pro dívky od 12 do 17 let (dle stupně vyspělosti). Hezká holka + hezký kluk = dojímavě krásná romance. Jenomže, osmnáctiletí kluci se takhle nechovají, nemyslí a už vůbec nepíšou takové maily. To se dá čekat spíš od starších, kde je to ale většinou znamení zkušeného svůdníka, který už to umí profesionálně. ____ Snímek mě nudil a nepřinesl nic zajímavého. SHRNUTÍ: Červená knihovna pro teenagery. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Popravdě nechápu onu zdejší nenávist. Amandla je úžasná a celkově je film pojat velmi mile a v rámci možností zbytečně netlačí na pilu. Olly je takovým klasickým prototypem kluka, po kterém holky letí, ale veškerou pozornost si pro sebe stejně urve Madeline (Amandla). Srovnání s Hvězdami by se sice mohlo nějak nabízet, ale spíše bych ho nepoužil. Konec dokonce překvapí - což potěší, protože čekáte úplně něco jiného - a smysluplně všechno uzavře. V rámci současné tvorby rozhodně nadprůměrný počin. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Film disponuje nádherným vizuálom, ľúbivými farbami, skvelou muzikou, peknými mladými ľuďmi, príbehom ako z romantickej knihy pre teen skupinu ... všetko presne tak, aby sa to páčilo a dobre sa na to pozeralo. Tak sa teraz zobuďme a poďme rýchlo žiť ten naozajstný život. Ak nebudete brať ten film príliš vážne, tak si super oddýchnete. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu Maddyina matka říká, že Olly (Nick Robinson) potřebuje ostříhat. V knize má však Olly hlavu oholenou. (michy9073)
  • Hodinky, které Olly (Nick Robinson) nosí, jsou Casio F-91w a nyní je vlastní fanoušek z New Yorku. (TaNya_)
  • Ve filmu je několik rozdílů oproti knižní předloze. Ve filmu má Olly (Nick Robinson) oči hnědé, ale v knížce jsou důrazně popisovány oči modré jako oceán. Dále je v knížce uvedeno, že hlavní dvojice si posílá e-maily, kdežto ve filmu využívají textové zprávy. (TaNya_)

Reklama

Reklama